2009 Haziran Anneleri!!

benim yazdıklarım gelmedi herhalde mirmirmirmir canım bende kendı odama koyucam en azından 6 ay. tam yatagımın ayak ucu kısmına zaten bebek uyusa bıle 3 satte bır kaldırıp emzırmek gerekıomus.en azından bagısıklık sıstemı olusana kadar.sonradan odasına yollıycam mınık sıpayı delikafadulden yanınıza koymayın dıolar sızı goruomus ayrılması zor oluyomus oyusden ayak ucuma koyucam sekerım

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için.yani odada olması şart ama nasılsa kalkılacak ayak ucundada olabilir.6 ay sonramı odadan çıkarmak lazım.yani belli bir zamannı varmı acaba.bende odada çok kalmasını istemiyorum ama ne zaman çıkart mak gerekir onuda bilmiyorum

canım bunun hem okulunu hemde egıtımını aldıgım ıcın bole kesın konusuyorum ... en fazla 6 ay kalabılır.yanı bagısıklık sıstemı olusup gecelerı kalkmamaya basladıgı zaman duzenlı uykusu oldugu zaman odasına goturebılırsın.yatarkende senı gormemesı lazım eger gorurse ayrılması bı okadar zor.

anladım canım çok teşekkürler.bende öyle yapıyım.hem ayakucuna koyayım hemde 6.aydan sonra atayım zilliyi dışarı

anladım canım çok teşekkürler.bende öyle yapıyım.hem ayakucuna koyayım hemde 6.aydan sonra atayım zilliyi dışarı

bende ole yapmyı dusunuyorum canım hihoyyyt
mis gibi odasını hazırladık ole duruyor . gece bıde emzırırken los ısıkta uykusunu kacırmamak gerekıyor bebegın alıyımda gıdıyım salonda emzıreyım yapmayalım hemen los ısıkta emzırıp gazırını cıkarıp yatıralım gercı bılıorsunuzdur ama aklıma geldı solemek ıstedım sositososito

söyle canım ben öğrenmiş oluyorum aynı zamanda.zaten bildiğim pek bişey yok.çok cahilim bebek bakımı konusunda.yaşayarak öğrenicem.yakınımda hiç bebek yoktu ondan böle oldu işte.fisfisfis

söyle canım ben öğrenmiş oluyorum aynı zamanda.zaten bildiğim pek bişey yok.çok cahilim bebek bakımı konusunda.yaşayarak öğrenicem.yakınımda hiç bebek yoktu ondan böle oldu işte.fisfisfis

aşk olsun canım o nasıl laf ole. ne kadar ogrensende planlı programlı olsanda bebegını en ıyı sen tanıycaksın .onun gık demesınden acıktıgını veya atının pıs oldugunu anlıycaksın .ama merak ettıgın veya ogrenmek ıstedıgın seyler olursa yardımcı olurum sekerım

çok sağol canım yardımcı oldun zaten.aklıma takılan bişey olursa zaten kesin sorarım merak etme.öğrenicez artık yavaş yavaş

evet canım ben de yatağın yanına koydum.ilk zamanlar yarım saatte bir emmeye kalkıyorlarmış .üzgünüm ama öyleymiş.

bende sepeti yanıma koyacağım .. ancak çünki gece zırt pırt kalkacakalr ilk aylarda..ilk kıızmdan biliyorum:))

bebişler gece 2 saatte bi uyanacak yakında olmaları daha iyi bende yatagın yan tarafına yanıbaşıma koycam.hem kokusunu duya duya uyuycam büyüyünce ayrılması zor olur ama ne yapalım.

herkese selamlaaarrr annişleerr.
kayınvalidem bende biriki gündür pek giremedimm.
geçmişide okuyamadım, nasılsınızz..
yarın bebek odamız gelicek heyecan dorukta..
biriki eksiğimiz kalmıştı(banyo küveti, bakım seti gibi)onları da aldık dün.. yarın odamızda gelirse tamamıız bebişimizin gelmesini beklicez sadece:)))
aayy çooook heyecanlıyım beeeen, uyuyamıyorum geceleri, hastaneye giderken eşimin bile ne giyeceğini şimdiden düşünüyoruumm.
çok abartıyorum di miiiii ama elimde değil..
Allahım hayırlısını göstersin hepimizeee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…