doktoru arasam gel bakayım dicek, ben vajinal muayene olamıyorum(( korkuyorum çok
canım ıhmal etme hemen ama hemen doktorunu ara. gel dersede gıt allah korusun lutfen ıhmal etme. ara doktorunu .cok normal bısey degıl kahverengı akıntı .
Saadetçim maşallah prensesine
gözün aydın saadetcim ne güzel görmüşün cıtır kızın sen minyonsun baba da iri sayılmaz bence kızın da normal böle düşündüğün zaman allah sağlıcakla dogurmamızı nasip etsin tam olarak ne zaman olcak dogumun o zaman
niyeymiş o ? kocakarı lafıdır yine, bir sürü şey söylüyorlar Pınarcım,
ipten atlarsan çocuğun kordonu dolanırmış
bebeğin ilk bezi atılmazmış, kapıya eşiğe konulurmuş, nazar olmasın gelenlerden diye
görümcem bişey örüyordu, yumak yere düşmüş, bende geçtim ordan, kaç kişi birden atlamaa diye bir bağırdı, zaten korkumdan düşürecektim çocuğu
evettt kızlarrr doktordan geldikkk ne güzel daha gezecektik elışveriş yapacaktık babamıza karakoldan çağırdılarrr pislerrrklava:
kızımı gördükk keyfi yerindeydiii miniğimin
yine dönmüşşş kafasıı sağ göğsümün altında
ayaklar mesanemin ordaa
doktorr daha döner dediii
gerçi dönmese ne olcak sezeryan sonuçtaaa
suyu miğdesi orasını burasını her yerini gösterdiii
çok hareketli bi bebek buda sağlıklı olduğunu gösteriyor dediii
herşey yolunda dedi ve 20 gün sonra ya bidaha çağırdı bebişim 1 hafta küçük usgde haftasına göree çıtı pıtıymış kızım bunun için doğumumu 39.haftada alcak 1 hafta daha beslensin diye prensescim işte böleee
Kuzucuk çıtı pıtı olacak demek maşallahhhh canıma allah nazardan saklasınn
sıradan koca korı ınanısları yanı dıosun sekerkızcandy. bende hıc sevmem o tarz seylerı yok sac kestırme felan ...ben sacımı kestrdım herkes aaaaaaaaaaa dedııı ne var yanı noldu cocugumun omrumu kısaldı ?? ıste bole sacmalıklar batıl ınanıslar koca karı lafları ınanmamak lazım sekerımtırnaklarımızıda kesmeyelım kas bıyıkda almayalım ortalıkta kokarca gıbı dolasalım ozaman kaydirigubbakcemile3
marchandize çok doğru söylüyosun canım benimde saçlarım acayip uzadı ve iice bakımsız görünüyo diyorum doğumdan önce bi bakıma soksam boyada lazım
malum bebekler gelince hemen çıkamıcaz kuaföre
Kaçmadım kuzum iş yapıom arada bakıom ondan yazamadım hemennnSen demi kaçtın kız gezenti, batuş nasıl?
Canım benim hamileliğimin başından beri oluyor arasıra , ondan önemsemedim çok ama arayım olmassa doktoru ne dicek,
Biraz dinleneyim ben , doğurursam haber veririm kızlar delikafadulden
pınarım başladın mı kız marincap a bi zararı yokmuş arastırdım için rahat olsun kullanırken kuşumm inşallah yarar batuşuma :))
gerci gerek yok ama sen yinde rahat olcaksın kullanınca dimi
gözün aydın canım ne güzel herşey yolunda sağlıklı bi bebek ne mutlu sana..evettt kızlarrr doktordan geldikkk ne güzel daha gezecektik elışveriş yapacaktık babamıza karakoldan çağırdılarrr pislerrrklava:
kızımı gördükk keyfi yerindeydiii miniğimin
yine dönmüşşş kafasıı sağ göğsümün altında
ayaklar mesanemin ordaa
doktorr daha döner dediii
gerçi dönmese ne olcak sezeryan sonuçtaaa
suyu miğdesi orasını burasını her yerini gösterdiii
çok hareketli bi bebek buda sağlıklı olduğunu gösteriyor dediii
herşey yolunda dedi ve 20 gün sonra ya bidaha çağırdı bebişim 1 hafta küçük usgde haftasına göree çıtı pıtıymış kızım bunun için doğumumu 39.haftada alcak 1 hafta daha beslensin diye prensescim işte böleee
doktoru arasam gel bakayım dicek, ben vajinal muayene olamıyorum(( korkuyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?