2009 Haziran Anneleri!!

canım ben alamdım..kardeşimin bebeğinin yatağını alıcaz biz.. büyük sepetlerden.. benim yeğen onda 14 ay yattı da:))bakalım.. kocaman bir sepet.. bambulu..

benim aldığım sepette bambulu kocamaann, demek 14 ay yattı bebiş hee..
bende bizimki 6 ay yatsa yeter diyoduum, o kadar uzun süre yatarsa süper olur:)

mesajları sıraladım sıraladım şimdi çıkıyorum kızlaaaarrr..
dışarı çıkıcaz kayınvalideciğimleeee, öptüüüm herkesiii.
semooş güzel haberlerle gel arkadaşıımm.

armağaaaan nasılsın canımm?
yarın kontrolun var demek, ne güzel bebişini görüceksiinn.
güzel haberlerle gelirsin canımm inşallaaahh.

iyiym canım sen nasılsın.. ne güzel siz bitirmişisniz bile eksikleri.. bzde daha çok işşş var..
benim aldığım sepette bambulu kocamaann, demek 14 ay yattı bebiş hee..
bende bizimki 6 ay yatsa yeter diyoduum, o kadar uzun süre yatarsa süper olur:)

evet canım bambulu.. avcıalrda ki büyüyk bebek mağazaından almışlardı onlar.. 14 ay yattı resmen.. inş biizmkide yatar:))
evet teyzesi kısmetse yarın bebeğimizi görcez bakalım.. inş güzel büyüymüştür bu ay .. darısı görmeyenelere:::::))

merhabalar..nasılsınız tatlı annişler..
biz uzun zamandır giremedik..umarım herkez iyidir..

Kızlar bende bişey sorayımmı
Akıntılarım çok arttı benim son haftalar diyemi acaba, sürekli çamaşır değiştiriyorum fenalık geldi artık
Sizde oluyormu böyle ?

bende de çok emelcim günde 3 4 tane kesin değiştiriyorumm ama böle olmaz ya günlük ped alıcam marketten öfff her dakka çamaşır yıkamaktansaaa

semoşda kontrole gidecekti bugün.. yarında bizim var.. çok heyecanlıyım bu gece geçmez artık bana:))
gittim geldimmm az sonra yazıyorummmm

mesajları sıraladım sıraladım şimdi çıkıyorum kızlaaaarrr..
dışarı çıkıcaz kayınvalideciğimleeee, öptüüüm herkesiii.
semooş güzel haberlerle gel arkadaşıımm.

geldim aylinim ama iimi kötümü bilemedimmbenneyaptımki

merhabalar..nasılsınız tatlı annişler..
biz uzun zamandır giremedik..umarım herkez iyidir..

miecim nasılsın canım ayağın nasıl oldu epey bi ara verdin evet ama iisindir inşallahh

semacım canım ben çok iyiyim sağol canım..
sen nasılsın..doktora gittin galiba canım.??

geldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz

oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı

ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm

şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm

Semoş masallah cagatayımıza kiloyu boşver 2 gün önce özele gittim 1.650 gr dı bugun gittimde yaklasık 2 kilo dedi delikafaduldenbana da ancak dogduktan sonra ögrenecegiz kilosunu boşver haftasıyla uyumlu olsun yeter canım. artık 2 hafta da bi gel dedisırnaşık şey

oncelikle gozun aydin canim oglunu gordun
semacım ultrason zaten kilo hakkında kesin sonuclar vermiyor, saglikli olsun da zayif olsun, sen onu dogunca guzelce sutunle beslersin
hem soyledigin de dogru, madem sen kilo almiyorsun, bebis de zayifsa bu kilolar nereye gidiyor
hic sıkma tatli canini bak cagatay istahdan kesilir yoksa

gozunaydin semacim...
biliyorsun benim bebiste 1700/41 cm cikti
hic takmadim ben drda gayet iyi dedi
bizim aldigimiz kiloylada bebegin hic bi alakasi yok bence canim
bazi anne adaylarida cok kilo aliyor ama yine bebek kucuk olabiliyor
sen vitamin falan kullaniyormusun bilemiyorum
ama ben ne vitamin kullaniyorum nede ekstra caba harciyorum kilolu olmasi icin
onemli olan saglikli olmasi
normal dogum icin gayet iyi bir kilo
hem unutmaki bebekler en cok kiloyu son ay alirlarmis...oglusunada masallah

semacım..canım..kilosu ve boyuda gayat iyi canım..kilolu doğması sağlık belirtisii değil kuşum..
sakın üzme kendini..
haftasıylauyumlu olsun..gerisini takma sakın..
maşallah çağatayımıza..

öncelikle gözün aydın semoş beğengin sağlıklı yaa ona şükür ben hiç takmıyorum kilo konusunu dediğin gibi zaten normel istiyorum bence sende sorun yapma canım çağtay iyi yaa sorun yok bencegamyoncuiremsu

canım orası öle tabi 2 dr a gidince kafa karışıyo tabi ben kendi dr umu dikkate alıyorum sonuçta o ilk günden beri takip ediyo gelişiminiii benim dr um da bu yüzden sölemiyo zaten kilosunu nasılsa doğru çıkmıyo diyeee hımm bana ancak ayın 8inde kendi drum söler ne aralıkla gelceğimi ben devlete kafama estikçe gidiyorummm zaten sinir oldum kadına bugün çok ilgisizdi bi yere yatişcekmiş sölenip duruyoduu :mymeka:

yok canım sıkmıcam canımı bebişim ii ben biliyorum kıpır kıpr içerde gümletiyo vurduğu yeri şükürler olsunnn zayıf olması daha ii daha kolay çıkartırım doğumdaaaa yasemincim toplamda 6 kilo oldu işteee aldığım kilo yiyip duruyorum hemde hep sebze meyve gibi şeyle yoğurtta ço ktüketiyorum eee geriside artık napim alsın bebişimde kilolarını dışarda değilki zorla yedireyimmcokacimcoook

canım bende senin haftanda gitmiştim en son.. benimkide 1600 dü.. bende çok üzülmüştüm(ama aslında ne gerek vbar.. sağlıkla gelsinelrde.. Rabbim bizim içinde onalr içinde en iyisini bilr.. bene yarın gitcem kısmetse.. bende sanmyıorumki benimkide çok kilo almış olsun..zaten normal istyosanda sıkma canını.. benimilk kıızmda 2950 gr doğdu hemde 41 haftalık .. düşün yani.. diyorum bununda doğacağı o akdar.. Rabbim taşıayabileceğimiz kadar veriri merak etme sen.. dert etme sakın..
canım hoşbulduk..
bizde kızımla çok iyiyiz..sizleri özledik teyzesi..a.s.
aman iyi olun canım.. biz sizleri özledik canım..

he birde o var.. bu usg ölçümleri kesin diiil hem.. bebeğin karın çapına göre ölçüyorlar.. sağlıklı olsunlar da organları iyi gelişsin geriini boşver.. hem bazı bebek bir ay az bir ay çok alırmışş..bebekler en çok kiloyu son 3 haftada alırmış.. tv de duymuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…