2009 Haziran Anneleri!!

Maşallah 8 damacanamı içtin kız , su kurbağası olcan , bende kendimi çok içiyorum sanıyordum :)) kızlar ben unutuyorum hep hazır su sipariş etmeyi, çeşmeden içiyorum şey olurmu acaba (

Ben duşa gireyim kızlar, sonra kocişin işlerine başlıyım,Tek başıma duşa girerken
Banyoya telefonu yanıma alıyorum, bişey olursa düşersem ulaşabileyim diye, çok tehlikeli bu banyolar,
bir arkadaşım geçen sene düşmüştü hamileyken , ama iyiler bebişte o da çok şükür
görüşürüz gene, açık bırakçam KK yı

sekerkız
nerde oturduguna gore degısır herhalde
istanbul ve cevresinde içilmez herhalde ama anadoluda veya dogu bolgesınde yasıyorsun orda cesmeden iciliyor, bi sakıncası yok herhalde

Evet canım haklısınız.Biz çok sorduk ya anamıza babamıza onlarda sorar eminim.bende kardeşimde okulda bulduk al size damat dedik.yoksa edine nere amasya nere okul olmasa nerden bulacaksın amasyalıyı.
Allah şükür ailemle eşim arasında bir problem yok gayet iyi anlaşıyorlar.

Kolay gelsin canım.Gördüğüm kadarıyla çok zor bir iş muhasebe işi.

hehe ben de arabayı sanayiye bile gotururdum, neyse o kadar yorulmusum ki evlendiğimden bu yana hiçbirşey yapmıyorum, herşeyi kocama yaptırıyorum
rahatladim yani

vallah canım ben evden alışık oluncada burdada her işi yapmak istedim ve üzerime aldım.şimdi hamile kalınca zorlanınca yapmak istemedim eşimede çok zor geldi ki hala geliyor .En kötüsüde ev işlerine yardım etmek zor geliyor eşimi.

günaydın hazıran anneleriii :)
doktora gıttım kbb ye sımdı geldım.doktor enfeksıyon var ama ılerlememıs dedı agızdan alınan hamılelerın kullandıgı bı antıbıyotık verdı bakalım ınsallah gecıcekkk :))
kendı doktorum amelıyattaydı olsaydı bebegımı gorucektım ama pazartesıye randevu aldım pazartesı mınık oglumu gorucem ınsallah donmustur başı artık :ecrin_bebek:

gecmiş olsun canım
inşallah antibiyotikle atlatırsın

oohhh herkes bebişini görüyo bu aralar bende bugün minik erkeğimi görücem:)
28 marttan beri görmüyorum kuzumu, onun için süslendim, incilerimi taktım...
Eşim çok kıskanıyo aşkımızı, ama çaktırmamaya çalışıyorsengözlerimebaksanab

ev işleri tum erkeklere zor geliyor, bence o da annelerinden kaynaklanıyor
aileleri ne kadar temizse onlar da oyle oluyorlar ve temizlik yapmak zor gelmiyor
ben market işlerini, banka işlerini filan hepsini yapardım
onlar bıraktım, evde de hamile oldugumdan bu yana yardım ediyor,yoksa etmez de

bişey çıkmamasına sevindim canım. pazartesiye aslakdı.büyümüştür kuzun

işallah hayırlı haberler le dönersin süslen canım ben de dr a giderken saçlarımı yaparm makyaj yaparım takılar falan eeeeeee kızımı görmeye gidicem olsun okadar.dr bayılıyorum senin bu kendine özen göstermene bakımlı anne.dogumada bakımlı gelirsin sen diyooo.

YASMINEL VE ZUZU tesekkur ederım canlarım bende cok sevındım :1hug: pazartesıyı sabırsızlıkla beklıyorummmmmmmm :dance:

ay ne gıcık aslında doğru söylüyor ama yinede 3 aşağı 5 yukarı tutuyor bence.olsun yinede biz yeni anneler olarak merak ediyoruz.Uyuzmuş doktorn harbi.

ya aslında ii bi dr ama böle takıntıları var hele kilo için ne ağlatmıştı başlarda beni şimdi az kilo alıyorum da mutlu mesut geçiniyoruzzz devlet doğum hast.. de öğreniyom ya fazla üstelenmiyom artıkk
Didoşumda gitmiş doktora ihsoşumuzda büyümüş maşallah, kuzucuklaımızın hiçbirine nazar değmesin
Semoşum nasılsın, sen kansızsan ne diye o kadar çay içiyorsun tombişim
iiyim kuzum sadece sabahları içiyorum öel çok abartmıyorum canım bu bile az geliyo ben normalde çok içerim çayıı

ay deli kızzz pompayla içmek ii fikir ben her su içişimde zorla 2 bardak içiyorum bölelikle daha çok içmiş oluyorummm bizim burda da damacana alanlar var ama biz musluktan içiyoruz sularımız temiz bebiş su içmeye başlayana kadar da böle devam ederiz sanırımm canım yemekleri falandamı damacanadan yapıyosun biz ist.da öle yapıyoduk çok gidiyodu o yüsdennn

YASMINEL VE ZUZU tesekkur ederım canlarım bende cok sevındım :1hug: pazartesıyı sabırsızlıkla beklıyorummmmmmmm :dance:

geçmiş olsun canım bak ii ki gitmişsin çabucak toplarsın inşallahh pazartesiye de az kalmışşş

semoşum aklıma eserse damacanadan su koyup yemek yaparım.ama pek koymam.ben çok susuyorum hararet apıyo bebek içerde heralde.evdeki dolaşma halimi görsen tarzan gibi dolaşıyorum.askılı şort menopoza mı giriyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…