- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
selam kızlarr.. herkese güzel bir hafta diliyorum.. bugün dr teyzemizden geldik(biraz moralim bozuk gene ( bebişimiz 2000 gr olmuş.. üzüzüldüm baya.. dr um biraz minyon bir bebk dedi.. ablasıda gerçi 2950 doğmuştu.. sanırsam buda o civarda olur dedi dr teyzemiz.. bir dahaki kontorl 11 mayısda.. balık yağını sordum alabilrisn dedi.. ama genetikmiş birazda.. ben de minyon bir tipim zati.. olucağı o yani.. neyse sağlık olsunda..ne yapalım . dışarda büyütürüz bizde.. onun dışında normal.. baş aşağıda gene.. doğum pozisyonunda yani.. hepimzi içn hayılrıs olsun..
herkese tünaydın bayanlar:)
ben bugun doktora gıttım ama doktorumun babası rahatsızlanmıs oyuzden bugun gelememısss
bende cumartesıye randevu aldım saat 10 a. ama cumartesı nasıl gelıcek bılmıyorum offffffffffff gecmıycek gunlerr
selam kızlarr.. herkese güzel bir hafta diliyorum.. bugün dr teyzemizden geldik(biraz moralim bozuk gene ( bebişimiz 2000 gr olmuş.. üzüzüldüm baya.. dr um biraz minyon bir bebk dedi.. ablasıda gerçi 2950 doğmuştu.. sanırsam buda o civarda olur dedi dr teyzemiz.. bir dahaki kontorl 11 mayısda.. balık yağını sordum alabilrisn dedi.. ama genetikmiş birazda.. ben de minyon bir tipim zati.. olucağı o yani.. neyse sağlık olsunda..ne yapalım . dışarda büyütürüz bizde.. onun dışında normal.. baş aşağıda gene.. doğum pozisyonunda yani.. hepimzi içn hayılrıs olsun..
Armağancım tatlım gözün aydın...Batuşta 2006 gr neden sıkılıosun dr normal dedi...son ay kilo alırmış...balık hapına başla sende hepimiz başladık benim kontrol 4 mayısta iyi gelir inşallah balık hapı sölerim sana...
Armağancım sağlıklıymış işte daha ne olsun , maşallah bebişine , üzülme hiç
Balık yağı alıyormusun, bizimkine çok yaradı maşallah küçük balığıma :)
Günaydin kizlar,
korkunc bir gece gecirdim..
Ilk önce nefessiz kaldim, yataktan firladim...
Sonra bacak agrisiyla uyandim ,hep sag tarafa yattigimdan sanirim..
Catimin kemigi zaten beni öldürüyor agridan...
Ufaklikta uyumadi ...
Sonra da aglama tuttu, sinirlerim bozuldu...
Bu saatte kalkim epeyi gec olmus...
Umarim sizler uyuyabiliyorsunuzdur, iyisinizdir...
SEKERKIZ -- ARMAGAN--NİDA cok tesekkur ederım :teselli:
bende doktorumun odasında tartıldım 64 kılo olmusum kafamçokkarıştı 54 ıle baslamıstım tam 10 kılo almısım masaallah bana kafamçokkarıştı
herhalde son aydada bı 5 kılo alsam 70 ıle doguma gıdıcem aman allahım owww settttttttttt -tatlicadiarzu-
canım niye bozuyorsunki moralini bi sebep yokki bunun için ortalıkya kilosu iyi bence .maŞAŞŞAHbeegine canım takma gereksiz şeylere kafanı . yalandan yere üzüyorsun bebeginide kendinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?