2009 Haziran Anneleri!!

ARMAGAN sıkma canını canım saglıklı olsunlarda sekerım
ınsallah normal yaparısda dogumumuzu kılolarımızı rahat verırız kaydirigubbakcemile5
son zamanlardada yedıkce yıyesım gelıyor bıde hastalık gecırdım yuruyusumude aksattım oyusden bole kılo aldım senağlama

Armağancım balık yağına başladığımdan beri hiç kilo almadım ben biliyormusun, iştahım kesildi sanki
Gerçi daha ne kadar alcaksam yusyuvarlak oldum

dogru soyluyorsun guzelim hic bu yandan dusunmemistim
zaten benimkinin dogum tarihi 1 Haziran
ben bugun 35+0 dayım
eger erken gelirse o tarih olabilirdi ama bundan sonra tum ilgi ona koyar
kocis beni unutur

dogru soyluyorsun guzelim hic bu yandan dusunmemistim
zaten benimkinin dogum tarihi 1 Haziran
ben bugun 35+0 dayım
eger erken gelirse o tarih olabilirdi ama bundan sonra tum ilgi ona koyar
kocis beni unutur

Canim bazilarimizin da korkusu bu olsa gerek...Bizi unutmalari ...Istemem ben de öyle...

Emel,Havva evlilik yıldönümünüzmüş canlarım nice nice senelere biz batuşla kutluycaz artık allah kısmet ederse kasımdaa sırnaşık şey

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım beni sosrarsanız ben artık uyuyamaz oldum sizde öylemi şiştim iyi bir tansiyon yüksekligi çıktı tevamlı kontrol altındayım bebeme bişi olur die korkuyorum dua edin bana lütfen

sağol canım senide Allah kavuştursun.Evet canım 1 haftada 2 haftada olsa yine gidiyorlar kalıyoruz eşlerimize .eee olacağı bu biz eşlerimiz için ailelerimizi bırakıp gelmedik mi?

Sorma canim uyumak lüks oldu artik...Kalkmak, dogrulmaya calismak da diger sorunlar..
Olmaz bebisine birsey korkma ..Bir sey takiliyorsa aklina hemen doktoruna danis ki icin rahat etsina.s.

Alalh korusun canım.Tansiyon yüksekliğini doktorun bilmiyormu ki ?bilmiyorsa hemen irtibata geçmeni tavsiye ederim.Korkutmak için demiyorum ama tansiyon yüksekliği bu son aylarda çok önemli diye biliyorum canım.Geçmiş olsun.

doktorum dedi zaten dikkat etmemi söyledi tuz felan yasak emeklerime dikkat ediyom ama yinede yükseliyo :S tansiyon yükseldiginde bebem karnımda öle bi depreşiyoki içim cız ediyo boguyomu napıyosa ((((

merhaba güzel annişler ve bebişleri kızımın çamaşırlarını yıkadım tam 3 makina 2 makina daha var ama ascak yer kalmadı diye yarına bıraktım onları da ay nasıl güzeldi hayatımdaki en güzel çamaşır asışımdı,kardeşim kameraya çekti hatıra kalsın diye.annem ve kardeşim de var.yemeğimizi yiyelim ütülerimize başlıcaz.omo baby deterjan dalin yumuşatıcıyla 30 derecede yıkadım mis gibi bebek kokuyor evimiz herkese tavsiye ediyorum.ay korkuyorum ya ya cinsiyetini yanlış falan görmüşse dr.falan diye karnım sivri gören oğlanmı diye soruyor dr.kız dedi.içime bir korku girdi bir dünya para verdim hastane çıkışlarına falan yarın bir daha teyit ettireyim cinsiyetini de ona göre etiketlerini kesip yıkatım dedimCADIARZU:uhm::roflol::roflol:ay bazen kafayı yediğimi düşünüyorum her şey batıyor bana

Emel,Havva evlilik yıldönümünüzmüş canlarım nice nice senelere biz batuşla kutluycaz artık allah kısmet ederse kasımdaa sırnaşık şey

Sağol canım , a.s.
benim nişan yıldönümüz yarın, evlilik 29 haziran , lohusa olucam o zamanda yine kutlayamıcaz
Olsun bebişlerimiz yanımızda olacak dimi

doktorum dedi zaten dikkat etmemi söyledi tuz felan yasak emeklerime dikkat ediyom ama yinede yükseliyo :S tansiyon yükseldiginde bebem karnımda öle bi depreşiyoki içim cız ediyo boguyomu napıyosa ((((

Canım çok dikkat et, benimde arasıra yükseliyor ama anlamıyorum yükseldiğini, çok yükselirse kanamam oluyor
doktor küçük tansiyon 9 u geçerse ve dinlenince düşmesse hemen ara dedi
annenin ve bebeğin hayatı tehlikeye giriyormuş Allah korusun

yil donumu olan arkadaslarimmm kutlarimmm
nice mutlu yil donumlerineeeeee

maş cnm bebşinee boşver sağlıklı olsundaaa takmaa minyomluğu benim kidee çıtı pıtııı
senki usg ölçümlerde haftasıyla aynımı ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…