2009 Haziran Anneleri!!

evettt kızlarrr doktordan geldikkk ne güzel daha gezecektik elışveriş yapacaktık babamıza karakoldan çağırdılarrr pislerrr klava:
kızımı gördükk keyfi yerindeydiii miniğimin
yine dönmüşşş kafasıı sağ göğsümün altında
ayaklar mesanemin ordaa
doktorr daha döner dediii
gerçi dönmese ne olcak sezeryan sonuçtaaa
suyu miğdesi orasını burasını her yerini gösterdiii
çok hareketli bi bebek buda sağlıklı olduğunu gösteriyor dediii
herşey yolunda dedi ve 20 gün sonra ya bidaha çağırdı bebişim 1 hafta küçük usgde haftasına göree çıtı pıtıymış kızım bunun için doğumumu 39.haftada alcak 1 hafta daha beslensin diye prensescim işte böleee

şekerkızcım olsun sen yne doktora gtmende fayda var ne olur olmaz

canım ıhmal etme hemen ama hemen doktorunu ara. gel dersede gıt allah korusun lutfen ıhmal etme. ara doktorunu .cok normal bısey degıl kahverengı akıntı .

Canım benim hamileliğimin başından beri oluyor arasıra , ondan önemsemedim çok ama arayım olmassa doktoru ne dicek,
Biraz dinleneyim ben , doğurursam haber veririm kızlar delikafadulden

gözün aydın saadetcim ne güzel görmüşün cıtır kızın sen minyonsun baba da iri sayılmaz bence kızın da normal böle düşündüğün zaman allah sağlıcakla dogurmamızı nasip etsin tam olarak ne zaman olcak dogumun o zaman

Saadetçim maşallah prensesine

tşkür ederiz canlarımmm
aynı işte 4 5 haziran düşünüyrum dediii
hfatsında olsa 30 mayısda 38. doluyooo narencimm

Ne billiim öle yazmışlar bende neden merak ettim ben inanmam öle hurafelere aceba tıbbi yöndenmmi dedim

Kuzucuk çıtı pıtı olacak demek maşallahhhh canıma allah nazardan saklasınn

Kızlar saçımıda kestirdim,boyattım inanmam ben öyle şeylere allahın dediği olur
Sen demi kaçtın kız gezenti, batuş nasıl?
Kaçmadım kuzum iş yapıom arada bakıom ondan yazamadım hemennn

Canım benim hamileliğimin başından beri oluyor arasıra , ondan önemsemedim çok ama arayım olmassa doktoru ne dicek,
Biraz dinleneyim ben , doğurursam haber veririm kızlar delikafadulden

Emelcim önemsememe yok kızarım bak hemen dr unu ara bizide habersiz bırakma canımcımm

pınarım başladın mı kız marincap a bi zararı yokmuş arastırdım için rahat olsun kullanırken kuşumm inşallah yarar batuşuma :))
gerci gerek yok ama sen yinde rahat olcaksın kullanınca dimi

pınarım başladın mı kız marincap a bi zararı yokmuş arastırdım için rahat olsun kullanırken kuşumm inşallah yarar batuşuma :))
gerci gerek yok ama sen yinde rahat olcaksın kullanınca dimi

Başladım kuşumm dr um balık tüketmediğinde al dedi ben haftada bir yiyorum o yüzden 6 gün içicem...sen napıosun ?

gözün aydın canım ne güzel herşey yolunda sağlıklı bi bebek ne mutlu sana..
kilosunuda takma bu haftalardan sonra alıyolar zatenn maşallah prensesinee

doktoru arasam gel bakayım dicek, ben vajinal muayene olamıyorum (( korkuyorum çok

canım aman en riskli dönemlerdeyiz boşwer tatlım git doktorunaa
ee alttan muayneden korkuyon seninde sezeryanmı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…