hayirli olsun odaniz canimmm
oda geliyor ama iviri ziviri bitmiyor
benim hala bitmedi sanada kolay gelsin canm
saol özlemcim teşekkür ederiim..
asıl işim bundan sonra başlıyo galiba :CüvCüv:
canım güzel haberlerle gelirsin inş.iyi akşamlar kızlar işlerim yeni bitti.geberdim yorgunluktan yarın dr.kontrolumuz var ne olur dua edinçkaçtık herkese tatlı rahat uykular
aylincim güle güle kullansın oğlusu canım kolay gelsin
nazcım teşekkür ederiim canım...aylincim hayırlı olsun odanız....
zeze canım bebiş kıyafetleri konusunda cevap vermişsin sağol, artık kısa bi süre de olsa zevkime göre aldıklarımı giycek prensimm, alışverişe doğumdan sonra ne zaman çıkabiliriz bakıcaz artık...
evet nazcım acayip eğlenceli oluyo gerçekten ama şu anda bebişin tüm eşyaları eve dağılmış durumda, odası havalanıyor çünkü, kokusu çıkınca yerleştirmeye geçicez:))ne güzel canım daha ne istiyosun böyle işle uğraş daha ne:CüvCüv:
ben işe gidiyorum hala ve bebğe yapılacak edilecek herşeyi sıralayıp sıralayıp erteliyorum. çoğu şey yarım kalacak, eksik olacak muhtemelen
iyi akşamlar kızlar işlerim yeni bitti.geberdim yorgunluktan yarın dr.kontrolumuz var ne olur dua edinçkaçtık herkese tatlı rahat uykular
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/231293-2009-haziran-annislerinin-minik-bebeklerii-30.html
kızlaar biraz uykumdan çalıp minişimi ekledim burdan bakın teyzişleri emiii şiş dudaklı oğluşumaaa kaydirigubbakcemile3 dayanamadım napimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?