Yasemincim teşekkürler,
Eğer 20 mayısa gelirse , bir daha hiçbirzaman başbaşa kutlayamassınız, aileler doğumgünü partileri , size vakit kalmaz, bence denk gelmesin
Bizim 26 mayıs doğum inşallah ama tanışma yıldönümümüz ondan istedim güzel olur hep beraber
ama evlilik yıldnümüme gelsin istemezdim
dogru soyluyorsun guzelim hic bu yandan dusunmemistim
zaten benimkinin dogum tarihi 1 Haziran
ben bugun 35+0 dayım
eger erken gelirse o tarih olabilirdi ama bundan sonra tum ilgi ona koyar
kocis beni unutur
Canim bazilarimizin da korkusu bu olsa gerek...Bizi unutmalari ...Istemem ben de öyle...
bu arada hepinize günaydı canlarım.
allah kavuştursun vildacım gelen gidiyo.benim de annemler burdayken hiç kocişle ilğilenmedim dün annemler gidince gelmiş yanıma ohhhhh bana kaldın diyo deli kociş.
emelcim ve havacım yıl dönümleriiz kutlu olsun nice yıllara saglıkla bebişlerle.
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım beni sosrarsanız ben artık uyuyamaz oldum sizde öylemi şiştim iyi bir tansiyon yüksekligi çıktı tevamlı kontrol altındayım bebeme bişi olur die korkuyorum dua edin bana lütfen
merhaba kızlar incelemek isterseniz
bebek odası yada yatak odası için avize yapımı (resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım beni sosrarsanız ben artık uyuyamaz oldum sizde öylemi şiştim iyi bir tansiyon yüksekligi çıktı tevamlı kontrol altındayım bebeme bişi olur die korkuyorum dua edin bana lütfen
Emel,Havva evlilik yıldönümünüzmüş canlarım nice nice senelere biz batuşla kutluycaz artık allah kısmet ederse kasımdaa sırnaşık şey
doktorum dedi zaten dikkat etmemi söyledi tuz felan yasak emeklerime dikkat ediyom ama yinede yükseliyo :S tansiyon yükseldiginde bebem karnımda öle bi depreşiyoki içim cız ediyo boguyomu napıyosa((((
selam kızlarr.. herkese güzel bir hafta diliyorum.. bugün dr teyzemizden geldik(biraz moralim bozuk gene ( bebişimiz 2000 gr olmuş.. üzüzüldüm baya.. dr um biraz minyon bir bebk dedi.. ablasıda gerçi 2950 doğmuştu.. sanırsam buda o civarda olur dedi dr teyzemiz.. bir dahaki kontorl 11 mayısda.. balık yağını sordum alabilrisn dedi.. ama genetikmiş birazda.. ben de minyon bir tipim zati.. olucağı o yani.. neyse sağlık olsunda..ne yapalım . dışarda büyütürüz bizde.. onun dışında normal.. baş aşağıda gene.. doğum pozisyonunda yani.. hepimzi içn hayılrıs olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?