kızlar bişey sorucam.beşiği odasına koyacak olan arkadaşlara:
beşiği hemen yanınızamı koyacaksınız yoksa karşıya yada başka köşeye falanmı ?merak ettim
ben karşıya ayak ucu tarafına koymayı düşünüyodum annem oraya sürekli nasıl kalkacaksın falan dedi.
okadar çok mu kalkıcaz biz ya.?yanına koy diyo annem.siz napıcaksınız
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için.yani odada olması şart ama nasılsa kalkılacak ayak ucundada olabilir.6 ay sonramı odadan çıkarmak lazım.yani belli bir zamannı varmı acaba.bende odada çok kalmasını istemiyorum ama ne zaman çıkart mak gerekir onuda bilmiyorum
canım bunun hem okulunu hemde egıtımını aldıgım ıcın bole kesın konusuyorum ... en fazla 6 ay kalabılır.yanı bagısıklık sıstemı olusup gecelerı kalkmamaya basladıgı zaman duzenlı uykusu oldugu zaman odasına goturebılırsın.yatarkende senı gormemesı lazım eger gorurse ayrılması bı okadar zor.
anladım canım çok teşekkürler.bende öyle yapıyım.hem ayakucuna koyayım hemde 6.aydan sonra atayım zilliyi dışarı
bende ole yapmyı dusunuyorum canım hihoyyyt
mis gibi odasını hazırladık ole duruyor . gece bıde emzırırken los ısıkta uykusunu kacırmamak gerekıyor bebegın alıyımda gıdıyım salonda emzıreyım yapmayalım hemen los ısıkta emzırıp gazırını cıkarıp yatıralım gercı bılıorsunuzdur ama aklıma geldı solemek ıstedım sositososito
söyle canım ben öğrenmiş oluyorum aynı zamanda.zaten bildiğim pek bişey yok.çok cahilim bebek bakımı konusunda.yaşayarak öğrenicem.yakınımda hiç bebek yoktu ondan böle oldu işte.fisfisfis
aşk olsun canım o nasıl laf ole. ne kadar ogrensende planlı programlı olsanda bebegını en ıyı sen tanıycaksın .onun gık demesınden acıktıgını veya atının pıs oldugunu anlıycaksın .ama merak ettıgın veya ogrenmek ıstedıgın seyler olursa yardımcı olurum sekerım
armagancım gerçekten zorla yedim. nereye gitti benim iştahım ya
günaydınlar herkese hayırlı cumalar.kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorucam.beşiği odasına koyacak olan arkadaşlara:
Beşiği hemen yanınızamı koyacaksınız yoksa karşıya yada başka köşeye falanmı ?merak ettim
ben karşıya ayak ucu tarafına koymayı düşünüyodum annem oraya sürekli nasıl kalkacaksın falan dedi.
Okadar çok mu kalkıcaz biz ya.?yanına koy diyo annem.siz napıcaksınız
günaydınlar herkese hayırlı cumalar.kaydirigubbakcemile3
bende sepeti yanıma koyacağım .. ancak çünki gece zırt pırt kalkacakalr ilk aylarda..ilk kıızmdan biliyorum:))
canım kucuk besıklerdenmı aldın hanı 9 -16 ay arası yattıkları :)a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?