2009 Haziran Anneleri!!

maşallah havvacım kızımıza tontiş olcak bizim bebişlerin hepsi sanırım herşeyin de güzel çıkmış çok sevindim maşallah

didommmm gözün aydın ihsoşu görmüşsünnnnn hepatit i yapmışlardı daha önce bana senin dr garantilemek için yapıyodur kuzu maşallah ihsoşaaaa ya benim oğlumun kilosunu bana neden sölemiyolarrr

günaydın güzel anneler umarım herkes iyidir birazdan dr gidiyoruz çok mutluyum 5 hafta olmuştu bakalım kızım büyümüş mü

ayşecim ii haberlerini bekliyoruz kuzucummmm özlemişsindir

Furkan'nımın en son hali.

allahım yaaa bu ne tatlılık 41 kere maşallah sübhanallah dudaklarına bak hele hehehehehe canım FURKAN çok can yakıcak sanırsam savunun kız anneleriiiiiigamyoncuiremsu

havvacım ben bebeklik resimlerimize göre değerlendiriyorum bakınca bana benziyo alıyorum fotoları açıyorum 4d videoyu dondurup bakıyorummm

evet pınar ve havva
benimki de masallah cok hareketli, özellikle de birkac haftadır takip ediyorum çarşamba gunleri hiç ama hiç durmuyro
o gun gece de uyumuyor, beni de uyutmuyor
ama diger geceler sakin
bakalım bu gece ne yapcaz

bende sabah sabah sağlık ocağına gittim kan tahlillerimin sonuçlarını dr a gösterdim yine kanım düşük çıktı neyse hala kahvaltı yapamadım ölüyotum açlıktan çayımda oldu gelirim sonra öptüm hepiniziiii

sema sana neden soylemiyorlar oglunun kilosunu

uyuzluktan neden olcakkk benim dr sevmez öle şeylerii diyoki bu kilo işi karın çevresini ölçerek otomatik hesaplanıyo ben sana 1 dk içinde 10 tane farklı kilo sölerim diyo takılma fazla diyoo ısrarla soruyorum ısrarla sölemiyo uyuzzzz neyse ben 2 dr a gidiyorum hem özele hem devlete bu cuma devlete gidicem ordaki dr sölüyo şükürrrr o zaman sölerim ben de oğluşum kilosunuu

ay teşekkür ederiz teyzeleri şımartacaksınız oğlumu zaten burcuna göre çapkın olacak yazıyor.
Bu arada yarama tuz basmayın biz 3 kız kardeşiz ben ortancayım ya arada kaynamışım en küçük fotoğrafım 3-3,5 yaşlarında.çok kızıyorum ama yapacak bir şey yok.ablamında kardeşiminde var bebeklik fotoğrafları.senağlama

Tombiklerim biz geldik, Günaaaydııın herkese, nasılsınız, minişleriniz nasıl?
Vıldancım çok tatlı çıkmış furkan maşallah, Ne kadar masum duruyor, Allah nazarlardan saklasın Havvacım seninde prensesine maşallah, Güzel gelinim büyümüş, Bu arada Vildanda talip olmuş benim gelinime olmas böyle ama klava: oğluşum çok kıskanç , genlerinde var :roflol:
Balık hapı çok farkediyor, ben ona başladıktan sonra toparladı kendini, bilseydim daha önceden alırdım, benimki zayıf diye sabah akşam içiyorum ben :) doktor da devam et dedi

ay ne gıcık aslında doğru söylüyor ama yinede 3 aşağı 5 yukarı tutuyor bence.olsun yinede biz yeni anneler olarak merak ediyoruz.Uyuzmuş doktorn harbi.

sağol canım ya .kaydirigubbakcemile3
güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.Ne yapalım güzelim anası güzel belli ki kız da güzel olacak o yüzden rekabet olacağa benziyor.

Didoşumda gitmiş doktora ihsoşumuzda büyümüş maşallah, kuzucuklaımızın hiçbirine nazar değmesin
Semoşum nasılsın, sen kansızsan ne diye o kadar çay içiyorsun tombişim

ya siz de mi 3 kız kardessınız
biz de, ben de ortancayım
tum yuk uzerimizde

Vildancım , çocuklar bir büyüsünde kendileri bulcak hepsi, bize kalmaz zaten, malum ikizler burcu oluyorlar çapkın olcaklar
Zeynebime de maşallah , şimdiden peşinden koşturuyor :))

Kızlar bugün çok işim var , kociş yetiştiremiyor işleri, bana öğretti biraz , bugün onları yapıcam muhasebeciyim yani bugün :a015:
ama maaş vermicekmiş bana :)
napalım yardım edeyim biraz , zaten gece 12 , 1 de geliyor bu hafta birde yorgun argın gecede çalışıyor
destek olalım babişe oğlumla

semoşum biz büyüdük teyzesi.teşekkür ediyoruz.sende hayırlı haberlerle dön.
ben de dün idrar tahlili yaptırdım lokositim azcık yüksek çıktı dr önemli değil bol su iç dedi. daha nekadar içeyim 3 lt geçiyo.yakında damanacayı azıma dayayıp pompayı bascam.bu ay 8 damacana su almışız

Son düzenleme:
Vildancım , çocuklar bir büyüsünde kendileri bulcak hepsi, bize kalmaz zaten, malum ikizler burcu oluyorlar çapkın olcaklar
Zeynebime de maşallah , şimdiden peşinden koşturuyor :))

anasına çekmiş kızım bende az koşturmadım kocişidelikafadulden
dünürlerim benimmmmmmmmmmm hele büyüsünler bize laf bile düşürmez bu bıdıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…