inşallahhh cnmmm sağolsaınnn daha bekliyorum kargocuyuuuuuu dört gezleee saat 5 oldu amaa gelir herhalde brazdannSaadetçim , abisis teşekkürler canlarım a.s.
Gerçektende bir gönüllü böyle bir liste hazırlasa çok iyi olur, takip ederiz birbirimizi
Özgecim geçmiş olsun anneciğine
Narencim park yatağınız çok güzel güzel günlerde kullanın
Saadetçim sizde yatağınızı ateş ölçerinizi, inşallah ateşleri hiç yükselmez
mışıl mşıl uyurlar haziran kuzuları
ayy canım baktım fotoğraflara, güle güle kullansın herşeyini küçük prenses cicileri de çok güzelmiş bu arada
annişler ben geldim nasılsınız bakalım ?
Doktora gittik biz minik balığım 2300 gr. Olmuş :) allahım nazarlardan korusun
herşeyi normalmiş, suyu, kan akışı hareketleri, tansiyonumda iyi bu aralar, tuzu sıfırla dedi doktor, acayip şişiyorum çünkü(
22 mayıs son kontrolümüz, o günlerden birinde alcak, biz 26 mayıs istedik eşimle, tanışma yıldönümümüz çünkü, doktor sağlığı iyi olursa bebeğin 26 sında alırız dedi :))
inşallahhh cnmmm sağolsaınnn daha bekliyorum kargocuyuuuuuu dört gezleee saat 5 oldu amaa gelir herhalde brazdann
sağolasınnn cnmmmm a.s.
kızlarr bu arada herkes hastane çantasını hazırladımııı
ben hazırlamaıdmmm içimdende gelmiyo hazırlamakkk
bidee zaten hazırlasam anca bebişin malzemelrini koyabilirimmm
benim kileriniii annem aldııı pijama gecelik takkımlarımııı
inş erkenden doğurmamm ortada kalırım vallaaa sırnaşık şey
inşallah armağancım, hayırlısıyla
tam kesin değil, ama büyük ihtimal 26 mayıs, :) kocişle tanıştığımız gün
2006 da tanıştık, 2009 a yetiştirdik bebişi :roflol:
armaganımmm sen bir ara sakaryalıyım demiştin nerseindensin canım ben geyvede 1 sene calıştım kardeşimde 4 msenedir orda üni okuyorrr
emelcim yasemincim tesekkürler kızlarr
emelcim sana ayrıca gözünaydın sayılı günün kaldı 1 ay yani :))) inşallah güzel haberlerinide okuruz
kızlar o topiği ben acabilirim son doguracaklardan biriyim ne de olsa ben dogurursam erkenden başkaları devam eder dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?