2009 Haziran Anneleri!!

canım geçmiş olsun.Ama bunlar bu haftalarda normalmiş.Hatta ağrı daha yoğun olup doğum yaptığını zanneden arkadaşlar varmış.

hadi ben kaçtım mamamı yiyim ölcem açlıktann sonra gelirim kendinize ve bebişlere çok dikkat edin

vildancım maaşallah furkanımıza allah nazardan saklasın.
bende araba servisten cıkarsa yarın gitcem dr a çıkmazsa cuma çook özledim kızımı

sağol canım.İnşallah en kısa zamnada görürüsün kızını.Herşey normaldir.Artık çok özletmeyecekler zaten kendilerini kontroller 3 haftadan 2 haftaya düştü.artık 15 günde bir çağırıyor doktor.Ama yinede uzak geliyor 15 gün.çok net fotoğraflar veriyor doktorumuz.

vildan maş. oğluşuna kocaman olmuşşşş
zuzucum o dAMAR atmas gibi şey bendede oluyooo
bebişim kıckırıyor yutkunuyooo yerim ben onuuuu

tünaydın herkesee
nazar değmiş herkes hasta desene geçmiş olsun toplucaa
şükür bende bşylerr yokkkk iimmm
öptük hepiniziiii

yılın en güzel tombişlerine selamlara.s.
nasılsınız bakalım haftasonu giremedik biz babamız dan.geçmişe bi göz atıp gelelim

slm kızlar nasılsınız gece doğru düzgün uyuyamadım yaramaz kızım Ceylinim öyle hareketliydi ki uykumdan sıçrayarak uyandım karnımı yırtıp çıkacaktı sanki kaydirigubbakcemile3sabaha kadar devam etti normalde de hareketli zaten ama gece çıldırdı resmen

gunaydin guzel anneler..
nasilsiniz bugunnn...
biz cok iyiyiz oglusumlaa
simdi babamizida alip gidiyoruz
bebisleri goren annelerin gozuaydin
hastalar sizde cabuk toparlanin..
opuyorumm sizi kizlar byee

Canımmmm gözün aydınnn maşallah furkanımızaaa

Sorma canım yapacak bişi yok bebişlere değerr antreman oluo uykusuz gecelere delikafadulden

herkes burda konuşan yok
çıkayım bariii
yemek yapımmm hoşçakalınnnn

günaydın haziran anneleri bana gecmıs olsun dıleyenlere cokcok tesekkur edıyorum :1hug: dün gece bebeğim çok gerildi herhalde karnım davul gibi oldu çok korktuk pazartesı kontrole gıtcem allah tan umarım bısey olmamıstır bırazda gazlı yıyecekler yedım herhalde ondan oldu naniknanik sımdıde bogazım hala şiş dun gece ılık ballı süt içtim bi faydası olmamıs sankı tukurugumu yutarken cok acıo doktorumu arıycam bakalım o ne dıcek herkese tekrardan günaydın hasta olan anneler toparlayalım kendimiziiiii

selam arkadaşlar.. herkese güzel bir hafta diliyorum.. o hıçkırık bende oluyor.. dediğniz gibi bnayada sürüyor.. huylanıyorum ben:))diyorum mamasını yedi midesini büyütüyo gücel kıjım diyorum..:))aman yesinde büyüüsn inş.. bizim kontrolde haftaya inş.. bakalım bu sefer inş iyi büyüymüş olarak görürüm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…