gozunaydin semacim...
biliyorsun benim bebiste 1700/41 cm cikti
hic takmadim ben drda gayet iyi dedi
bizim aldigimiz kiloylada bebegin hic bi alakasi yok bence canim
bazi anne adaylarida cok kilo aliyor ama yine bebek kucuk olabiliyor
sen vitamin falan kullaniyormusun bilemiyorum
ama ben ne vitamin kullaniyorum nede ekstra caba harciyorum kilolu olmasi icin
onemli olan saglikli olmasi
normal dogum icin gayet iyi bir kilo
hem unutmaki bebekler en cok kiloyu son ay alirlarmis...oglusunada masallah
semacım..canım..kilosu ve boyuda gayat iyi canım..kilolu doğması sağlık belirtisii değil kuşum..
sakın üzme kendini..
haftasıylauyumlu olsun..gerisini takma sakın..
maşallah çağatayımıza..
öncelikle gözün aydın semoş beğengin sağlıklı yaa ona şükür ben hiç takmıyorum kilo konusunu dediğin gibi zaten normel istiyorum bence sende sorun yapma canım çağtay iyi yaa sorun yok bencegamyoncuiremsu
he birde o var.. bu usg ölçümleri kesin diiil hem.. bebeğin karın çapına göre ölçüyorlar.. sağlıklı olsunlar da organları iyi gelişsin geriini boşver.. hem bazı bebek bir ay az bir ay çok alırmışş..bebekler en çok kiloyu son 3 haftada alırmış.. tv de duymuştum..
semoşum takama kafana
sende doğduktan sonra bir beslersin tosuncuk olur
unutma ki önemli olan sağlığı
dr sağlığı ile ilgili bişey söylemediyse kilosuda boyuda hikaye bence
minecim iyi olduğuna sevindim
çalışmaya devam mı yoksa izne ayrıldın mı
pınar sanki mayıs başı ayrılacak demişti ama?
evet armycimm bende biliyorum yengemdennn o da çok üzülmüştü son ayın başına 2300 demişti dr bebiş 4000 gr doğduuuuu
he dimi sibelimm mememden ayırmam özlemin dediği gibi kene gibi yapışıp kalır banaaaaa:roflol:
evet canım.. özlelike son ayda alıckalarını alıyorlar.. sakın skınıtı yapma.. ilk başta bende yapmıştım.. ama şimdi diyorum Rabbim iyiisni bilr.. sağlıklı olsunalrda geriisi boş....
gözünaydın semacım oglunu görmüşsün..bende en son senin günlerinde gitmiştim ve kızımında kilosu1625 di..ve dr amcamız çok begendi çok iyi dedi..senin dr neden öyle dediki zaten bu haftalardan sonra daha hızlı kilo almaya başlıyomuş..ben çok mutluyum bence sende üzülme tatlım a.s.kaydirigubbakcemile2
Semoşşş sen daha iki gün önce bana kızmıyomuydun şimdi ben sana kızıcammmklava: maşallah Çağatayımızaaaa gayet iii kilosuuuuu
geldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz
oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı
ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm
şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm
geldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz
oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı
ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm
şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm
Semacım Maşallah oğluna Sağlıklı olması bizim için 1. sırada gerisi boş dediğin gibi zaten normal doğum olucak kısmetse daha kolay olur doğar doğmazda bebişin hızla kilo almaya başlar.Bu arada doktorların kilo ölçümleride doğru olmayabiliyor canım.
saol yeşimcim sağlığımız gayet yerinde şükürler olsun kkiiiii gerisi boşş bakında görünnn PIRTTTT diye doğurcam çağatayımııııdelikafadulden:roflol:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?