2009 Haziran Anneleri!!

naren gözün aydın canım darısı başıma cuma günüde bi akslik çıkmazsa benim kocamda geliyookaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

gozunaydin papatyacim...
prensesede masallah..
icin rahat etmistir simdi annesi

doktoru arasam gel bakayım dicek, ben vajinal muayene olamıyorum (( korkuyorum çok

kıs allah seni çocuğu nasıl yaptın korkucak ne varkiiii deliii bişecik olmaz bunu sebep edip aramamazlık etme dr unu emiiii ara canım ne olur ne olmazzzzzz ihamle gelmezz doğumlar yaklaştıı

gözünaydın kuzummmm maşallah ırmak nil' e annesiii yaramaz mı olcak ne dönüp duruyo bıdıkkk sana çekti çıtı pıtı hanımcık olcak heraldeeee doğumda belli olmuş allah kurtarsın güzelimmm
bende iyi canım eşim üdn geldi
cuma gitcek bi 20 gün yine yok
(

gözün aydın narenimmmm eşin gelmişşşş ohhh keyif yap sendeeee şimdi pc yi alır elinden dimi eşin özleriz bizde seniiii

bende sahil yürüyüşlerime bugün başlamış bulunuyorummmmm 1 saat yürüdüm ne ii geldi sonra bana yürüyerek 10 dk bi alışveriş merkezi ver oraya gittim gezdim mothercare e baktım uçmuş fiyatlar çok pahalı yavv bana göre değildi çıktım geldimmmm işte böleeeee eşimi de yolladım dışarı gitti tekrar keyif yapalımmm

narencim seninde gozunaydin
beraber oldugunuz anlardada gidecegi anlari dusunme bari canim
gez dolas esinle

semos ben buradayim canimcimmmm
buarada oglusumun yeni cicilerini ekledim teyzoslariii

nasılsın canım ???hemen bakıyorum özlemcimmmmmm

binnurcum nasılsın kuşummmm???

hadi bana gelin terasta çay keyfi yapalım isteyene kahve de yapıp fal bakabilirimmmalkisalkisalkis

nasılsın canım ???hemen bakıyorum özlemcimmmmmm

binnurcum nasılsın kuşummmm???

hadi bana gelin terasta çay keyfi yapalım isteyene kahve de yapıp fal bakabilirimmmalkisalkisalkis

yakin olsak bu davete hayir diyemezdimmm canim hemen sendeydim..
hele bide fal olunca cok keyifli oluyor:roflol:

valla özlemcim keşke hepimiz aynı şehirde olsak yanyana daha keyifli olurdu sohbetlerimizzzzz fal olayına gelince valla ben inanmam ama baktığım herkes çıkıyo kesin diyolar safım biraz ondandır diyorummm

gülesimmi var nedir yemin ediyorum katıla katıla gülüyorum şimdi aman allah korusun şeker kızım canım benim ya sen çok yaşa

Saadetcim gözün aydinnn, prensesine masallah

gozunaydin papatyacim...
prensesede masallah..
icin rahat etmistir simdi annesi

tşkr ederizzz canlarımmm
darısı sizlere olsun
bu arada kız semecımm isim belli değilll dahaaa
biz kararsız sakineler olarakkkk delikafadulden

eee biz geldikkk
yemeğimizi yaptıkk
akşam çayın yanınada bşy yaptımmm sölemeym canınız çekerrr
bugün aşçılığım tuttu kocişde daha karakolda oluncaaa
mutfağa verdim kendimiii lülülülülülü

anlamadım özlemcim bendeee öffff diyolar ya ağırlık basar loğuslara falan öle bişe sanırımm

afferin saadet kıs sana bende üşeniyom annem iiyken yap bişeler derin dondurucuya at dedi ama üşeniyom bu ara çokkkk aslında ne ii olur eline gelir insanın annem kek kurabiye falan yapıp atar derin dondurucuya tazecik çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…