saadet cim bir sorum olacak sana
bana park yatağı kız kardeşim verecek ama o zamanında yatak almamış bir şekilde idare etmiş
ben senin dediğin gibi 6 cm lik yataklardan almak istiyorum ayıp olmazsa kaça aldın
Annişler ben geldim nasılsınız bakalım ?
doktora gittik biz minik balığım 2300 gr. olmuş :) Allahım nazarlardan korusun
herşeyi normalmiş, suyu, kan akışı hareketleri, tansiyonumda iyi bu aralar, tuzu sıfırla dedi doktor, acayip şişiyorum çünkü(
22 mayıs son kontrolümüz, o günlerden birinde alcak, biz 26 mayıs istedik eşimle, tanışma yıldönümümüz çünkü, doktor sağlığı iyi olursa bebeğin 26 sında alırız dedi :))
Annişler ben geldim nasılsınız bakalım ?
doktora gittik biz minik balığım 2300 gr. olmuş :) Allahım nazarlardan korusun
herşeyi normalmiş, suyu, kan akışı hareketleri, tansiyonumda iyi bu aralar, tuzu sıfırla dedi doktor, acayip şişiyorum çünkü(
22 mayıs son kontrolümüz, o günlerden birinde alcak, biz 26 mayıs istedik eşimle, tanışma yıldönümümüz çünkü, doktor sağlığı iyi olursa bebeğin 26 sında alırız dedi :))
cnm bundan aldık Bebek yatakları >Bebek park Yatakları > Park Yataklar ve bebek yatakları > Bebemax yatak ve park yatagı 70-110cm
60 a aldık
istersen 50 yede varr
ooo naren istendiii bilee kargoda şuann 5 e gelir dedilerrr
eni 6 cm olanlardan yatağı kızımınnn
nazcım anlıyorum seniii zor bi durum valaaa
nesee cnmmm artık se anne olcaksınnnn
yavrun olcakkk
boşverrr
canım narenin koyduğu resmi gördüm, beşiğiniz çok şirin benimkine de benziyo modeli..Mışıl mışıl uyusun kuzucuklarınız...
cnm bende diğer topiğe koymuştum profilimde albümümdede varrr bak istersen
renkler farklııı benimki kırmızı ve grii renklerdeee
şu temizlik işi için ben hayatta gidemem ağdacıya, makineyle, böyle ayna yardımıyla alsam diyorum,
öyle yapan varmı kızlar, çok mu acır acaba ???şu emla kremi belki kullanılıyordur hamilelikte
bir araştırma yapayım gogıldan :)
ARMAĞANIM tesekkur ederım :) 38 haftaya kadar calıscakmıssın masallah vallahi :) yollarda dogurma kız :)
AY EVET GUZELİM YA NASIL CALISACAKSIN O ZAMANA KADAR
evde oldugumuzda daha cok ıs yapıyoruz o konuda haklısın ama ıse gıdıp gelmek bıle ezıyet olur artık
buyuk konusmayayım ama ben dayanamam herhalde
herkese selammmm
yusufumla biz geldik teyzeleri..
hasta olanlar varmış geçmiş olsun...
yorucu bi haftasonundan sonra işte olduğuma sevineceğimi hiç tahmin etmezdim ama işteyim ve mutluyumkaydirigubbakcemile2
Saadetçim , abisis teşekkürler canlarım a.s.
Gerçektende bir gönüllü böyle bir liste hazırlasa çok iyi olur, takip ederiz birbirimizi
Özgecim geçmiş olsun anneciğine
Narencim park yatağınız çok güzel güzel günlerde kullanın
Saadetçim sizde yatağınızı ateş ölçerinizi, inşallah ateşleri hiç yükselmez
mışıl mşıl uyurlar haziran kuzuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?