2009 Haziran Anneleri!!

sağolun kızlar.. aslında ben deneyimli bir anneyim.. ilk kıızmda minyon doğmuştu.. doğduktan sonra maşlhh iyi büyüdü.. inş buda en az 3 kilo doğsunda razııyım ben:))

benim yeğenimin biri de 2650 gr doğmuştu.. şimdi 11 yaşında 55 kilo:))durduruamıyorlar bile.. çok şişiko oluyor küçük doğnalar aslında.. neyse aman sağlık olsun dimi:))

Canim gözün aydin bebisini görmüssün...
Ama takma kafana minyonmus vs...Saglikli olsunlar yeter...a.s.

Canim üzülme cumartesi dedigin hemen kapi da a.s.

neyseki artık kontrollerimiz 15 de bire düştü.. he birde kan verdim.. hepatit testi için.. bu arada geçenki kontolümden beri 1,5 kilo almışım bende..

sağol nidacım.. öyle aman sağlıklı olsunda..işte ben kendim içimden en az 2150 falan olmuştur diye hesp yaptığım için birden şok oldum.. ama neyse şimdi daha iyiym.. hem benim çatımda dar.. Rabbim iyisini bilir biziim için..

Yıldönümümüzü kutlayan annişlere teşekkür ederim a.s. Zaten nişan bizimki kutlamasak bilem olur,
Bir değişiklik olsun işte
Havvacım inşallah bu rüyam çıkmaz şimdilik, küçücük daha gelinim, büyüsün biraz
Bu arada kocişin işlerini yapan bir tek ben değilmişim
Semoşum Havvacım , kolay gelsin canlarıım, sizede mi maaş yok :))

Armağancım tatlım gözün aydın...Batuşta 2006 gr neden sıkılıosun dr normal dedi...son ay kilo alırmış...balık hapına başla sende hepimiz başladık benim kontrol 4 mayısta iyi gelir inşallah balık hapı sölerim sana...

Armağancım sağlıklıymış işte daha ne olsun , maşallah bebişine , üzülme hiç
Balık yağı alıyormusun, bizimkine çok yaradı maşallah küçük balığıma :)

Benimde 4 mayıs Pınarcım, inşallah güzel haberlerle gelirzi
Ecem sende canım inşallah cumartesi güzel haberlerle gelirsin

sağol pınarcım.. yok almıyordum..dr uma sorup öyle alıyım istedim. sordum bugün alabilirisn günde 1 tane dedi.. alcam inşş.. tamamm canım beklicem haberinzii:))inş işe yararr:))
Armağancım sağlıklıymış işte daha ne olsun , maşallah bebişine , üzülme hiç
Balık yağı alıyormusun, bizimkine çok yaradı maşallah küçük balığıma :)

sağol canım .. öyle tabi.. öenmli olna o zaten.. alcam bende bugün niş çıkışı balık yağı.. birde onu içelim bakalım.. inş işe yarar:))ya en azında 3100 gr doğsa gene razıyıım ben.. en azından kucağımza almaya korkamayalım didmi:)fazla da gözüm yok..

SEKERKIZ -- ARMAGAN--NıDA cok tesekkur ederım :teselli:
bende doktorumun odasında tartıldım 64 kılo olmusum kafamçokkarıştı 54 ıle baslamıstım tam 10 kılo almısım masaallah bana kafamçokkarıştı
herhalde son aydada bı 5 kılo alsam 70 ıle doguma gıdıcem aman allahım owww settttttttttt -tatlicadiarzu-

canım al benden de o kadar.. benimde sağbacağım aynen.. boğulma gibi his benden de ooluyor(

tünaydın kızlar
işe geldiğim de actım k.k yı ama bi turlu yazamadım
armagan bebegini gormusun gozun aydın canım
ben de insallah bugun aksam gidicem bebisimi gormeye
nisan ve evlenme yıldonumleri olanlara da ne mutlu simdi
belki benim bebis de surpriz yapar bize 20 mayista gelir, bugun de bizim hem evlenme hem de nisan yildonumumuz

canım niye bozuyorsunki moralini bi sebep yokki bunun için ortalıkya kilosu iyi bence .maŞAŞŞAHbeegine canım takma gereksiz şeylere kafanı . yalandan yere üzüyorsun bebeginide kendinide

canım nolcekk.. maşh iyiisn sen.. biz ne yapalım.. ben şimdiye kadar 16 kilo alım(doğuma kadarsa sanırsam bir 3-5 kilo daha alırım(bari yediklerim bebişe yarasa.. ben habire kendime alıyorum.aslında birazda canım ona sıkıldı...

canım niye bozuyorsunki moralini bi sebep yokki bunun için ortalıkya kilosu iyi bence .maŞAŞŞAHbeegine canım takma gereksiz şeylere kafanı . yalandan yere üzüyorsun bebeginide kendinide

öyle canım.. yok şimdi daha iyiym yaa.. ilk duynuca biraz sıkıdlım.. birde ben baya kilo aldım.. ona da canım sıkıldı.. demek dedim kendimi beslmeişim(ama şimdi daha iyyim.. balık yağından alıcam bende bugün.. 15 gün sonra bir daha randevumuz.. bakalım ne olcek.. gerçi bu ölçümlerde ne kadar sağlıklı oda tatrtışılır ya..usg ölçüleri.. neyse şimdi daha iyiyim sağol canım:))

Yasemincim teşekkürler,
Eğer 20 mayısa gelirse , bir daha hiçbirzaman başbaşa kutlayamassınız, aileler doğumgünü partileri , size vakit kalmaz, bence denk gelmesin
Bizim 26 mayıs doğum inşallah ama tanışma yıldönümümüz ondan istedim güzel olur hep beraber
ama evlilik yıldnümüme gelsin istemezdim

neyse kaçtık biz.. kendinize ve melekelrinzie iyi bakın arkadaşlar.. öptük sizi.. işlere bakalım accık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…