2009 Haziran Anneleri!!

iyi geceler bayanlar bız cıkıyoruz oglumla :)
papatya dayanamadın dımı pazartesıye kadar neyse ıns guzel haberler gelırsın hepımız ıcın yani . herkese ıı geceler bebeklerınıze ve kendınıze ıı bakın hanmmlar alkisalkisalkis

niye kıs??
ben sinir ıoluyo valla
havva bu arada maşalah oğluna ya uzun boylu olcak biziimkiyle arasında 2 hafta var benimkinden uzun maşalla 41 kere kilosuda öle ii bakıyon oğluşuna hee

valla kayınvalde melekte olsa çekilmez diyenlerdenim ben
zaten profilede o yüzden koydum resmini oglumun gözünüz yakışıklı görüp bayram etsin diye

bu gün açılışı ben yapayım. pek aktif katılamasam da sizi hep okuyorum kızlarr.
hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum. bebişlerinize de tabiiki

kıs saadet urfada muhakkak aktar vardır aktarlarda satılıyo lavanta canımıniçiiii al mis mis koyyy hem uzun süre saklanabilir bişe o kadar ördün şekeri yiyip atmasınlar bi kenaraaaaa
saol adrenal bende sana diliyorum canım

ii bende sana diliyim havvacım böleeee kulaktan kulağa gibi oldu emme

günaydınlar herkeseeee uykusuz gecelerin ardından zombi gibi sabahın köründe uyanıdm bütün gece eşimle uğraştım adamı da uyutmadımmmm şimdi terasa çıktı ben de yanına gitcem gönlünü alim bi kahveyleeeee öptüm sizlerriiiii

Canlarıma ve canlarımın canlarınaaa günaydınnnnnnnnn , iiii haftasonlarııııı kaydirigubbakcemile2

herkese gunaydın :)
esımı ıse gonderdım dırek kk 'ya geldım :enbuyukkk:
hava cok guzel bugun bende dıorum olıvıuma gıdıp su gecelıklerımı sabahlıklarımı alıyım bı eksıgım onlar kaldı valla :çok üzgünüm:
sizler aldınızmı bayanlar ? ben 2 gecelık 2 pıjama takımı 2 sabahlık almayı dusunuyorum.sızler kactane aldınız bana fıkır olur enazından a.s.

canım benimde eksiklerim çok ama iki tane yeter gibi geliyo bana sonuçta 1 gece kalınacak. Gerçi hastaneden hastaneye degişiyor ama

havvacım dün gittin mi doktora?bebişin nasıl büyümüş mü?birde sordun mu yana yatınca toplandığını?

canım benimde eksiklerim çok ama iki tane yeter gibi geliyo bana sonuçta 1 gece kalınacak. Gerçi hastaneden hastaneye degişiyor ama

dogru dıorsun canım ama hastanede gıyıceksın bıde eve gelırız dusumuzu alıp yenı yenı gıyerız .logusalık bu ole esofman tsort felan gıyemem herhalde en rahatı gecelık pıjama kaydirigubbakcemile3

havvacım dün gittin mi doktora?bebişin nasıl büyümüş mü?birde sordun mu yana yatınca toplandığını?

[/sordum canım onu yazmayı unutmuşum hatırlattın saol kadının sorularımdan başı döndü zaten bebege bişey olmazmış ezilicek gibi geliyo bebek bana dedim merak etme üstüne bile yatsan ona bişey olmaz sen rahatsız olursun dedi . Bebegin yattıgın tarafa geçmesi normalmiş yani bebek biz yattıgımızda kendine en uygun pozisyonu seçiyormuş o tarafta rahat ettigi için o tarafı tercih ediyormuş birde işerde yer çekimi yokmuş kızlar çok ilginç geldi bana . Bebek ufak tefek darbelere karşı korumalıymış biçok hava yastıgı varmış içeride doktorcumuz böyle espiri yaptı bize aynen aktarıyorum

aaa birde dediki doktorumuz yan yattıgında ince bi bebek yastıgı koyarsak karnımızın altına daha rahat uyurmuşuz

Günaydinnn annisler ve bebisleria.s.

Hepinize harika bir haftasonu diliyorum..

Diger topige bebise aldiklarimi ekledim, bakalim begenecek misiniz?alkisalkisalkis

havvacım sağol canım ya rahatladım şimdi.top gibi duruyo yattığım yerde .birde semsert oluyo.korkumdan uyuyamıyorum bebeğe birşey olcak diye.

havvacım sağol canım ya rahatladım şimdi.top gibi duruyo yattığım yerde .birde semsert oluyo.korkumdan uyuyamıyorum bebeğe birşey olcak diye.

'Canim ayni endiseyi bende yasiyorum...Kirpi gibi oda kivriliyor ben yatma pozisyonu alinca ...Cok sirinler yaa...

Sol tarafa yatmaya özen göstermek lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…