Güzel bi bakım yapmışsın canım, bir aylık kilosunu almış maşallah..Haftada 200 gr civrı alıyo demişti bi doktor. Ya bende normal istediğimden bi tosuncuk olsun istemiyorum açıkcası ama babamız neden boyu geçen aydan beri az uzamış yok kilosu az artmış falan dedi. Gerçi hiç önemli değil sağlıklı olsun boyuda kilosuda normal bence de
Maşallah iyi teyzesi, futbolcu olacak sanırım sürekli kıpır kıpır içimi kazıyo. Kiloları arttıkça hareketleri daha belirgin oluyor, karnımı elimle kapatıyorum çevreden görülmesin diyehihoyyyt
masallah armagancım benimki tam bi cadı annesi kılıklıkaydirigubbakcemile3 çok hareketli hiç durmuyo karnım sekilden sekle giriyo öyle ekme yiyorum vallahi dr da söyledi çok ii böyle hareketli olması dedi ama doğunca ne yapcam bilmiyorum ne uyutacak ne oturtacak bu cadı benidelikafadulden
ayyy doğum tarihleri belli oluyo ya benide heyecan bastı..Şimdiden tebrikler havvacımm..
Ben de 32. hafta olduğu için rapor almaya gidicem birazdan.
Bu arada çarşamba doktordaydık. Oğluşum az sıpa olmamış teyzeleri, doktora bi fotoğraf çektirmedi hadi dön oğlum azıcık dedi çok döndü yüzünü. ama çok döndün biraz geri git profilden çekelim deyincede alındı arkasını döndü
Bu arada 31+4'de 1959gr ve 44 cm di. Önceki aylar gelişimi ilerdeydi ama bu ay normal haftasında, eskisi kadar iyi bakamamışız ufaklığa
ya kızlar ben sabahları hiçbişey yemek istemiyorum neden acaba kahvaltı yapmak çok zor geliyo bana ya gerçi yemek yemekte öyle. çok iştahsızım ben
Havvacım zorlada olsa yemen lazım, Ardayı aç bırakma annesi
Nazcım Maşallah Yusuf Efeye, gittikçe daha belirgin oluyor hareketleri bu sıpaların :)
Kızlar bende bişey sorayımmı
Akıntılarım çok arttı benim son haftalar diyemi acaba, sürekli çamaşır değiştiriyorum fenalık geldi artık
Sizde oluyormu böyle ?
canım iştahsızım diye yemezsen canın hiçbirşey istemez insan yemedikçe yiyesi gelmiyo zaten.. Evde olunca insana bi miskinlik çöküyo bişey yapası gelmiyo ama bi program yapıp yemeği zamanında yemek hergün düzenli yürüyüş-spor yapmak lazım..
Ben de havalar ısınsa iş dönüşü yemekten sonra yürümeye başlıycam tabi havalar ısınırsa.
Ay evet canım ya bu yusuflar içerde böle dışardaki hallerini düşünemiyorum, kim tutar onları
canım kıyamam ben sana olsun ama pazartesiyede az kaldı . ne kadar çok gün atlattık baksana çocumuz 8, aydayız 9 aya girenler bile var pazarteside gelir
haklısın canım şükretmek lazım aslında.allahım çok şükür. sanırsam senin kontrol 10 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?