2009 Haziran Anneleri!!

ay ne guzel
ben bekarken hic utu yapmadim, hepsini sagolsun kızkardesım yapardı, severdı o utu yapmayı
evlenince cok zorlandım,cunku esım sureklı takım elbıse gıyınıyor, mecburen ogrendim
ama halen pantolonları guzel yapamıyorum
aman ne yapayım, tek kusurm da o olsun, sevmiyorum iste

meraba kızlar.uyku dedinizde bende uyumaktan bi hal oluyorum iki iş yapıyorum sonra küt.gece de uyumamazlık yok.sadece sabah erken uyanıyorum oda tuvalet ihtiyacı yoka hiç uyanmıycam.

bende ütü yapmayı sevmem. oyüzden biriktirip biriktirip bi gün boyunca ütü yapıyorum.üşengeçlik işte.bebişin kıyafetlerini nasıl ütüliycez bakalım. zaten bazıları ütü kadar bile yok çok komik yaaa

ooffff bi su için kalkıyorum bi tuvalet için sonra dönerken kalk uyku nerdeeee koca göbekle uykusuz şiş gözlerle dolanıyom ortalıkda

ne guzel sen simdiden dinlendiriyorsun vucudunu
ama ben de eskisi gibi uyuyamıyorum, ozellikle de bebis uyumazsa

beni bebiş hiç etkilemiyo ya.herkes diyo bebiş uyandırdı diye ama tık yok.sanırım gündüz benle beraber uykusuz duruyo ki hareketlerinden belli.ben uyuyunca o da uyuyo sanırım.çünkü tık ses yok.ben uyanıkkende oda kıpır kıpır.inşallah doğduktan sonrada böle olur.

ooffff bi su için kalkıyorum bi tuvalet için sonra dönerken kalk uyku nerdeeee koca göbekle uykusuz şiş gözlerle dolanıyom ortalıkda

ben halime çok çok şükredeyim ozaman demi semoşum.sesimi çıkarmayayım.ama bu sabah ellerim uğuştu yumruk yapamıyodum gerçi hala var ama idare edicez.minnoşlarımız için demiiii

kızlar bişey sorcam bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkamak lazım ilk için.bana düşük sıcaklık yeter miş gibi geliyo.40 falan yeter mi?

günaydın canım.hangimize zor gelmiyor ki ama hep aynı işte oğlumla zaman geçirmek daha cazip geliyor.

guzelim sen sanslısın o zaman
cunku karnında nasılsa, dogunca da oyle oluyormus
benimki bazen gece hic uyumuyor, kıpır kıpır,dolyısıyla ben de uyuyamıyorum
ne tarafa donsem orayı tekmeliyor
insallah dogunca uslanır

canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.bebişini çok etkilemez sanırım hamile olup grip olan çok kişi gördüm.ama senin için çok zor ilaç kullanamassın zaten ağırlaştıkça şikayetlerimiz arttı.allah şifa versin canım.

havvacım adaşım hasta olmuşsun geçmişosun dikkaat et kendine.kıyamam serum da yedin geldin iyi bak oğluşumuza ve kendineklava:

saol canım iyiyim bu gün serum iyi geldi mucize gibi

canım şu aralar ortalıkta dolanan grip gerçekten çok feci ama serumda bişey yok bebege hastalıktan daha çok zarar verecek olsa doktor zaten önermez bunu demi ama . o yüzden doktorun neyi uygun görürse onu yap bence

canım sanada geçmiş olsun aman dikkat et inşallah çabuk atlatırsın

sana katılıyorum canım hastalıgın hiç şakası yok
canım bende aynen senin gibi yaptım dışarı seremedim . görmemişin çocugu olmuş derler diye . gerçi deseler bile yalan deil ama olsn :=))))))))))))

demek gece uykuları düzenli olacak senin bebişin . gebelikte nasılsa dogumdada aynı olma ihitimali yüksekmiş . ne güzel uykun bölünmiyecek. ama sen arada kalkıp emzirmek zorunda olacaksın :))))))

inş öyle olur böyle devam etsin benim minnoşum.ağlamasında en korktuğum şey sürekli ağlaması.ay inşallah herkesin böyle olur düzenli uyku dua edelimde olsun

kızlar bişey sorcam bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkamak lazım ilk için.bana düşük sıcaklık yeter miş gibi geliyo.40 falan yeter mi?

ben 30 da yıkadım temiz kıyafetler sadece hijyen için yıkadığımızdan yeterli olduğunu düşündüm.

canım zaten sadece tozlu oluyolar ya da el değdiği için yıkanıyolar ben en kısa programda yıkadım 30 derecede mis gibi oldular zaten ütü yapılcak steril olcak ama çok deterjan koyma emiiii ben omo baby aldım malesef bunu bulabildim saadetin dediği bi deterjan var DALAN ROXY MATİK bu deterjan %100 organikmişşş bulabilirsen bunu al emiii

ay benim sezaryan olacagı için oglum 10 gün önce alınacak bu durumda benim 50 tanecik günüm kalmış

güzelim geçmiş olsun .iyi olmana çok sevindik oğlumla.

yani düşük derece problem olmaz.dediğin gibi zaten temizler.sonra onların kirleri bitermi yaaaa.her gün bir makine çıkar herhalde

canım benim abimin oğlu çok terlerdi bebekken halada öle günde 9 10 body değiştirirdik yaz kış farketmeden düşün hergün 1 makine dolusu kıyafett yıka yıka bitmiyoooo hehe ama çok zevkliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…