iyi geceler tombişlerimmm kimseler yok zaten benimde halimde yok çok uykusuzum vee üzgüünn çünkü kocişim gittiiisenağlama bundan soora beraberizzz onu diyim dedim başıma neler geldi aahh ahhh bir bilseniz havvacıma çok üzülmüştüm sanırım aynı şey başıma geldi merdivenden düştüm ama kendimi bilerek geriye attım buseferde kalçamın yarısı mosmorr oturamıyom valla neyse Allah beterinden saklasın bebişim iyi çok şükür sonunda onu gördüümm 4d ileeeehihoyyyt yaaa ama doktor bu çocuk biraccık tombil normal yapamazsın büyük ihtimalle dedi napcam yaaa maşallah minikim iyi beslenmiş napalım bütüün herşeyin resmini yarın eklerim miniklerim sizide özlemişim bundan soraa burdayımm inşallah biz yatalım minikimlee çünkü babamız giderken çook üzülüp ağldık biraz dinlenelimm öptüm canlarım iyi uykulaarr hepinizeea.s.
iyi geceler tombişlerimmm kimseler yok zaten benimde halimde yok çok uykusuzum vee üzgüünn çünkü kocişim gittiiisenağlama bundan soora beraberizzz onu diyim dedim başıma neler geldi aahh ahhh bir bilseniz havvacıma çok üzülmüştüm sanırım aynı şey başıma geldi merdivenden düştüm ama kendimi bilerek geriye attım buseferde kalçamın yarısı mosmorr oturamıyom valla neyse Allah beterinden saklasın bebişim iyi çok şükür sonunda onu gördüümm 4d ileeeehihoyyyt yaaa ama doktor bu çocuk biraccık tombil normal yapamazsın büyük ihtimalle dedi napcam yaaa maşallah minikim iyi beslenmiş napalım bütüün herşeyin resmini yarın eklerim miniklerim sizide özlemişim bundan soraa burdayımm inşallah biz yatalım minikimlee çünkü babamız giderken çook üzülüp ağldık biraz dinlenelimm öptüm canlarım iyi uykulaarr hepinizeea.s.
iyiyiim canımcım nolsuun, haftasonumuz çok yoğun geçti, odamız geldi havalanmasını bekliyoruz çok koktu mobilyası..
bütün eşyalar ortada, dolabına yerleşene kadar evde göçebe hayatı var:))
annemle kardeşim bendeydi biraz önce onlar çıktılar..
şimdi kocişkomu bekliyorumm..
ARMAGAN sıkma canını canım saglıklı olsunlarda sekerım
ınsallah normal yaparısda dogumumuzu kılolarımızı rahat verırız kaydirigubbakcemile5
son zamanlardada yedıkce yıyesım gelıyor bıde hastalık gecırdım yuruyusumude aksattım oyusden bole kılo aldım senağlama
dün aldım balık yağını canım.. bende başladım.. bakalım görüelim ne olcak.. iştahım benimde bu aralar kesildi gibi .. fazla yiyemiyorum ama mecbur bebek için gene aç kalmamaya çalışıyorum bende..Armağancım balık yağına başladığımdan beri hiç kilo almadım ben biliyormusun, iştahım kesildi sanki
Gerçi daha ne kadar alcaksam yusyuvarlak oldum
canım geçmiş olsun ya.. çok önemli bu konu aman dikkat et kendine canım.. şu son aylardatansiyon çok öenmli.. aman haa..doktorum dedi zaten dikkat etmemi söyledi tuz felan yasak emeklerime dikkat ediyom ama yinede yükseliyo :S tansiyon yükseldiginde bebem karnımda öle bi depreşiyoki içim cız ediyo boguyomu napıyosa((((
maş cnm bebşinee boşver sağlıklı olsundaaa takmaa minyomluğu benim kidee çıtı pıtııı
senki usg ölçümlerde haftasıyla aynımı ????
merhaba kızlar nasılsınız?
benim net açık ama işler yoğun pek giremedim.
Hafta sonu oğluma yeni cicler aldık ama hep yeni doğan, 56.cm eve gelincedde pişman oldum.acaba büyük mü alsaydım diye. Siz bedenlere neye göre karar veriyosunuz?
alt penye pantolon tarzı, eşortman altı tarzı şeyler aldım ayaklı olmadığı için belki kurtarır.
Bide ilk aylarda kısa kollu, şortlu kıyafetlerle üşümezler de mi?
yaz diye ben alıyorum ama herkes bebek katkat giyinir üşür diyolar..
Bi de şu iç zıbın denen şeyi giyince üstüne ne giydiriliyo, body olmaz direk tulum mu giyiyo?Bana bu iç zıbın gereksiz gelmişti yengem sen al ondan da dedi alıcaz artık..
Ömrümde bebek giydirmedim, iç giyimlerini de pek bilmiyorum cahilliğime verin?
canım hadi iyi haberlerle gel bakalım..iyi geceler güzeller nerdesiniz ösledik sizi 2 gündür netimiz yoktu giremedik.
herkez iyidir inşallah
yarın kızımı görücem inşallah bakalım büyümüşmü kızım.:ecrin_bebek:
neyse biz gidip mamamızıı yiyelim.. size iyi sohbetler kızlar.. zaten herkese geçmişi okuyor galiba:)))
merhaba kızlar
ben de dun aksam gittim doktora, bebisim donmus artık pozisyonu almis dedi doktor, bebegimiz epeyce buyumus, ama artık yuzunu net goremeyiz dedi basi asagida oldugu icin
kontrollerimiz her hafta olacak ve doktora gitmeden 1 saat once de NTS ye girecekmisim,artik hayirlisi, iki gun daha ise gideyim 1 Mayistan sonra da tatil artik
didoş gecmiş olsun canım ya oğlusunada masallah çok tatlıiyi geceler tombişlerimmm kimseler yok zaten benimde halimde yok çok uykusuzum vee üzgüünn çünkü kocişim gittiiisenağlama bundan soora beraberizzz onu diyim dedim başıma neler geldi aahh ahhh bir bilseniz havvacıma çok üzülmüştüm sanırım aynı şey başıma geldi merdivenden düştüm ama kendimi bilerek geriye attım buseferde kalçamın yarısı mosmorr oturamıyom valla neyse Allah beterinden saklasın bebişim iyi çok şükür sonunda onu gördüümm 4d ileeeehihoyyyt yaaa ama doktor bu çocuk biraccık tombil normal yapamazsın büyük ihtimalle dedi napcam yaaa maşallah minikim iyi beslenmiş napalım bütüün herşeyin resmini yarın eklerim miniklerim sizide özlemişim bundan soraa burdayımm inşallah biz yatalım minikimlee çünkü babamız giderken çook üzülüp ağldık biraz dinlenelimm öptüm canlarım iyi uykulaarr hepinizeea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?