2009 Haziran Anneleri!!

öle valla havvacım da istanbulu çok özlüyorummmm ne de olsa doğup büyüdüğüm şehirrrrrr napalım bakalım oğluşla gideriz belkiiiii

1 87 boy maşallah bizimkide ben 155 gece hareketlerine bakıcam diye elini karnıma koyuyor çocuk ezilecek diyorum yuhhhhhh diyor . bende sana yuh diyorum . kıskanmaya başladılar semacım malum onlarla şimdiki kadar ilgilenemeyecegiz . şimdi bile dünya bebeklerimizin etrafında dönüyor

Kayınpederinmi bebeğime iyi bak diyor ?
Eşin dese anlarım da , çok sevdiği için diyordur belki ilginç
benim kayınpederim iyidir şimdi Allah için, her zaman kızım nasılsın, bir rahatsızlığın , şikayetin varmı diye sorar, kendi babam o kadar sormuyo valla

canım eşlerimiz aynı boyda ama ben biraz daha uzunmuşum sendennnn yaaa benim eşim çok korkuyo karnımı ellemeye alıştıramadım uzaktan konuşuyo oğlumuzlaaaa

ben çıkayımda şu kazakları atayım mak.yeeee hava güzelken kurusunlarrr

Sizde de baya boy farkı varmış Havvacım, doğru söylüyorsun , bebişlerimiz herkesten önce geliyor artık

olsun cnm oğluş büyüyüncee hep beraber gidersinizzz

CAnim allah var simdi,
kesinlikle kayinvalidem den cok cok severim onu...Cok mutlular ilk torunlari, kayinbiraderimin cocugu olmuyor malesef...
Sevincinden diyor ama bir daha bebegim derse diyecegimi biliyorum benn...

şekerkız bizimde evlilik yıldönümümüz yarın sabah hatırlattı napıcaz yarın diye sordum ne yapıcakmışız görmüyormusun ortalıgı dedim . evlilik yıldönümüzde temizlikmi yapmak istiyorsun dedi . başladım aglamaya adam kapıda . hep dua ediyordum allahım bi evlilik yıldönümümüzüde bebegimizle kutlayabilelim nolur diye . allahım nasip etti .çok şükür

Nice evlilik yildönümlerinizi bebisinizle geicirirsiniz insallah Havva..
Bizde ilk evlilik yildönümümüzü kismetse kizimizla geciricez...

Kızlarrr bi yemek yapayım geleyim dedim sayfalar uçmuşşş....Emelcim bende de var iştahsızlık dr uma sordum balık yağımı yapıo diye düşündüm olurmuş son aylarda iştahsızlık yani balık hapı yapmazmış dedi ...
Nidam canım kıyamam sana ama aynı sorunlar bendede var ağırlığı taşımıyomuş vücudumuz bir tarafa fazla yatınca yapıomuş sabredicez artık az kaldı...
Semoşum,saadetim,havvam kızlarr sabır edicez azıcık kaldıııı...

Kutlayın işte temizlikmi yapçan bide deli Çok ağırlaşmadıysan bir yerlere gidin,Ben evde zor yürüyorum maalesef gidemem bir yere
Allahım dualarını kabul etmiş çok şükür Seneye üçünüz kutlarsınız inşallah

şeker kız ve havva şimdiden yıl dönümlerinizi kutlarımmmm
nice yıllara inş
pınarr cım hoşgeldinnn cnmm

eh sende maşallah yani.Temizlik biten bir şey değil her gün yap hergün yapılıyor.kardeşim yaptı bu hafta .Bende derin temizliğide işten ayrılınca yaptıracağım.Halılarımı yıkatacağım.2 tanede kadın çağıracağım 2 gün dip köşe temizlik .

bana gezmek desinler eşimde bir gün evde otur diye kızıyor.her pazar mangal partisindeyiz.bu gidişle sokakta doğuracağım ben zaten.Git gez valllah benim fikrim bu.

anammmmmmmmmmmm kız emel rüyaların çıkar mı senin zaten beni gören karnın aşagıya inmiş diyo.allah korusun bana da öyle geliyo.vaktinde gelsin kuzum yaaaaaaa

valalh güzelim bu kadar ağır olmasaydık çok fikir vardı ama şu an için en güzeli budur erhalde.ama şuda var ben nişan yıldönümü hiç kutlamadım.evlilik yıldönümümüzde 30 haziran oğlum doğduktan kısa bir süre sonra .Ev kalbalık olur yine özel bir şey yapılmaz erhalde.

bu arada hepinize günaydı canlarım.
allah kavuştursun vildacım gelen gidiyo.benim de annemler burdayken hiç kocişle ilğilenmedim dün annemler gidince gelmiş yanıma ohhhhh bana kaldın diyo deli kociş.
emelcim ve havacım yıl dönümleriiz kutlu olsun nice yıllara saglıkla bebişlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…