2009 Haziran Anneleri!!

geçmiş olsun canım nerde böle üşüttün ya dikkat et canım kendine bebegine ve kendine iyi bak.güzel haberlerini bekliyoruz.

üşütmedim aslında ama gecen hafta persembe soguk su ve dondurma yedim..ondan olabılır taa cumartesınden berı bogazımı cekıyorum bugunde daha şiş .şimdi kendıme hasta corbası yapıyorum :1no2: kalkabılıyorum kendı ısımı kendım yapıyorum ama halsızlık ve terleme mevcut ınsallah atesım cıkmaz bebegıme bısey olurmu cok korkuyorum

geçmiş olsun canım.bu havalar çok yanıltıcı dikkat etmek lazım.bende soguk içmeye başladım içim yanıyo resmen.utanmasam kısa kollu giymeye başlıcam hemen.ama biraz daha dayanayım diyorum yoksa anlamadan hasata olcam

bu arada topikde olan bütün arkadaşlara GÜNAYDINLARRRRR
dün doktordaydım.5hafta daha çalışabilir raporumuzu aldık.bakalım ne kadar dayanabilcem.bana kalsda şimdiden bırakmak istiyorum ama sonra lazım olcak diye dayanmak zorundayım.sabahları kalkmak çok zor geliyo artık yaaa

günaydın canım geçmiş olsun bogaz pastili al ve dr git bi antibiyotik al hemen geçsin yayılmadan bende olmuştum 2 antibiyotikde atlattım hemen ılık şeyler iç çok sıcak olmasın

geçmiş olsun havvacımmmm demek serum verdiler sna oh ii olmuş işte çabucak kalkmışsın ayağa sana yorma kendini demiştikkkkkk

nidacım maşallah prensese canım gözün aydınnnn canım artık kafalrını çeviremezler malesef dönmeye yer kalmadı kendi etraflarında dönebilierler ama takla atıp dönemezlerrr

canım bak benden tavsiye boğaz enfeksiyonları şakaya gelmez benim romatizmam var ve boğazlarım kaşınmaya başladığı andan itibaren iğneye başlıyorum sana tavsiyem bence hiç ihmal etme direk bi dr a görün hem çabuk toparlarsın hemde enfeksiyon varsa boğazında vücuduna girmemiş olur okişşş

günaydınlar kuzularrrrrr ben 9 da kalktım geçmişi okudum amma yazmışsınız heeeee malum kahvaltı etmedik oğlumda kudurdu acıktı heralde benim bıdığımmmm mamamızı yiyelimm gelelimmm(((her sabah aynı şeyleri yazzıyyorum yawww)))

günaydın herkesea.s.evet sabahları uyku pek güzel geliyoo işe gelcem zaman ama evdeyken sabahın köründe açıyorum gözlerimi az kaldı biraz daha sabıryerimseniben

Gunaydın kızlar,
hasta annelere gecmiş olsun, guzelim bence sen de marchandize doktora git, belki iyi gelecek bir iğne veya serum verir, hemencecik iyileşirsin
bebeklerini goren annelerin de gozleri aydın olsun, masallah herkesin bebegi toplanmıs

günaydınlarrr.. hastalrımzıa acil şifalar.. bir an önced atlatırsın inş kızlarr.. hastalık zor.. hamilikde daha da zor.. nidacım maşhh bebişine canım..
herkese güzel bir gün diliyorum. geçmişi okuymadım.. gene döktürmüşsünmzü bakıyorumda:))maşhh yanii:))

Canım lütfen ihmal etme hemen dr unla görüş serum çok iyi geliyor hiç bir zararı yok takılması gerekiyorsa takıyor zaten dr.bu şekilde daha kötü olursun...

Kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn......nasılsınızzz?minnoşlar nasıl???

pınayyyyyyyy biz iyiyiz kuzum sen nasılsınnnnn mamamızı yedikkk oğlum içerde oyun oynuyoo bugün çok mutlu heraldeeee bugün cicilerimizi ütülicezzzz kalanlarıda yıkıcam anam o ne öle minik minik as as bitmedi dün ne güldük eşimle çamaşır telinde minyatür kıyafetlerrr

semacım maşhh başladın demek bebişin kıyafeletini hazrılamaya.. ben daha bişi yapğmadım.. bkalaım inş bu ay sonunda mayısın başı gibi başlarız bizde.. ay ne güzel heyecan verici oluyor dimi:))pınarcım sanada günaydın:))

ya canım işte halim kalmaz diye ütüleyip yine hurça koycam dün bi makine yıkadım tele astım balkona asmadım ne bilim utandım bi de nazar falan değer diye içeriye astımm armycim merak etme bende ancak bunları yapabiliyorumm mayıs maaşıyla eksiklerini tamamlıcaz bitcek inşallahh

masallah semacım
calıskan annesin sen
ileride gercekten zor oluyor, hele ki utu yapmak, havalarda ısınıyor
yazın kabusu utu yapmak benim icin

yasemincim heralde bende bi tuhaflık var ben ütüye bayılırım ya ne bilim ben kışın fazla ütü yapmam eşim beden eğitimi öğretmeni olduğundan ama yazın ketenlerimiz çok benim de eşiminde yazın sık sık ütü yaparım hamiş kalmadan önce çoraplara kadar ütülerdim ama artık nerdeeee bilmem yaza bıdığım izin verirmi yapayımm

aaaahhh ahhhha servetçim hiç girmiyelim o konuyaaa uykumu o da ne???? bebişlere hazırlanıyoz canımmm vik vik ağlıcaklar ya ona hazırlıyomuş vücuttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…