ne guzel sen simdiden dinlendiriyorsun vucudunu
ama ben de eskisi gibi uyuyamıyorum, ozellikle de bebis uyumazsa
ooffff bi su için kalkıyorum bi tuvalet için sonra dönerken kalk uyku nerdeeee koca göbekle uykusuz şiş gözlerle dolanıyom ortalıkda
bu arada topikde olan bütün arkadaşlara günaydınlarrrrr
dün doktordaydım.5hafta daha çalışabilir raporumuzu aldık.bakalım ne kadar dayanabilcem.bana kalsda şimdiden bırakmak istiyorum ama sonra lazım olcak diye dayanmak zorundayım.sabahları kalkmak çok zor geliyo artık yaaa
günaydın bayanlar ama benım ıcın gun pek aydın olmıycak herhalde ...dun geceden berı hastayım dun gece sabah ınsallah saglıklı kalkarım dıye dua ettım ama suan daha kotuyum...bogazlarım daha cok şişmiş hatta sol tarafım şişti sımdı ıkı yanımda şiş ...sabah 3-4 gıbı bı usudum bı tıtredım esım cok korktu ustume bı battanıye daha serdı sagolsun ama fayda etmedı.usurken bebegıımı ve cenemı okadar sıktım kı senağlama sımdı doktorumu arıycam cok korkuyorum bısey olucak dıye serumda almak ıstemıyorum
havvacım adaşım hasta olmuşsun geçmişosun dikkaat et kendine.kıyamam serum da yedin geldin iyi bak oğluşumuza ve kendineklava:
arkadaslar ıyı aksamlar . benım bogazlarım şişti bugun doktorumu aradım ıhlamur ıc bepanthenın pastılını al 3-4 gune gecmezse kulak burun bogaza gıt dedı.sankı ben suan hasta olucam gozlerım yanıo agızımın ıcı yanıo ıyıyım ama yattıgım zaman kalkamıyorum.aranızda bole bısey gecıren oldumu yarın doktorumu arıycam olmadı gıdıcem ama serumda almak ıstemıyorum allahım ınsallah cabuk ıyılesırım tukurugumu yutmak bana ızdırap resmen senağlama
canım sanada geçmiş olsun aman dikkat et inşallah çabuk atlatırsınmaşallah emelim oğluşuna kocaman oluyolar artık.Mayısın 26 sında kısmetse bende işi bırakıyorum bu tarihi hiç unutmam heralde.Ayyyyy ne güzel ya bizde başlıyoruz ......
havvacım aynı durumdayız sanırım ben doktoruma danışmadım daha çünkü çarşamba kontrolümüz var geçmezse o zaman sorarım ben kendi yöntemlerimle idere ediyorum.sanırım işede yarıyo kendimi daha iyi hissediyorum canım.senden kendine iyi bak olurmu güzel annemiz bizim
nidacım gözün aydın olsun canım ne güzel kızını görmüşsün Allah nazarlardan saklasın meleğimizi canım.
sana katılıyorum canım hastalıgın hiç şakası yok
geçmiş olsun havvacımmmm demek serum verdiler sna oh ii olmuş işte çabucak kalkmışsın ayağa sana yorma kendini demiştikkkkkk
evet semacım haklısın gerçekten tatlım ya vücut yorgun düşünce hastalıgada yenik düştü . ama benim kocam getirdi gribi eve . doktor nerden kaptın bu hastalıgı böyle diyince bende kocam getirdi dedim almasaydın eve dedi gidip kendine kalacak bi yer bulsaydı dedi:))))))))))))))))
nidacım maşallahprensese canım gözün aydınnnn canım artık kafalrını çeviremezler malesef dönmeye yer kalmadı kendi etraflarında dönebilierler ama takla atıp dönemezlerrr
canım bak benden tavsiye boğaz enfeksiyonları şakaya gelmez benim romatizmam var ve boğazlarım kaşınmaya başladığı andan itibaren iğneye başlıyorum sana tavsiyem bence hiç ihmal etme direk bi dr a görün hem çabuk toparlarsın hemde enfeksiyon varsa boğazında vücuduna girmemiş olur okişşş
günaydınlar kuzularrrrrr ben 9 da kalktım geçmişi okudum amma yazmışsınız heeeee malum kahvaltı etmedik oğlumda kudurdu acıktı heralde benim bıdığımmmm mamamızı yiyelimm gelelimmm(((her sabah aynı şeyleri yazzıyyorum yawww)))
canım bende aynen senin gibi yaptım dışarı seremedim . görmemişin çocugu olmuş derler diye . gerçi deseler bile yalan deil ama olsn :=))))))))))))ya canım işte halim kalmaz diye ütüleyip yine hurça koycam dün bi makine yıkadım tele astım balkona asmadım ne bilim utandım bi de nazar falan değer diye içeriye astımm armycim merak etme bende ancak bunları yapabiliyorumm mayıs maaşıyla eksiklerini tamamlıcaz bitcek inşallahh
beni bebiş hiç etkilemiyo ya.herkes diyo bebiş uyandırdı diye ama tık yok.sanırım gündüz benle beraber uykusuz duruyo ki hareketlerinden belli.ben uyuyunca o da uyuyo sanırım.çünkü tık ses yok.ben uyanıkkende oda kıpır kıpır.inşallah doğduktan sonrada böle olur.
kızlar bişey sorcam bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkamak lazım ilk için.bana düşük sıcaklık yeter miş gibi geliyo.40 falan yeter mi?
kızlar bişey sorcam bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkamak lazım ilk için.bana düşük sıcaklık yeter miş gibi geliyo.40 falan yeter mi?
saol canım iyiyim bu gün serum iyi geldi mucize gibi
canım şu aralar ortalıkta dolanan grip gerçekten çok feci ama serumda bişey yok bebege hastalıktan daha çok zarar verecek olsa doktor zaten önermez bunu demi ama . O yüzden doktorun neyi uygun görürse onu yap bence
canım sanada geçmiş olsun aman dikkat et inşallah çabuk atlatırsın
sana katılıyorum canım hastalıgın hiç şakası yok
canım bende aynen senin gibi yaptım dışarı seremedim . Görmemişin çocugu olmuş derler diye . Gerçi deseler bile yalan deil ama olsn :=))))))))))))
demek gece uykuları düzenli olacak senin bebişin . Gebelikte nasılsa dogumdada aynı olma ihitimali yüksekmiş . Ne güzel uykun bölünmiyecek. Ama sen arada kalkıp emzirmek zorunda olacaksın :))))))
ben 30 da yıkadım temiz kıyafetler sadece hijyen için yıkadığımızdan yeterli olduğunu düşündüm.
yani düşük derece problem olmaz.dediğin gibi zaten temizler.sonra onların kirleri bitermi yaaaa.her gün bir makine çıkar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?