emelcim sırtıma sarılınca da kolu çok ağır geliyo nefes alamıyorum adam iri olunca zor oluyo işte bacımm kolu nerden baksan 5 6 kilo vardır mızmızlanıyorum he bi de horluyo kulağımın dibinde sinir basıyo ondan ben ona sarılıyorummm
1 87 boy maşallah bizimkide ben 155 gece hareketlerine bakıcam diye elini karnıma koyuyor çocuk ezilecek diyorum yuhhhhhh diyor . bende sana yuh diyorum . kıskanmaya başladılar semacım malum onlarla şimdiki kadar ilgilenemeyecegiz . şimdi bile dünya bebeklerimizin etrafında dönüyor
ay ne güzel saadetçimm hala çok güzel bizim buralarrr ben tek başıma gidemiyorum denizeee mahalledekilerden çok dışardan gelen oluyooo ama eşimle hergün giderdikk bu yaz malesef gidemicemmmm oğlum daha çok küçük oluyo kıyamam ona ama sahilde geziccez tabikide akşam üstleriii
Kayınpederinmi bebeğime iyi bak diyor ?
Eşin dese anlarım da , çok sevdiği için diyordur belki ilginç
benim kayınpederim iyidir şimdi Allah için, her zaman kızım nasılsın, bir rahatsızlığın , şikayetin varmı diye sorar, kendi babam o kadar sormuyo valla
şekerkız bizimde evlilik yıldönümümüz yarın sabah hatırlattı napıcaz yarın diye sordum ne yapıcakmışız görmüyormusun ortalıgı dedim . evlilik yıldönümüzde temizlikmi yapmak istiyorsun dedi . başladım aglamaya adam kapıda . hep dua ediyordum allahım bi evlilik yıldönümümüzüde bebegimizle kutlayabilelim nolur diye . allahım nasip etti .çok şükür
şekerkız bizimde evlilik yıldönümümüz yarın sabah hatırlattı napıcaz yarın diye sordum ne yapıcakmışız görmüyormusun ortalıgı dedim . evlilik yıldönümüzde temizlikmi yapmak istiyorsun dedi . başladım aglamaya adam kapıda . hep dua ediyordum allahım bi evlilik yıldönümümüzüde bebegimizle kutlayabilelim nolur diye . allahım nasip etti .çok şükür
Günaydıın annişler, Nasılsınız ?
Ben erken kalktım gene , Rüyamda Zuzu Havva doğum yapmış gördüm, bebiş küçücüktü, Hastanede odasında yatıyor bebek kucağında öyle gördüm, çoook tatlıydı prensesi
Ama erken gelmesin o kadar prenses , biraz daha büyüsün
Şimdi arıcam ama erken daha, panik olmasın birde :))
Kızlar yarın bizim Nişan yıldönümümüz , bişeyler yapmak istiyorum ama , bu koca göbekle kutlama falan yapamayız, zaten kayınvalidemde bizde bu hafta içi
bir kek pasta yapayım, kutlayalım en iyisi, hatta bugün mü yapsam gece 12 de çıkarırım CADIARZU daha iyi bir fikri olan varmı annişler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?