2009 Haziran Anneleri!!

semoşum takama kafana
sende doğduktan sonra bir beslersin tosuncuk olur
unutma ki önemli olan sağlığı
dr sağlığı ile ilgili bişey söylemediyse kilosuda boyuda hikaye bence

minecim iyi olduğuna sevindim
çalışmaya devam mı yoksa izne ayrıldın mı
pınar sanki mayıs başı ayrılacak demişti ama?

evet canım bende takmıcam sağlığı herşeyden önemliii yok canım hiç bi vitamin kulanmadım baştan beri sadece folik asit ilk 3 ay şu anda da kan ilacım calsiyum ve reflü şurubum annemde öle dedi doğurman kolay olur dediii ya evet son ya çok kilo aldıklarını biliyorummm bakalım nasıl çıkcaklar içerdeyken herşey muallaktaaaaa saol kuzum benimmm:1hug:

semacım..canım..kilosu ve boyuda gayat iyi canım..kilolu doğması sağlık belirtisii değil kuşum..
sakın üzme kendini..
haftasıylauyumlu olsun..gerisini takma sakın..
maşallah çağatayımıza..

yok başta bi şok oldum üzüldüm ama geçti şükür sağlıklı ya gerisi boşşşş ben onu bol bol emziririm yeterki kucağımda olsunnna.s.

hehe kolaycana çıkartıveririzzz ben 3900 gr doğmuşum abimden sonra ( abim 5000gr) annem diyoki kabızlık sancısı gibiydin 3 ıkınmada çktın diyooo hemde çok sağlıklıymışım abimin tersineeekaydirigubbakcemile2

evet armycimm bende biliyorum yengemdennn o da çok üzülmüştü son ayın başına 2300 demişti dr bebiş 4000 gr doğduuuuu

he dimi sibelimm mememden ayırmam özlemin dediği gibi kene gibi yapışıp kalır banaaaaa:roflol:

benim ik kıızmda küçük doğdu.. ama sonra emdikçe maşhh tocaaammmaaann oldu.. yaşıtlarını geçmiştii. en üst persantilde gidiyordu büyüme eğeriisi. doğsunlarda memeyle belseriz inşş biz onları:))

evet canım.. özlelike son ayda alıckalarını alıyorlar.. sakın skınıtı yapma.. ilk başta bende yapmıştım.. ama şimdi diyorum Rabbim iyiisni bilr.. sağlıklı olsunalrda geriisi boş....

:roflol::roflol::roflol:

gözünaydın semacım oglunu görmüşsün.. bende en son senin günlerinde gitmiştim ve kızımında kilosu1625 di..ve dr amcamız çok begendi çok iyi dedi..senin dr neden öyle dediki zaten bu haftalardan sonra daha hızlı kilo almaya başlıyomuş..ben çok mutluyum bence sende üzülme tatlım a.s.kaydirigubbakcemile2

evet canım.. özlelike son ayda alıckalarını alıyorlar.. sakın skınıtı yapma.. ilk başta bende yapmıştım.. ama şimdi diyorum Rabbim iyiisni bilr.. sağlıklı olsunalrda geriisi boş....

evet canım yapmıcam sıkıntı zaten önemli olan sağlığııı hayırlı evlat olmasııı he bi de benim kendi drumun söledikleriii ben devlet hast. e sadece doğumu orda yapacağım için gidiyorummm hani orda da takibim görünsün diyeee

canım bu drların söledikleri birbirini tutmuyo ben özel hast.de dr umun sölediğini kaale alıyorumm en son 4d ye gidiğimde ki herkes gördü görüntüler tontiş yanaklı bi bebekti öle zayıf falan değildii dr um tosun olcak bu demiştiii

Semoşşş sen daha iki gün önce bana kızmıyomuydun şimdi ben sana kızıcammm klava: maşallah Çağatayımızaaaa gayet iii kilosuuuuu

bak sende görüdn işte canım.. bir dr un dediği bir dr un deiğini tutmuyor.. hepsinn ölçümü bakış açısıı farklı..ben normaldede güvenmiyorum usg ölçülerine zaten.. çoğu kezde tutmuyor bile.. zayıf idyolar tosun oluyor.. tosun diyolar zayıf olabiliyor.. herşeyden önemlisi sağlıklı hayılrı ve kolay doğsunlarda yeter..

hadi leeennnn pınayyyy sen 4 kilo olcak diye üzülüyodun canımıniçiiii üzülmüyom bak çok mutluyummm kuzumu gördümm heeee bu ara da çağatay da koca kafalı olcakmışşşş kafası top gibi çok yuvarlak muntazam dedi ama büyükmüşşş :roflol::roflol:

Semacım Maşallah oğluna Sağlıklı olması bizim için 1. sırada gerisi boş dediğin gibi zaten normal doğum olucak kısmetse daha kolay olur doğar doğmazda bebişin hızla kilo almaya başlar.Bu arada doktorların kilo ölçümleride doğru olmayabiliyor canım.

Semoşum maşallah Çağatayımıza , sağlıklı olması çok güzel, kilo alcak o daha, benim de geçen ay öyleydi, depresyona girmiştim besleyemiyorum oğlumu diye, balık hapı çok iyi geldi ,birde bal
doğsunlarda inşallah bir güzel besleriz , tosuncuk olurlar :))

boşver güzelim sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil.15 gün önce arkadaş doğum yaptı.hep zayıf dedi doktor.ama 40 haftayı bekledi bebek 3600 doğdu.aynı doktora gidiyoruz bizede hep önde dedi.o doğunca bende korktum zayıf bebek 3600 doğduysa bizim önde giden oğlumuz ne olacak diye.o yüzden artı bir şey yapmıyorum şu an doktor balık yağı falan vermedi bende almayı düşünmüyorum.

semoşum gözün aydın görmüşsün tosuncuğunu.kilosu bence iyi.ben 31+4 de gittim 1600 dü yani senden bir hafta sonra oluyo.doktor herşey normal dedi.seninde normalmişya daha ne iştiyoruz ki biz sağlıklı olmaları değilmi

Kızlar tatlı yaptım canınız çekmesin söylemeyim, hiç kabarmadı, sinir oldum , şimdi görümcem, kayınpederim , kayınvalidem de gelcek, bişey derlerse üzülürüm
çıkarmasammı hiç onu düşünüyorum

saol yeşimcim sağlığımız gayet yerinde şükürler olsun kkiiiii gerisi boşş bakında görünnn PIRTTTT diye doğurcam çağatayımııııdelikafadulden:roflol:sırnaşık şey

saol yeşimcim sağlığımız gayet yerinde şükürler olsun kkiiiii gerisi boşş bakında görünnn PIRTTTT diye doğurcam çağatayımııııdelikafadulden:roflol:sırnaşık şey

Deli kız :)) inşallah kolay olur hepimizin doğumu,
Hiç te korkmuyorsun maşallah , benim ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…