2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar artık uykusuz geceler başladı kemiklerim öyle bir ağrıyoki dönmekten uyuyamıyorummmmmm

Havvacım,Yeşimcim geçmiş olsunnn canlarımmm

kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum bu gün çok şükür kendimi daha iyi hiisediyorum.Sadece boğazlarımda şişlik var onun dışında çok sıkıntım kalmadı hepinizi çok seviyorum iyki varsınız vanlarm benim....a.s.a.s.a.s.Benimde kısmetse çarşamda kontrolüm var çalışıp çalışmayacağıma doktorum karar verecek bakaım ne diycek sizlere haber veririm.

sorma canım bende artık hi uyuyamıyoru sırtım agrıyoratık gecede kaçkele kalkıyorum sabahda erkendden kakıyorum

Havvacım,Yeşimcim geçmiş olsunnn canlarımmm
saol canım benim
Kızlar artık uykusuz geceler başladı kemiklerim öyle bir ağrıyoki dönmekten uyuyamıyorummmmmm
başladı vallahi pınarcım

sen dönüyosun gene ben onuda yapamıyorum
uyuyamıyorumda haliyle yattıgım gibi kalıyorum ama hiç şikayetçi deilim . tek şikayetim şu sinir grip

Günaydın haziranın güzel tontiş anneleri.Nasılsınız bir çok arkadaş hasta olmuş çok geçmiş olsun hepinize inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Zaten hepimizde son ayların verdiği sorunlar var.yorgunluklar şişmeler birde üzerine grip çekilmez olur vallah.

cumartesi günü konrolümüz vardı.Gördük paşamızı.Her şey yolunda çok şükür.1947 gr olmuşuz.Gayet normal dedi doktor.Paşaya isim buldunuz mu dedi.Bu arada karar verdik furkan koyacağız kısmetse.

saol canım benim

başladı vallahi pınarcım

sen dönüyosun gene ben onuda yapamıyorum
uyuyamıyorumda haliyle yattıgım gibi kalıyorum ama hiç şikayetçi deilim . tek şikayetim şu sinir grip

Canım sorunda dönmem ya kalçalarım ağrıyınca dönmeye çalışıom koca göbişle dönemiom uyanıom...ağrıdan uyan,dönmeye çalışırken uyan yani uyku sıfır oluooo

selam güzel anneler ve bebişleri:)) cuma günü rahatsızlaştım iş yerinde dr gittim hemen boşlukların ağrıyordu çok bide bikini bölgemde kaşıntı vardı ( neyse idrar yolları enfeksiyonu dedi dr bol şu ve sıvı tüket dedi o kadar çok tüketiyorum aslında günde 3 den fazla içiyordum yetmiyomuş 4 iç 5 iç dedi( hamilelikde oluyormuş arkadaşlar sağ böbreğimde büyüme varmış buda idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyormuş önemli değil ama biz önlemimizi alalım dedi dr ilaç aldım 3 günlük nts yede bağladılar beni sancım var diye ama çok şükür bişey yoktu bu arada tansiyonum düşüyor bu ay bırakıyorum işi:)) ama güzel olan durumda var tabi kızımın sağlığı gayet yerinde çok şükür hiç bi sorun yok 1600 gr 42 cm allah hepimize şifa versin canlarımmm

Canımcım çok geçmiş olsunnnn...kızınaaa maşşallah annesiii kocamannn olmuşşşş

canım Allah yardımcın olsun inşallah her şey normaldir.Zaman azaldı hepimiz için ama senin için daha az.Allah önce seni sonra bizleri kurtarsın.

günaydın canlarım nasılsınız.hasta olan annelere geçmiş olsun diliyorum dikkat edin kendinize.
sabah çok kötü bir mide bulantısıyla uyandım hayıırdır işallah.
düngece kasığımda sürekli bir damar seyremesi anlatamam seri şekilde kociş nasıl korktu kasılmanmı var diye gözleridoldu panik ldu. kıyamam ya.dr aradı normal bu haftalarda ciğerleri oluuyor. yutkunma ve hıçkırma dedi. ama kocamın o hali gözümden gitmiyo.biz doğurana kadar onlar 9 doguruyor

kızlar merhaba

aranızda kalsiyum içen var mı?
içenlerden kullandıkları ilacın ismini söylemelerini rica ediyorum bir de ne zamandır ve ne şikayetle
kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mü?

calcimax d3 kullanıyorum sibelcim bende dr um kramplar başlamadan önlem için verdi ben 2 aydır kullanıyorum günde 2 tane

maşallah paşamıza ismiyle yaşasın çok güzel bi isim

geçmiş olsun canımm dikkat et kendine ayaklarını hep sıcak tut emiii maşallah prensese kocaman oluyolar artıkkk

günaydın herkese sağlık ocağına kan verdik geldik orda da kontrol ediyolar kan sayımını sabah sabah 40 dk yürüyüş yaptım şimdi çayımı bekliyorum demlesin mamamızı yicezzz

Canım sorunda dönmem ya kalçalarım ağrıyınca dönmeye çalışıom koca göbişle dönemiom uyanıom...ağrıdan uyan,dönmeye çalışırken uyan yani uyku sıfır oluooo

evet hepimiz aynıyız her yerimiz ağrıyor.Ben gerçekten gün sayıyorum.bütün gece yastıklarla boğuşup duruyorum.her yön değiştirdiğimde yastıklarında yönünü değiştiryorum.Yaşlılar 8 haftayı bulmaz diyor neye dayanarak söylüyorlar bilmem ama bende 39. haftada doğması için dua ediyorum.
doktora gittiğimde ağrılar için ne yapabiliriz dedim hiç bir şey dedi katlanacaksın dedi.

narenim gözün aydın olsun maşallah paşamıza Allah nazarlardan saklasın canım tam paşa olmuş valla Furkan ismide çok güzel bi isimdir

çok geçmiş olsun canım artık böle şikaytler herkezde var malesef olsun sıkıcaz dişlermizi ama bak ne güzel kızımız sağlıklıymış onada kocaman bi maşallah bizden

ay havva iiki söledim o seyirme bende de oluyo sağ tarafta aşağıda pıt pıt pıt uzun sürüyo epey ama ben şöle bişe yaptım bebişmi damarmı olduğun anlamak için biraz parmağımla bastırdım 30 sn kadar geçti devam etti sonra hıh dedim oğlum hıçıkırıyo ondan oluyoo

vildancım maaşallah furkanımıza allah nazardan saklasın.
bende araba servisten cıkarsa yarın gitcem dr a çıkmazsa cuma çook özledim kızımı

kramp bende de var,magnezyum kullaniyorum, kalsiyum vermedi,dogal yollardan almaya calisiyorum, geceler benim icin de uykusuz geciyor,donmek, yataktan kalkmak baya zorlasti, Allah yardimcimiz olsun...bu aralar bir de dogum korkusu basladi bende, her gece dogurdugumu goruyorum ve hep bi aksilik oluyor,hala nerde doguacagima da karar veremedim,of of, neyse gececek bu gunler,sabredelim kizlar

aynen semoşm seri bişekilde nasıl korktu eşim kordon mu dolandı acaba diye.allahdan normalmış kıyamam kuzularımıza hıçkırırlarmış da.yerim küççük dudaklarını boğazlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…