ah canım ya çok saol sanada büyük geçmiş olsun . dün akşamdan beri denemedigim şey kalmadı benim ama hala kemiklerde agrı var bakalım yarın nasıl olucam . hakaten hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor ya çabuk geçsede kurtulsam
gecmıs olsun cnm benmde bogazlarım şiş su sıralar salgın var herhalde anlamadım bende cok soguk su ıctım ondan olsa gerek portakal skıkıp ıctım ılık ballı sut ıctım bıraz faydası olsun umarımdaha kotu olmayız
Günaydın kızlar, merchandize, Yeşim, Havva geçmiş olsun canlarım, Ne oldu böyle nazarmı değdi haziran annelerine , Allahım şifalar versin hepinize :Saruboceq:
Benim bugün kontrolum var kızlar, saat 11:40 ta, inşallah büyümüştür oğlum
Şişmelerden bahsetmişsiniz bende çok var, davul gibi ellerim ayaklarım, şu an bunları yazarken bile sızlıyor ellerimaz kaldı zaten dayanmaya çalışıyorum
Kalsiyum olarakta Cal D Vita kullanıyorum, günde 1 tane , eğer süt içemessem o gün, 2 tane alıyorum
Magnezym sabah akşam , ama bugün sorcam doktora, bir arkadaş demişti hatırlayamadım, doğuma yakın bırakılması gerek diye, malum benim 4 haftam kaldı
Havvacım,Yeşimcim geçmiş olsunnn canlarımmm
saol canım benimHavvacım,Yeşimcim geçmiş olsunnn canlarımmm
başladı vallahi pınarcımKızlar artık uykusuz geceler başladı kemiklerim öyle bir ağrıyoki dönmekten uyuyamıyorummmmmm
saol canım benim
başladı vallahi pınarcım
sen dönüyosun gene ben onuda yapamıyorum
uyuyamıyorumda haliyle yattıgım gibi kalıyorum ama hiç şikayetçi deilim . tek şikayetim şu sinir grip
selam güzel anneler ve bebişleri:)) cuma günü rahatsızlaştım iş yerinde dr gittim hemen boşlukların ağrıyordu çok bide bikini bölgemde kaşıntı vardı( neyse idrar yolları enfeksiyonu dedi dr bol şu ve sıvı tüket dedi o kadar çok tüketiyorum aslında günde 3 den fazla içiyordum yetmiyomuş 4 iç 5 iç dedi ( hamilelikde oluyormuş arkadaşlar sağ böbreğimde büyüme varmış buda idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyormuş önemli değil ama biz önlemimizi alalım dedi dr ilaç aldım 3 günlük nts yede bağladılar beni sancım var diye ama çok şükür bişey yoktu bu arada tansiyonum düşüyor bu ay bırakıyorum işi:)) ama güzel olan durumda var tabi kızımın sağlığı gayet yerinde çok şükür hiç bi sorun yok 1600 gr 42 cm allah hepimize şifa versin canlarımmm
Günaydın kızlar, merchandize, Yeşim, Havva geçmiş olsun canlarım, Ne oldu böyle nazarmı değdi haziran annelerine , Allahım şifalar versin hepinize :Saruboceq:
Benim bugün kontrolum var kızlar, saat 11:40 ta, inşallah büyümüştür oğlum
Şişmelerden bahsetmişsiniz bende çok var, davul gibi ellerim ayaklarım, şu an bunları yazarken bile sızlıyor ellerimaz kaldı zaten dayanmaya çalışıyorum
Kalsiyum olarakta Cal D Vita kullanıyorum, günde 1 tane , eğer süt içemessem o gün, 2 tane alıyorum
Magnezym sabah akşam , ama bugün sorcam doktora, bir arkadaş demişti hatırlayamadım, doğuma yakın bırakılması gerek diye, malum benim 4 haftam kaldı
kızlar merhaba
aranızda kalsiyum içen var mı?
içenlerden kullandıkları ilacın ismini söylemelerini rica ediyorum bir de ne zamandır ve ne şikayetle
kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mü?
Günaydın haziranın güzel tontiş anneleri.Nasılsınız bir çok arkadaş hasta olmuş çok geçmiş olsun hepinize inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Zaten hepimizde son ayların verdiği sorunlar var.yorgunluklar şişmeler birde üzerine grip çekilmez olur vallah.
cumartesi günü konrolümüz vardı.Gördük paşamızı.Her şey yolunda çok şükür.1947 gr olmuşuz.Gayet normal dedi doktor.Paşaya isim buldunuz mu dedi.Bu arada karar verdik furkan koyacağız kısmetse.
selam güzel anneler ve bebişleri:)) cuma günü rahatsızlaştım iş yerinde dr gittim hemen boşlukların ağrıyordu çok bide bikini bölgemde kaşıntı vardı( neyse idrar yolları enfeksiyonu dedi dr bol şu ve sıvı tüket dedi o kadar çok tüketiyorum aslında günde 3 den fazla içiyordum yetmiyomuş 4 iç 5 iç dedi ( hamilelikde oluyormuş arkadaşlar sağ böbreğimde büyüme varmış buda idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyormuş önemli değil ama biz önlemimizi alalım dedi dr ilaç aldım 3 günlük nts yede bağladılar beni sancım var diye ama çok şükür bişey yoktu bu arada tansiyonum düşüyor bu ay bırakıyorum işi:)) ama güzel olan durumda var tabi kızımın sağlığı gayet yerinde çok şükür hiç bi sorun yok 1600 gr 42 cm allah hepimize şifa versin canlarımmm
gunaydin kizlar
Canım sorunda dönmem ya kalçalarım ağrıyınca dönmeye çalışıom koca göbişle dönemiom uyanıom...ağrıdan uyan,dönmeye çalışırken uyan yani uyku sıfır oluooo
narenim gözün aydın olsun maşallah paşamızaGünaydın haziranın güzel tontiş anneleri.Nasılsınız bir çok arkadaş hasta olmuş çok geçmiş olsun hepinize inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Zaten hepimizde son ayların verdiği sorunlar var.yorgunluklar şişmeler birde üzerine grip çekilmez olur vallah.
cumartesi günü konrolümüz vardı.Gördük paşamızı.Her şey yolunda çok şükür.1947 gr olmuşuz.Gayet normal dedi doktor.Paşaya isim buldunuz mu dedi.Bu arada karar verdik furkan koyacağız kısmetse.
ay havva iiki söledim o seyirme bende de oluyo sağ tarafta aşağıda pıt pıt pıt uzun sürüyo epey ama ben şöle bişe yaptım bebişmi damarmı olduğun anlamak için biraz parmağımla bastırdım 30 sn kadar geçti devam etti sonra hıh dedim oğlum hıçıkırıyo ondan oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?