2009 Haziran Anneleri!!

günaydın annişler nasılsınız.Hayırlı bir gün geçirmenizi diliyoruz oğluşumla.Biz salıları pek sevmiyoruz oğlumla.Buranın pazarı olunca bizim işler yoğun oluyor bizde öğlen çıkamıyoruz.Bizde çok sıkılıyoruz.

canım ya kıyamam geçmiş olsun allah kavuştursun tatlım .yazının başında az kaldı yüregime iniyordu valla . aklım gitti bebegine bişey oldu diye çok şükür iyisiniz .üzme kendini daha fazla sayılı gün çabuk geçer canım merak etme

günaydın canlarım nasılsınız bakim kaç kişi uykusuz parmak kaldırsın . mesela ben uykusuzum.şu öksürükten bi kurtulamadım dogumakadar geçse bari. ameliyatlıyken öksürmek çok can yakıyo. çok korkuyorummmmmmmmm

Didemcim geçmiş olsun kuzummm dr a göründünmü düştükten sonra???allah kavuştursun bu arada

Aylincimmm sağlıkla kullansın inşallahhh Emirimizzz

öyle canım.. bend e kısmetse normal düşünüyorum..şimdilik normla gözüküyor zaten.. evet normal doğumdan sonra kilolar daha çabuk gidiyor:))bebek dışarda büyüdükçe biz küçülürüz işte:))
Armağancım balık yağına başladığımdan beri hiç kilo almadım ben biliyormusun, iştahım kesildi sanki
Gerçi daha ne kadar alcaksam yusyuvarlak oldum
dün aldım balık yağını canım.. bende başladım.. bakalım görüelim ne olcak.. iştahım benimde bu aralar kesildi gibi .. fazla yiyemiyorum ama mecbur bebek için gene aç kalmamaya çalışıyorum bende..
doktorum dedi zaten dikkat etmemi söyledi tuz felan yasak emeklerime dikkat ediyom ama yinede yükseliyo :S tansiyon yükseldiginde bebem karnımda öle bi depreşiyoki içim cız ediyo boguyomu napıyosa ((((
canım geçmiş olsun ya.. çok önemli bu konu aman dikkat et kendine canım.. şu son aylardatansiyon çok öenmli.. aman haa..
maş cnm bebşinee boşver sağlıklı olsundaaa takmaa minyomluğu benim kidee çıtı pıtııı
senki usg ölçümlerde haftasıyla aynımı ????

canım işte minyon dediğine göre haftasına göre küçük dedi.. ama çokda üstünde durmadı bile dr..bakalım hayılrıs artık..

canım ilk aylarda çok ince giyemez bebişler.. çünkü üşürler.. ben ilk aylar için çok şey almadım.. fazla almayada gerek yok.. çabuk büyyorlar.. haftasına olmuyor kıyafetleri.. ilk kızımdan biliyorum.. doğuncada alırsın canım.. sıkma canını..
iyi geceler güzeller nerdesiniz ösledik sizi 2 gündür netimiz yoktu giremedik.
herkez iyidir inşallah
yarın kızımı görücem inşallah bakalım büyümüşmü kızım.:ecrin_bebek:
canım hadi iyi haberlerle gel bakalım..

ayy geçmiş olsun canım yaa.. neyseki oğluşun iyiymiş.. aman dikkat et canım.. kocişinede Allah kavuştursun canım..bebeişin tombikse sezeryan yaparsın.. sağlık olsun canım..

canım çok geçmiş olsunn şükür ki bebişimiz iiymişşşş eşin içinde allah kavuştursun canımmmm napcan katlancan artık ihsoşumuz içinnnnnnnn özledim seniiiiii cicilerimizide merakla bekliyoruzzz
neyse biz gidip mamamızıı yiyelim.. size iyi sohbetler kızlar.. zaten herkese geçmişi okuyor galiba:)))

armycimm canım minik kızımızı görmüşsünnn gözün aydın canımmm sen daha geçen gün bana moral veriyodunnn üzülme canım sağlıklı olsunlar da kiloları önemli değillll biz onları sütlerimizle beslerizz hem gelişimi geri olmadıkça sorun yok kuzummmmmmmm

ben de kalkar kalkmaz temizliğimi yaptım sonra oturup kalıyorum diye şimdi de malum kahvaltı zamanı bu gün geç kaldık hkahvaltıya oğluşum acıkmıştırrrrr yiyip gelelimmmm

herkese günaydın bayanlar :)
bızım bugun evde tadılat var ne yazıkki kombıyı degıstırıyoruz sitedeki herkes .bınaların kombılerı cok eskıydı sımdı bugun sıra bende ve yanımdakı oturanda
suan orayı yapıolar 1 den sonra bana gecıceklermıs offf hıc sevmıorum su tadılat ıslerını allahtan eltımı cagırdım o gelıcek yardım edıcek ama evımde baska ınsanların olması bıle yetıo benı germek ıcın .neyse artık katlancaz :) cok konustum yahu hehe :)
:CüvCüv:

merhaba kızlar
ben de dun aksam gittim doktora, bebisim donmus artık pozisyonu almis dedi doktor, bebegimiz epeyce buyumus, ama artık yuzunu net goremeyiz dedi basi asagida oldugu icin
kontrollerimiz her hafta olacak ve doktora gitmeden 1 saat once de NTS ye girecekmisim,artik hayirlisi, iki gun daha ise gideyim 1 Mayistan sonra da tatil artik

günaydın herkeseee artık izinlere ayrılmaya başlıyoruzz yaşasın 1 mayıs benimde son günüm :)) artık evdeyim daha çok olcam burda :)) geçmişi okumak mümkün değil umarım herkes iyidir

maşallah bebişeeeeee akıllı bıdık bunlar yaaaaa ohh ne güzel haftada 1 gideceksin bakalım beni ne sıklıkta çağıracaklarrrrrr bu hafta son heeee ne güzel evde dinlenirsin bol bol canımmm

didoş gecmiş olsun canım ya oğlusunada masallah çok tatlı doguma gelicek mi koçişin Allah kavuştursun canım:1hug:

kizlar ben hala hangi hastanede dogum yapacagima karar veremedim, bi hastane buldum ama orda 2 dr var, birinde uzman digerinde operator yaziyor, arada ne fark var,ben mi cok cahilim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…