semoşda kontrole gidecekti bugün.. yarında bizim var.. çok heyecanlıyım bu gece geçmez artık bana:))
canım ben alamdım..kardeşimin bebeğinin yatağını alıcaz biz.. büyük sepetlerden.. benim yeğen onda 14 ay yattı da:))bakalım.. kocaman bir sepet.. bambulu..
armağaaaan nasılsın canımm?
yarın kontrolun var demek, ne güzel bebişini görüceksiinn.
güzel haberlerle gelirsin canımm inşallaaahh.
benim aldığım sepette bambulu kocamaann, demek 14 ay yattı bebiş hee..
bende bizimki 6 ay yatsa yeter diyoduum, o kadar uzun süre yatarsa süper olur:)
merhabalar..nasılsınız tatlı annişler..
biz uzun zamandır giremedik..umarım herkez iyidir..
Kızlar bende bişey sorayımmı
Akıntılarım çok arttı benim son haftalar diyemi acaba, sürekli çamaşır değiştiriyorum fenalık geldi artık
Sizde oluyormu böyle ?
gittim geldimmm az sonra yazıyorummmmsemoşda kontrole gidecekti bugün.. yarında bizim var.. çok heyecanlıyım bu gece geçmez artık bana:))
mesajları sıraladım sıraladım şimdi çıkıyorum kızlaaaarrr..
dışarı çıkıcaz kayınvalideciğimleeee, öptüüüm herkesiii.
semooş güzel haberlerle gel arkadaşıımm.
merhabalar..nasılsınız tatlı annişler..
biz uzun zamandır giremedik..umarım herkez iyidir..
Semoş masallah cagatayımıza kiloyu boşver 2 gün önce özele gittim 1.650 gr dı bugun gittimde yaklasık 2 kilo dedi delikafaduldenbana da ancak dogduktan sonra ögrenecegiz kilosunu boşver haftasıyla uyumlu olsun yeter canım. artık 2 hafta da bi gel dedisırnaşık şeygeldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz
oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı
ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm
şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm
hoşgeldin canım.. iyiyz sen nasılsın..
geldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz
oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı
ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm
şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm
geldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz
Semoş masallah cagatayımıza kiloyu boşver 2 gün önce özele gittim 1.650 gr dı bugun gittimde yaklasık 2 kilo dedi delikafaduldenbana da ancak dogduktan sonra ögrenecegiz kilosunu boşver haftasıyla uyumlu olsun yeter canım. artık 2 hafta da bi gel dedisırnaşık şey
oncelikle gozun aydin canim oglunu gordun
semacım ultrason zaten kilo hakkında kesin sonuclar vermiyor, saglikli olsun da zayif olsun, sen onu dogunca guzelce sutunle beslersin
hem soyledigin de dogru, madem sen kilo almiyorsun, bebis de zayifsa bu kilolar nereye gidiyor
hic sıkma tatli canini bak cagatay istahdan kesilir yoksa
canım bende senin haftanda gitmiştim en son.. benimkide 1600 dü.. bende çok üzülmüştümgeldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz
aman iyi olun canım.. biz sizleri özledik canım..canım hoşbulduk..
bizde kızımla çok iyiyiz..sizleri özledik teyzesi..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?