sema , zuzu, dolpin günaydın kızlar hoş geldiniz.a.s.
günaydın canlarım nasılsınız.hasta olan annelere geçmiş olsun diliyorum dikkat edin kendinize.
sabah çok kötü bir mide bulantısıyla uyandım hayıırdır işallah.
düngece kasığımda sürekli bir damar seyremesi anlatamam seri şekilde kociş nasıl korktu kasılmanmı var diye gözleridoldu panik ldu. kıyamam ya.dr aradı normal bu haftalarda ciğerleri oluuyor. yutkunma ve hıçkırma dedi. ama kocamın o hali gözümden gitmiyo.biz doğurana kadar onlar 9 doguruyor
vildancım maaşallah furkanımıza allah nazardan saklasın.
bende araba servisten cıkarsa yarın gitcem dr a çıkmazsa cuma çook özledim kızımı
a.s. sana da günaydın yeşimcimcim nasılsın.
cokacimcoook bizde mama yemeğe gidelim.
sonradasütümüzü içelim.
öğleden sonrada komşuyagitcez.
Canımmmm gözün aydınnn maşallah furkanımızaaaGünaydın haziranın güzel tontiş anneleri.Nasılsınız bir çok arkadaş hasta olmuş çok geçmiş olsun hepinize inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Zaten hepimizde son ayların verdiği sorunlar var.yorgunluklar şişmeler birde üzerine grip çekilmez olur vallah.
cumartesi günü konrolümüz vardı.Gördük paşamızı.Her şey yolunda çok şükür.1947 gr olmuşuz.Gayet normal dedi doktor.Paşaya isim buldunuz mu dedi.Bu arada karar verdik furkan koyacağız kısmetse.
Sorma canım yapacak bişi yok bebişlere değerr antreman oluo uykusuz gecelere delikafaduldenevet hepimiz aynıyız her yerimiz ağrıyor.Ben gerçekten gün sayıyorum.bütün gece yastıklarla boğuşup duruyorum.her yön değiştirdiğimde yastıklarında yönünü değiştiryorum.Yaşlılar 8 haftayı bulmaz diyor neye dayanarak söylüyorlar bilmem ama bende 39. haftada doğması için dua ediyorum.
doktora gittiğimde ağrılar için ne yapabiliriz dedim hiç bir şey dedi katlanacaksın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?