2009 Haziran Anneleri!!

maş.didommmm
oğluşunaaa
özledim kız seni çabuk dön buralaraaa ,
benden böle bi test istemedi cnmm
öptüm seniiii oğlişine ve kendine ii bakkk

nerelerdesin didocum bi turlu karsilasamadik
oglusun kocaman olmus masallah oglusuna

maş.didommmm
oğluşunaaa
özledim kız seni çabuk dön buralaraaa ,
benden böle bi test istemedi cnmm
öptüm seniiii oğlişine ve kendine ii bakkk

nerelerdesin didocum bi turlu karsilasamadik
oglusun kocaman olmus masallah oglusuna

sağolun teyzişlerii bisde sizi çook ösledik ama gezmekten fırsat bulamıyozkiii babamız gidince gelcez inşallah eskisi gibi ama keşke gitmeseeeee:asigim:

hadi iyigeceler tombul kuşlarımm fırsat buldukça gelirimm hepinizi çook seviyoyuuuzzz öpüldünüzzz gamyoncuiremsu

Günaydin annisler,,,
umarim hepiniz iyisiinizdir..Biz sabaha dogru 4 de uyandik ...sütümüzü ictik yine uyuduk

günaydın güzel anneler umarım herkes iyidir birazdan dr gidiyoruz çok mutluyum 5 hafta olmuştu bakalım kızım büyümüş mü

Kızlarr biz geldikkk sabah aç karnına tahlile gittik bi sürü kan aldılar,idrar verdik inşallah sonuçları iii çıkar...siz napıosunuz?minicikleriniz napıo?

günaydın tontişler bugün nasılsınız bakalım.dün bahar havası vardı bugün yine hava kapalı yağmur yağacak sanırım.

Kızlarr biz geldikkk sabah aç karnına tahlile gittik bi sürü kan aldılar,idrar verdik inşallah sonuçları iii çıkar...siz napıosunuz?minicikleriniz napıo?

inşallah canım iyi çıkar .Neden tahlil yaptırdın ben kaçırdım sanırım.
bebişim iyi sabah oynuyordu uyudu sanırım şimdi hiç sesi çıkmıyor.Babasını bekliyor sanırım babamız yoktu 2 gündür kahraman maraşa gitmişti 1 saat sonra burda kısmetse.Alışık olmayınca çok zor .senağlama
senin bebiş nasıl canım.

canım maşallah senin kız benim oğlandanda tontiş .çok iyi vallah.Allah nazardan saklasın. 41 kere maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…