2009 Haziran Anneleri!!

evet ya çok komikler.birde tümsek yapıyo karnım ağrı dağı gibi duruyo.bi tarafı yukarda bi tarafı aşağıda:)))))))

havvacım sağol canım ya rahatladım şimdi.top gibi duruyo yattığım yerde .birde semsert oluyo.korkumdan uyuyamıyorum bebeğe birşey olcak diye.

'Canim ayni endiseyi bende yasiyorum...Kirpi gibi oda kivriliyor ben yatma pozisyonu alinca ...Cok sirinler yaa...

Sol tarafa yatmaya özen göstermek lazim..

evet ya çok komikler.birde tümsek yapıyo karnım ağrı dağı gibi duruyo.bi tarafı yukarda bi tarafı aşağıda:)))))))

bu yaşamamız gereken bişey sanırım daha içeriyi tam doldurmuyorlar ya hareket edecek yerleri var daha ama zaman dahada ilerlediginde böyle olmayacak. şekilden şekile soruyor benim oglumda karnımı . ben ince yastık koydum dün gece karnımın altına çok rahat uyudum gerçekten dogruymuş

merhaba kızlar nasılsınız bakalılm kocam 2 gündür evdeydi bebeğimizin eksiklerini tamamladık.kemeraltına gittik 2 gündede anneannesi kızıma uyku seti aldı tam 345tl.içime oturdu fiyatı yafisfisfis:bbo: yorgancıoğlu var kemeraltında ordan aldık ama lüks grupmuş aplikesi boncuk işi falan var elde işlenmiş.farbalı falan çok güzel ama fiyatı da güzel oldu.aslında ben kızıma funnababay çicekli uyku setini bakıyordum annem yorganını beğenmedi onun ısıtmaz çok ince basit bir yorgan dedi dümdüzmüş farbası bile yok dedi o 175 tldi ne yapayım beğenmedi oda beğenmeden almak istemedim.pazartesi kızımın eşyalrını yıkıcam salı günü dr.kontrolumuz var bakalım ne alemdeyiz kendinize iyi bakın öptük sizi

hava cok guzell herkes dısarda herhalde :)
kımse yok mu ya bende ıstıyorum dısarı cıkmak esıme dedım erken gel
azıcık muhabbet edelım annişlerrrrrrr laelaelaelaelae

meraba marchandise
ben de istanbuldayım . gecelik ve sabahlık için eminönüne de bakmayı düşünmüyomusun

biraz doğum hikayesi okudum, ağlamaktan gözlerim şişti , Allahım bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin
Nerdesiniz kızlar , haftasonu diye herkes geziyor galiba ,

Kızlarrr mayıs annelerini okudum biraz lohusalar gündüz uyumamalıymış neden biliomusunuz?gece uyumassak,gündüzde uyumamak lazımsa zombi gibi gezicezmi?

niyeymiş o ? kocakarı lafıdır yine, bir sürü şey söylüyorlar Pınarcım,
ipten atlarsan çocuğun kordonu dolanırmış
bebeğin ilk bezi atılmazmış, kapıya eşiğe konulurmuş, nazar olmasın gelenlerden diye

görümcem bişey örüyordu, yumak yere düşmüş, bende geçtim ordan, kaç kişi birden atlamaa diye bir bağırdı, zaten korkumdan düşürecektim çocuğu

sıradan koca korı ınanısları yanı dıosun sekerkızcandy. bende hıc sevmem o tarz seylerı yok sac kestırme felan ...ben sacımı kestrdım herkes aaaaaaaaaaa dedııı ne var yanı noldu cocugumun omrumu kısaldı ?? ıste bole sacmalıklar batıl ınanıslar koca karı lafları ınanmamak lazım sekerım tırnaklarımızıda kesmeyelım kas bıyıkda almayalım ortalıkta kokarca gıbı dolasalım ozaman kaydirigubbakcemile3

marchandize çok doğru söylüyosun canım benimde saçlarım acayip uzadı ve iice bakımsız görünüyo diyorum doğumdan önce bi bakıma soksam boyada lazım
malum bebekler gelince hemen çıkamıcaz kuaföre

sorma cnm dayanamadım vallahiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…