2009 Haziran Anneleri!!

öffff eşimden emir geldi netten ders notlarını giriyorum bi yandan da size bakıyorumm işlerim yarım kalcakkk çabuk bitse bari

bende eşimin işcilerinin puantajını yapıyrum pc den bizi maaşa bağlamılılar semecım. bide onların işini yapyoruz.

hoşgeldin özlemcimmmmmmm

havva benimde bitsinnn kışlık yazlık olaylarına giricem bi de yemek öfffff

amin canım inşallah .ama ben unuttugumdan temizlik dedim saolsun herşeyi hatırlar kociş
şeker kız ve havva şimdiden yıl dönümlerinizi kutlarımmmm
nice yıllara inş
pınarr cım hoşgeldinnn cnmm
saol tatlııııım
teşekkürler tatlım çok saol nice yıldönümlerine:içelim:
hoşgeldin özlemcimmmmmmm

havva benimde bitsinnn kışlık yazlık olaylarına giricem bi de yemek öfffff

kolay gelsin canım benim

nasıl olim özlemcim uykusuzummm işim çok yorgunummmm ama hava çok güzel yapcaz artık bi işlerrr

kendini fazla yorma canmm
cagatayda yorulabilir..

simdi ben kaciyorum kizlar
kendinize ii bakin..
opuyorum hepinizi..

Kizlar hava süper burada...Canim nasil disari cikmak istiyor ama malesef carsambadan önce bir yere cikamam, cünkü ehliyet sinavina calisiyorum..Bunaltti bu da ama iyice beni..Bitse de alsam da sunu kurtulsam minigim gelmeden...

selam kızlarr.. herkese güzel bir hafta diliyorum.. bugün dr teyzemizden geldik(biraz moralim bozuk gene( bebişimiz 2000 gr olmuş.. üzüzüldüm baya.. dr um biraz minyon bir bebk dedi.. ablasıda gerçi 2950 doğmuştu.. sanırsam buda o civarda olur dedi dr teyzemiz.. bir dahaki kontorl 11 mayısda.. balık yağını sordum alabilrisn dedi.. ama genetikmiş birazda.. ben de minyon bir tipim zati.. olucağı o yani.. neyse sağlık olsunda..ne yapalım . dışarda büyütürüz bizde.. onun dışında normal.. baş aşağıda gene.. doğum pozisyonunda yani.. hepimzi içn hayılrıs olsun..

herkese tünaydın bayanlar:)
ben bugun doktora gıttım ama doktorumun babası rahatsızlanmıs oyuzden bugun gelememısss
bende cumartesıye randevu aldım saat 10 a. ama cumartesı nasıl gelıcek bılmıyorum offffffffffff gecmıycek gunlerr

üzülme canım yaa c.tesi dediğin nedirki hemencikin gelir.. sağlık olsun.. gerçi insan bu son zamanlrda daha çok merak ediyor .. sıkma canını..

armagancım üzülme canım saglıklı olsun önemli olan o canım masallah kızına

slm kıslarrr
armağan gözün aydın canım
hiç üzülme sağlıklı olsun yeter zayıf bebekler zaten daha çabuk kilo alıyoo
havva şakerkız yıl dönümlriniz kutlu olsun artık son kez bebeksiz başbaşa kutlayın bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…