2009 Haziran Anneleri!!

hayirli olsun odaniz canimmm
oda geliyor ama iviri ziviri bitmiyor
benim hala bitmedi sanada kolay gelsin canm

aylincim hayırlı olsun odanız....
zeze canım bebiş kıyafetleri konusunda cevap vermişsin sağol, artık kısa bi süre de olsa zevkime göre aldıklarımı giycek prensimm, alışverişe doğumdan sonra ne zaman çıkabiliriz bakıcaz artık...

saol özlemcim teşekkür ederiim..
asıl işim bundan sonra başlıyo galiba :CüvCüv:

ne güzel canım daha ne istiyosun böyle işle uğraş daha ne:CüvCüv:
ben işe gidiyorum hala ve bebğe yapılacak edilecek herşeyi sıralayıp sıralayıp erteliyorum. çoğu şey yarım kalacak, eksik olacak muhtemelen

kızlar kimse göbişime bakmamış nida aylin emel dışında kızım büyümüş mü kimse merak etmemiş küstük bizde:dilcikar:

iyi akşamlar kızlar işlerim yeni bitti.geberdim yorgunluktan yarın dr.kontrolumuz var ne olur dua edinçkaçtık herkese tatlı rahat uykular

ben baktım ayşecikkk
maş göbüşüneee
ikinci resme yorum yazdım hattaaaa

aylincim güle güle kullansın oğlusu canım kolay gelsin

saolasıın ayşeciim, teşekkür ederiizzz..

nazcım teşekkür ederiim canım...

evet nazcım acayip eğlenceli oluyo gerçekten ama şu anda bebişin tüm eşyaları eve dağılmış durumda, odası havalanıyor çünkü, kokusu çıkınca yerleştirmeye geçicez:))
su akar yolunu bulur derler ya nazcım hiç merak etme herşey hallolur..
izne çıkınca bir çırpıda yaparsın canım. :CüvCüv:

iyi akşamlar kızlar işlerim yeni bitti.geberdim yorgunluktan yarın dr.kontrolumuz var ne olur dua edinçkaçtık herkese tatlı rahat uykular

iyi haberlerle gel gülçinciiiiiiim:)

iyi geceler güzeller nerdesiniz ösledik sizi 2 gündür netimiz yoktu giremedik.
herkez iyidir inşallah
yarın kızımı görücem inşallah bakalım büyümüşmü kızım.:ecrin_bebek:

iyi geceler tombişlerimmm kimseler yok zaten benimde halimde yok çok uykusuzum vee üzgüünn çünkü kocişim gittiiisenağlama bundan soora beraberizzz onu diyim dedim başıma neler geldi aahh ahhh bir bilseniz havvacıma çok üzülmüştüm sanırım aynı şey başıma geldi merdivenden düştüm ama kendimi bilerek geriye attım buseferde kalçamın yarısı mosmorr oturamıyom valla neyse Allah beterinden saklasın bebişim iyi çok şükür sonunda onu gördüümm 4d ileeeehihoyyyt yaaa ama doktor bu çocuk biraccık tombil normal yapamazsın büyük ihtimalle dedi napcam yaaa maşallah minikim iyi beslenmiş napalım bütüün herşeyin resmini yarın eklerim miniklerim sizide özlemişim bundan soraa burdayımm inşallah biz yatalım minikimlee çünkü babamız giderken çook üzülüp ağldık biraz dinlenelimm öptüm canlarım iyi uykulaarr hepinizeea.s.

Didemcim gecmis olsun canim...Nasil düstün sen öyle merdivenlerden canim benim...Dikkat et kendine ..Doktora söyledin mi? Hay allah...
Allah kavustursun esinde gitmis...

Günaydinnn kizlarrr
Biz bugün cokkk erkenciyiz...a.s.

didoşum öncelikle maşallah bebişimize tosun olsun annesi boşver
sana da çok ama çok geçmiş olsun geçenlerde bende tam dr dan çıktım son 3 basamak kala düştüm ama senin durumun bayağı kötü olmuş baksana morardım demişsin neyse bundan sonra kendine ve adımlarına çok dikkat et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…