günaydın bayanlar ama benım ıcın gun pek aydın olmıycak herhalde ...dun geceden berı hastayım dun gece sabah ınsallah saglıklı kalkarım dıye dua ettım ama suan daha kotuyum...bogazlarım daha cok şişmiş hatta sol tarafım şişti sımdı ıkı yanımda şiş ...sabah 3-4 gıbı bı usudum bı tıtredım esım cok korktu ustume bı battanıye daha serdı sagolsun ama fayda etmedı.usurken bebegıımı ve cenemı okadar sıktım kı senağlama sımdı doktorumu arıycam cok korkuyorum bısey olucak dıye serumda almak ıstemıyorum
üşütmedim aslında ama gecen hafta persembe soguk su ve dondurma yedim..ondan olabılır taa cumartesınden berı bogazımı cekıyorum bugunde daha şiş .şimdi kendıme hasta corbası yapıyorum :1no2: kalkabılıyorum kendı ısımı kendım yapıyorum ama halsızlık ve terleme mevcutınsallah atesım cıkmaz bebegıme bısey olurmu cok korkuyorum
üşütmedim aslında ama gecen hafta persembe soguk su ve dondurma yedim..ondan olabılır taa cumartesınden berı bogazımı cekıyorum bugunde daha şiş .şimdi kendıme hasta corbası yapıyorum :1no2: kalkabılıyorum kendı ısımı kendım yapıyorum ama halsızlık ve terleme mevcutınsallah atesım cıkmaz bebegıme bısey olurmu cok korkuyorum
kızlar doktordan geldim biraz önce sabah aradım çok kötüyüm ben dedim ne denediysem faydası olmadı dedim . bişeyler denemeyi bırakıp buraya gel dedi .şimdilerdeki grip çok şiddetli oluyormuş serum baglayalım dedi. bende çıktım gittim .1 kilo serum bitmek bilmedi bide yaktıki kolumu anlatamam . ama nasıl bişeyse gözüm açıldı vallahi mucize gibi. bizim bagışıklık sistemimiz zayıf oluyormuş hamilelik dolayısıyla . kızlar sizde dikkat edin nolur hakaten çok zor bi durum kalabalık topluluklara girmeyin çok iyi koruyun kendinizi iki gündür hapşırıp öksürmekten kasıklarım ve karnımın içi acıyor resmen . normalde umrumda olmazda hastalık hamile olunca gerçekten dikkat etmek lazım .
Merhaba sevgili anneler
bugün kizimla doktor amcamiza gittik...
Benim narin kizim 1800 gram olmus teyzeleri...Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi...Kafa asagidaydi her zamanki gibi...
Icim rahat eve döndüm...
umarim sizler de iyisinizdir..Gecmisi okuyamadim ,bugün cok gücsüzüm halim yok...a.s.a.s.a.s.
günaydın bayanlar ama benım ıcın gun pek aydın olmıycak herhalde ...dun geceden berı hastayım dun gece sabah ınsallah saglıklı kalkarım dıye dua ettım ama suan daha kotuyum...bogazlarım daha cok şişmiş hatta sol tarafım şişti sımdı ıkı yanımda şiş ...sabah 3-4 gıbı bı usudum bı tıtredım esım cok korktu ustume bı battanıye daha serdı sagolsun ama fayda etmedı.usurken bebegıımı ve cenemı okadar sıktım kı senağlama sımdı doktorumu arıycam cok korkuyorum bısey olucak dıye serumda almak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?