2009 Haziran Anneleri!!

zuzu tesekkur ederım bıde ole denıyım denemedıgım sey kalmadı dun yatarken sabah ıı olurum dıye kalktım ama aksama dogru kotulestım ınsallah yarın saglıklı kalkıcam

maşallah emelim oğluşuna kocaman oluyolar artık.Mayısın 26 sında kısmetse bende işi bırakıyorum bu tarihi hiç unutmam heralde.Ayyyyy ne güzel ya bizde başlıyoruz ......
havvacım aynı durumdayız sanırım ben doktoruma danışmadım daha çünkü çarşamba kontrolümüz var geçmezse o zaman sorarım ben kendi yöntemlerimle idere ediyorum.sanırım işede yarıyo kendimi daha iyi hissediyorum canım.senden kendine iyi bak olurmu güzel annemiz bizim
nidacım gözün aydın olsun canım ne güzel kızını görmüşsün Allah nazarlardan saklasın meleğimizi canım.

zuzu canım şimdi yeni topiğe baktım kısmetse kızlarımız adaş olcakhihoyyythihoyyythihoyyyt

zuzu canım şimdi yeni topiğe baktım kısmetse kızlarımız adaş olcakhihoyyythihoyyythihoyyyt

evet canım ne güzel çok seviyorumzeynep ismini ama 2. isimde kararzızım belki 2.isim koymam sade zeynep olur. ben duru ismini çok istiyodum ama soyadımız durmaz olunca uymadı
Duru Durmazdelikafadulden

zuzu tesekkur ederım canım sımdı esım sut ısıttı ıcıne bal tarcın koymus cok ıı geldı azıcık terlemeye basladım ıcıme hırka ayaklarıma patık gıydım tskler bayanlar ıns yarın ıyılesmıs kalkıcam

evet canım ne güzel çok seviyorumzeynep ismini ama 2. isimde kararzızım belki 2.isim koymam sade zeynep olur. ben duru ismini çok istiyodum ama soyadımız durmaz olunca uymadı
Duru Durmazdelikafadulden

topiğe bakarsan ben zeynep duru yazdım canım bu ismi rüyamda gördüm ben inşallah koymakta kısmet olur ne tesadüfya soyadınız bozmasaydı ikisinin ismi birebir aynı olcaktı...

offf kocişle oturum dedimm uyuya kalmış odaaa
yazık aşkım yoruluyoo işdee

ilahi havvacım ya cok güzel düşünmüşsünüz güldüm valla duru drumaz he :))

napalım narenim düşünmek lazım sonra kızımla dalga geçerler teyzesi.kociş yağmur istiyo oda olmuyor soyada Yağmur Durmaz.dedim soyatta tuaflık var napiyim.
bide Yağmur Duru Durmaz koyduğumu düşünsene
yok yok en iyisi zeynep bitanecik zeynebim

kızlar biz kaçıyoruz anca sütümüzü hazırlıycaz içicez,yarın için kıyafet hazırlıycaz(seçenek çok az olunca zorda olmuyo gerçi)kocişte koltukta uyudu onu uyandırıcaz yatmamız nerdn aksan 11 i geçer.Eeeeee çalışınca böle fazla kalamıyorum artık 26 mayıstan sora hep birlikte olruz inşallah.

olsun zuzucummm zaynepte gzl
bizim arkadaşın kızının adı zeynep emsal fikir olsun sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…