2009 Haziran Anneleri!!

hıııımmm güzelmiş değerlendirmek lazım. sen ne karar verdin kuşum ipek nasıl seni görünce sanki kızının ismi hep ipekmiş gibigeliyo.senin gibi beyaz tenli ipek gibi. görende sana asılıyorum sancak haaaaadelikafadulden

havvacım olmaz ya hani aramz cok samimi teyse kızımla kardeş gibiyiz ablam o benm olmaz ama eşimde cok sevio zeynep adını bakalım hala bulamadık bi sim nolcak bilmiorummm

ayy canım bizim isimler muhallakta
nil ırmak melis
bakalımm ne koycazz
kaydirigubbakcemile3 yok zuzum ne asılmasııı
olur mu öle şeyy kaydirigubbakcemile3
demek sende ipeği çağrıştırıyorumm du bi düşünümmm sırnaşık şey

hehe bişey bulamazsak çiek kalcak zaten düşünsene
ananenin adı ne çilek
çilek teyse cüzdanın düşmüşşş

bu sefr çıktık artık
hepinizeee ii geceler saygı değer annişlerrrr

kızlar bişey sorcam yarın 12 de randevum var kuzumu görcem ilçede oturduğumuz için 10:30 gibi çıkcaz yola şimdimi banyo yapim sabah mı.ne saçma soru demi.bi banyomu sormamıştım size onuda sordum

uyarmadı demeyin benim kız zeynep ya
zeynepler biraz huysuz oluyo bana hamileyken söylemişlerdi sonra
dinlemedim olsun dedim ama hakikaten öyleymiş
isim güzel ama saadetin annesi ırmaklar için düşüncesi vardı ya benim de zeynepler hk da düşüncem bu
ayrıca başka zeyneplerde tanıdım hepside benim kız gibi erkek fatma

bende ilçede oturuyorum ve hep gece yapıorum banyo sabah zor oluyor kahvaltı falan derken
evet canım haklısın koca göbüşümü kaldırayım da banyo ya gideyim

hadi ya sibelcim.ama ben çok istiyorum.hayatım da hiç zeynep tanımadım.erkek fatma derken huy olarak dediğim dedik mi

evet canım haklısın koca göbüşümü kaldırayım da banyo ya gideyim

hadi ya sibelcim.ama ben çok istiyorum.hayatım da hiç zeynep tanımadım.erkek fatma derken huy olarak dediğim dedik mi

hem de nasıl havvacım marketler dekıyamet koparırdı sanki almıyormuşum gibi millete rezil olurduk
ya eşim ya ben marketi yapardık
zaman içinde attı huyu üstünden ama şimdi de istediği şeyi yaptırmak için takılmış plak gibi çeşitli yollarla tekrarlıyo insana bay geliyo bazen
yanlış anlama ismi koyma demiyorum ama bunları bilmeni istedim

Son düzenleme:
bizdende günaydın annişler
bakalım sabah sabah kimler var dedik ama son ayların verdiği rehavet ve havanın kasveti ile herkes uykuda galiba
öpüldünüz siz ve melekleriniza.s.

bgünaydın kızlar........En güzel günler sizin olsun.......
nida,zeyno günaydın canlarım....
biz klasik işimizin başındayız kısmetse mayısın 15 inde bırakıcaz biraz daha sıkcaz dişimizi bakalım artık.

günaydın kızlarr.evde olanlardan sadece ben varım herhalde diğerleri uyuyo galiba.
biraz sonra herkes ayakta olur.bebişler uyandırır o tombikleri

günaydın bayanlar ama benım ıcın gun pek aydın olmıycak herhalde ...dun geceden berı hastayım dun gece sabah ınsallah saglıklı kalkarım dıye dua ettım ama suan daha kotuyum...bogazlarım daha cok şişmiş hatta sol tarafım şişti sımdı ıkı yanımda şiş ...sabah 3-4 gıbı bı usudum bı tıtredım esım cok korktu ustume bı battanıye daha serdı sagolsun ama fayda etmedı.usurken bebegıımı ve cenemı okadar sıktım kı senağlama sımdı doktorumu arıycam cok korkuyorum bısey olucak dıye serumda almak ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…