2009 Haziran Anneleri!!

Havvacım zorlada olsa yemen lazım, Ardayı aç bırakma annesi
Nazcım Maşallah Yusuf Efeye, gittikçe daha belirgin oluyor hareketleri bu sıpaların :)

dombur dombur sallanan bi karın tuhaf görünür demi sakla canım allah nazardan korusun bide nazar degdirirler felan

ay ben gidip zorla kahvaltı yapayım bari

Kızlar bende bişey sorayımmı
Akıntılarım çok arttı benim son haftalar diyemi acaba, sürekli çamaşır değiştiriyorum fenalık geldi artık
Sizde oluyormu böyle ?

canım benimkide maşhh hareketli. ama ben hareketli diye diyorum beni üzümüyor diye..ama ne zaman uyuyor ne zamna uyandı anlıyorum artık.. maşhh kuzulara:))

canım bence iyi kilosu haftasına göre.. niye dert ediyorsunki.. maşhh kuzuna canım:))

havvacım dr a gidecekmişsin... güzel habelrerlini bekliyoss ona göre:))
hem zorlada olsa ye.. bebiş aç kalmasın:))

şekercim benim şuan normal akıntım.. ama sen bizden öndesin.. normaldir canım .. günlük ped kullan en yiisi..
bu arada herkese kocaman günaydınlarrrrrrr.. hayılrı cumalar:))

ya kızlar ben sabahları hiçbişey yemek istemiyorum neden acaba kahvaltı yapmak çok zor geliyo bana ya gerçi yemek yemekte öyle. çok iştahsızım ben

canım iştahsızım diye yemezsen canın hiçbirşey istemez insan yemedikçe yiyesi gelmiyo zaten.. Evde olunca insana bi miskinlik çöküyo bişey yapası gelmiyo ama bi program yapıp yemeği zamanında yemek hergün düzenli yürüyüş-spor yapmak lazım..
Ben de havalar ısınsa iş dönüşü yemekten sonra yürümeye başlıycam tabi havalar ısınırsa.

Havvacım zorlada olsa yemen lazım, Ardayı aç bırakma annesi
Nazcım Maşallah Yusuf Efeye, gittikçe daha belirgin oluyor hareketleri bu sıpaların :)

Ay evet canım ya bu yusuflar içerde böle dışardaki hallerini düşünemiyorum, kim tutar onları

canım kıyamam ben sana olsun ama pazartesiyede az kaldı . ne kadar çok gün atlattık baksana çocumuz 8, aydayız 9 aya girenler bile var pazarteside gelir[/QUOTE]

oyle de iste, ama ben tekrar arıcam
bugune varsa gitmeyi dusunuyorum
gecmez artık bana iki gun

günaydın haziran annelleriiiiiiiiiiii... delikafadulden
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir :)
bi hasta ben vardım sanırım bende cok sukur iyileştim şimdi pazartesıyı beklıyorum oglumu gorucemmmmmm daha kahvaltı yapmadım bende bazen benımde canım bısey yemek ıstemıyor ben mısır gevregı yıyorum kaydirigubbakcemile3

hepsi tamamda bu evin işleri bitmeden yürüyüşe felan çıkamam ben gerçi bu evde olmak başlı başına bi spor zaten sürekli yapılacak bişeyler var. daha alışverişe çıkıcaz düşün yani. kocamda bi rahat deli olmamak içten bile deilhala zaman var diyip duruyo . dogurunca anlıyacak zamanın bittigini

canım kıyamam ben sana olsun ama pazartesiyede az kaldı . ne kadar çok gün atlattık baksana çocumuz 8, aydayız 9 aya girenler bile var pazarteside gelir

oyle de iste, ama ben tekrar arıcam
bugune varsa gitmeyi dusunuyorum
gecmez artık bana iki gun[/QUOTE]

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

dinlen şekerim fazlada yorma kendini makina tutmak bile çok yoruyo artık bizleri seni daha çok yorar günün yaklaştı baya

ben hazırlanıp kuaföre gideyim bi fön çektireyimkendime geleyim oglum belki güzel annesine gösterir yüzünü

günaydın kızlar....
bugün nasılsınız bakalım?
havada güzel gezmek lazım.
bu aralar herkesin kontrolu var galiba gidecek olanlar güzel haberlerle dönerler inş.
gelenlerinde gözü aydın herkessin bebişi normal kilo da boyda ne güzel

kızlar bişey sorucam.beşiği odasına koyacak olan arkadaşlara:
beşiği hemen yanınızamı koyacaksınız yoksa karşıya yada başka köşeye falanmı ?merak ettim
ben karşıya ayak ucu tarafına koymayı düşünüyodum annem oraya sürekli nasıl kalkacaksın falan dedi.
okadar çok mu kalkıcaz biz ya.?yanına koy diyo annem.siz napıcaksınız

guzelim benim zaten fazla yerim yok
hemen yanıma koymayı dusunuyorum
surekli kalkacasın, gece bir de dusunsene
anneye yakın olmasa daha iyi olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…