- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
bende iyi canım eşim üdn geldi
cuma gitcek bi 20 gün yine yok
(
doktoru arasam gel bakayım dicek, ben vajinal muayene olamıyorum(( korkuyorum çok
evettt kızlarrr doktordan geldikkk ne güzel daha gezecektik elışveriş yapacaktık babamıza karakoldan çağırdılarrr pislerrrklava:
kızımı gördükk keyfi yerindeydiii miniğimin
yine dönmüşşş kafasıı sağ göğsümün altında
ayaklar mesanemin ordaa
doktorr daha döner dediii
gerçi dönmese ne olcak sezeryan sonuçtaaa
suyu miğdesi orasını burasını her yerini gösterdiii
çok hareketli bi bebek buda sağlıklı olduğunu gösteriyor dediii
herşey yolunda dedi ve 20 gün sonra ya bidaha çağırdı bebişim 1 hafta küçük usgde haftasına göree çıtı pıtıymış kızım bunun için doğumumu 39.haftada alcak 1 hafta daha beslensin diye prensescim işte böleee
bende iyi canım eşim üdn geldi
cuma gitcek bi 20 gün yine yok
(
nasılsın canım ???hemen bakıyorum özlemcimmmmmm
binnurcum nasılsın kuşummmm???
hadi bana gelin terasta çay keyfi yapalım isteyene kahve de yapıp fal bakabilirimmmalkisalkisalkis
sağol canım benim, iyiyim bende eşim yok bugün canım sıkılıyor işte,
Kızlarrr mayıs annelerini okudum biraz lohusalar gündüz uyumamalıymış neden biliomusunuz?gece uyumassak,gündüzde uyumamak lazımsa zombi gibi gezicezmi?
niyeymiş o ? kocakarı lafıdır yine, bir sürü şey söylüyorlar Pınarcım,
ipten atlarsan çocuğun kordonu dolanırmış
bebeğin ilk bezi atılmazmış, kapıya eşiğe konulurmuş, nazar olmasın gelenlerden diye
görümcem bişey örüyordu, yumak yere düşmüş, bende geçtim ordan, kaç kişi birden atlamaa diye bir bağırdı, zaten korkumdan düşürecektim çocuğu
doktoru arasam gel bakayım dicek, ben vajinal muayene olamıyorum(( korkuyorum çok
Saadetcim gözün aydinnn, prensesine masallah
gözün aydın canım ne güzel herşey yolunda sağlıklı bi bebek ne mutlu sana..
kilosunuda takma bu haftalardan sonra alıyolar zatenn maşallah prensesinee
canım aman en riskli dönemlerdeyiz boşwer tatlım git doktorunaa
ee alttan muayneden korkuyon seninde sezeryanmı o zaman
gozunaydin papatyacim...
prensesede masallah..
icin rahat etmistir simdi annesi
kıs allah seni çocuğu nasıl yaptın korkucak ne varkiiii deliii bişecik olmaz bunu sebep edip aramamazlık etme dr unu emiiii ara canım ne olur ne olmazzzzzz ihamle gelmezz doğumlar yaklaştıı
gözünaydın kuzummmm maşallah ırmak nil' e annesiii yaramaz mı olcak ne dönüp duruyo bıdıkkk sana çekti çıtı pıtı hanımcık olcak heraldeeee doğumda belli olmuş allah kurtarsın güzelimmm
gözün aydın narenimmmm eşin gelmişşşş ohhh keyif yap sendeeee şimdi pc yi alır elinden dimi eşin özleriz bizde seniiii
bende sahil yürüyüşlerime bugün başlamış bulunuyorummmmm 1 saat yürüdüm ne ii geldi sonra bana yürüyerek 10 dk bi alışveriş merkezi ver oraya gittim gezdim mothercare e baktım uçmuş fiyatlar çok pahalı yavv bana göre değildi çıktım geldimmmm işte böleeeee eşimi de yolladım dışarı gitti tekrar keyif yapalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?