günaydın haziran anneleri bana gecmıs olsun dıleyenlere cokcok tesekkur edıyorum :1hug: dün gece bebeğim çok gerildi herhalde karnım davul gibi oldu çok korktuk pazartesı kontrole gıtcem allah tan umarım bısey olmamıstır bırazda gazlı yıyecekler yedım herhalde ondan oldu naniknanik sımdıde bogazım hala şişdun gece ılık ballı süt içtim bi faydası olmamıs sankı tukurugumu yutarken cok acıo doktorumu arıycam bakalım o ne dıcek herkese tekrardan günaydın hasta olan anneler toparlayalım kendimiziiiii
mrb kızlar nasılsınız.umarım herkes iyidir.hasta olanlara geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.doktor kontrolü olanlarda inş güzel haberlerle dönerler.
bende artık izine ayrıldım cuma günü.evdeyim ama iş yapmaktan bi hal oldum.çalışırken temizlik yapılmıyo doğru düzgün.üstünden yapıyodum hep. şimdi derine inince iş bitmiyo daha çok işim var çokkkkkkkkkkkkk
çok yorma kendini allah korusun bızım suan erken dogum tehlıkemız bıle var bende gecen ole bı temızık yaptım aksam uyuyamadım eşim bana cok kızdı haftada bır temızlıkcı alalım dedı ama ben yapmadıkca ıcıme sınmıor ıste.ama o aksamdan sonra bende cok korktum artık o kadar derın temızlık yapmam dıkkatlı ol cnm kaydirigubbakcemile5
evet dikkat etmek lazım. ama birinin bunları yapması lazım ben başkasının yaptığını beğenemem herhalde illa ki her yeri indirip kaldırıcam.gerçi çok yüklenmiyorum.az az her gün bi iş yapayım diyorum.ama yine de insan yoruluyo yaa.önceki halimi arıyorum hep.birde bir uyku basıyor anlamıyorum.yatsam sürekli uyucam herhalde.her uyuyamamaktan şikayetçi ben tam tersi.birde uyuyunca dinlenmek yerine daha yorgun oluyorum anlamadım gittiiii
Kızlarrr şimdi efsane ile görüştüm şükürler olsun bebişi solunum cihazından çıkarmışlar....kendi soluk alıp vermeye başlamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?