semoşum biz büyüdük teyzesi.teşekkür ediyoruz.sende hayırlı haberlerle dön.
ben de dün idrar tahlili yaptırdım lokositim azcık yüksek çıktı dr önemli değil bol su iç dedi. daha nekadar içeyim 3 lt geçiyo.yakında damanacayı azıma dayayıp pompayı bascam.bu ay 8 damacana su almışız
ya siz de mi 3 kız kardessınız
biz de, ben de ortancayım
tum yuk uzerimizde
evet canım sorma erkek çocuk gibi yetiştim.tüm erkek işlerini ben yapardım.
Kızlar bugün çok işim var , kociş yetiştiremiyor işleri, bana öğretti biraz , bugün onları yapıcam muhasebeciyim yani bugün :a015:
ama maaş vermicekmiş bana :)
napalım yardım edeyim biraz , zaten gece 12 , 1 de geliyor bu hafta birde yorgun argın gecede çalışıyor
destek olalım babişe oğlumla
hehe ben de arabayı sanayiye bile gotururdum, neyse o kadar yorulmusum ki evlendiğimden bu yana hiçbirşey yapmıyorum, herşeyi kocama yaptırıyorum
rahatladim yani
günaydın hazıran anneleriii :)
doktora gıttım kbb ye sımdı geldım.doktor enfeksıyon var ama ılerlememıs dedı agızdan alınan hamılelerın kullandıgı bı antıbıyotık verdı bakalım ınsallah gecıcekkk :))
kendı doktorum amelıyattaydı olsaydı bebegımı gorucektım ama pazartesıye randevu aldım pazartesı mınık oglumu gorucem ınsallah donmustur başı artık :ecrin_bebek:
vallah canım ben evden alışık oluncada burdada her işi yapmak istedim ve üzerime aldım.şimdi hamile kalınca zorlanınca yapmak istemedim eşimede çok zor geldi ki hala geliyor .En kötüsüde ev işlerine yardım etmek zor geliyor eşimi.
günaydın hazıran anneleriii :)
doktora gıttım kbb ye sımdı geldım.doktor enfeksıyon var ama ılerlememıs dedı agızdan alınan hamılelerın kullandıgı bı antıbıyotık verdı bakalım ınsallah gecıcekkk :))
kendı doktorum amelıyattaydı olsaydı bebegımı gorucektım ama pazartesıye randevu aldım pazartesı mınık oglumu gorucem ınsallah donmustur başı artık :ecrin_bebek:
oohhh herkes bebişini görüyo bu aralar bende bugün minik erkeğimi görücem:)
28 marttan beri görmüyorum kuzumu, onun için süslendim, incilerimi taktım...
Eşim çok kıskanıyo aşkımızı, ama çaktırmamaya çalışıyorsengözlerimebaksanab
ay ne gıcık aslında doğru söylüyor ama yinede 3 aşağı 5 yukarı tutuyor bence.olsun yinede biz yeni anneler olarak merak ediyoruz.Uyuzmuş doktorn harbi.
iiyim kuzum sadece sabahları içiyorum öel çok abartmıyorum canım bu bile az geliyo ben normalde çok içerim çayııDidoşumda gitmiş doktora ihsoşumuzda büyümüş maşallah, kuzucuklaımızın hiçbirine nazar değmesin
Semoşum nasılsın, sen kansızsan ne diye o kadar çay içiyorsun tombişim
semoşum biz büyüdük teyzesi.teşekkür ediyoruz.sende hayırlı haberlerle dön.
ben de dün idrar tahlili yaptırdım lokositim azcık yüksek çıktı dr önemli değil bol su iç dedi. daha nekadar içeyim 3 lt geçiyo.yakında damanacayı azıma dayayıp pompayı bascam.bu ay 8 damacana su almışız
YASMINEL VE ZUZU tesekkur ederım canlarım bende cok sevındım :1hug: pazartesıyı sabırsızlıkla beklıyorummmmmmmm :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?