2009 Haziran Anneleri!!

arkadaşlar çalışan tüm annişler 32. haftada bıraktı mı işi?
Tek ben miyim çalışacak olan, tek ben miyim zavallı..Ya gerçi kendi düşen ağlamamalı di mi?
Ben hala bi gecelik pijama almayı beceremedim bu konuda da kendi mi takdir ediyorum...

Canım maşallah bebişine oh ne güzel artık izinde başlıooo...yavaş yavaş yaparsın işleri allah yardım ederrr

günaydın herkeseee artık izinlere ayrılmaya başlıyoruzz yaşasın 1 mayıs benimde son günüm :)) artık evdeyim daha çok olcam burda :)) geçmişi okumak mümkün değil umarım herkes iyidir
Canımmm hayırlı izinler olsunnnn bekliyoruzzz sık sık bizimle olacağın zamanlarııı

Kızlar günaydın, nasılsınız? biz iyiyiz oğlumla oturuyoruz,
Didemcim geçmiş olsun, dikkat et kendine , ne böyle nazarmı değiyor haziran annişlerine
Babanıza da Allah kavuştursun
Doktora gitmiş arkadaşalarında hepsinin kuzularına maşallah ,
Bugün gidecek olanlarda güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

35 haftam doluyor benim az kaldı, son 28 gün delikafadulden
Biz banyo yapıp gelelim oğlumla , temiz çocuk olalım dimi
Görüşürüz kızlar

Didemcim gecmis olsun canim...Nasil düstün sen öyle merdivenlerden canim benim...Dikkat et kendine ..Doktora söyledin mi? Hay allah...
Allah kavustursun esinde gitmis...

Günaydinnn kizlarrr
Biz bugün cokkk erkenciyiz...a.s.

Didemcim geçmiş olsun kuzummm dr a göründünmü düştükten sonra???allah kavuştursun bu arada

didoş gecmiş olsun canım ya oğlusunada masallah çok tatlı doguma gelicek mi koçişin Allah kavuştursun canım:1hug:
canlarım benim hepiniz sağolun kızzz iyiyim iyiyim meraketmeyin bebişede baktırmıştık ertesi gün iyi maşallah minnoşum ama cidden aşırı korktum yaaa eşim benden daha paniktir bir hışımla beni kaldırıken ağlicaktı nerdeyse canım benim yazık benimde eller titriyodu valla ya panik oldum ya birden neyse geçti gitti sizde dikkat edin tamammı benim merdivene çöp suyu akmış birinin ondan kaydım oyüzden kontrol ederek inin anacım nolur nolmaz siboşum sanada geçmiş olsun kız çok kötü oluyo insan demi Allah bidaha yaşatmasın yaseminelcimm maşallah bebişine aşkım inşallah hayırlısıyla gelir minikkuşlar

ay emel sen böle dedikçe ben heyecanlanıyorum heee ne az kaldı canım benim allahım sağsalim ulaştırsınnn inşallahhhhh sen ilk olcan heraldeeee sonra peşpeşe sırasıyla zamanında gelir haziran bebişleriiiii inşallahhh

sağolasın canım benim valla nazar değmiş olabilir kızz şüphelendiklerim var günahlarını almiyimde muhtemelen öyle çünkü onlarda oldu neyse napalım biz kötü düşünmeyelim anacım demii
eee napıyonuz topikler bende yavaş yavaş resimleri ekliyim baree malum çok ayrı kaldık özledim siziii kıızzzz

didoşum gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım özledim seni heee delüüüü naıl gidiyo annişler nasıllar ellerinden öperimmmma.s

Son düzenleme:
kizlar ben hala hangi hastanede dogum yapacagima karar veremedim, bi hastane buldum ama orda 2 dr var, birinde uzman digerinde operator yaziyor, arada ne fark var,ben mi cok cahilim?

farkları tam olarak ne bilmiyorum ama hastane cok onemli
surekli kontrole gittigin doktor yok mu? acil bi sey oldugunda doktorun seni tanıması onemli

didocummm kıyamam sana demek eşinden ayrıldınızzzz
zor olurrr sms nspcsn mecbursunn dimiii
bu arada geçmişde olsun kuzum yaa dikkat et kendineeee
maş.oğluşunadaaa
hmmm olsun cnm sağlıklı olsunlardaaa
benimide haftasıyla bağdaşmıyoda ondan sordummm
maş cnm bebişine gözün aydın olsunnnn
günaydın hepinizeee bu aradaaa
herkese allah iilik versinnnn

fatoşcumm(dolphin)canım operatör demek ameliyat yapabilen demek uzaman demekse alanında eğitim almış demiş kadın doğum uzmanı kadın doğum alanında eğitim almışşş uzman olmuş demek op. demekse ek olarak operasyon yani ameliyat eğitimi almış demek umarım açıklayabilmişimdirrr

dido
hosgeldin canım
dustugune uzuldum ama iyi olduguna da cok sevindim
ozlettin kendini gercekten de, simdi annelerin yanindasin degil mi?

pinarcim sagolasin bebisi gordum ama dedigim gibi basi asagida oldugu icin yuzunu bi turlu goremedim
ama buyudugune de sevindim, doktorum da bu hafta kongreye gidecekmis, insallah bu gunlerde bisey olmaz, yoksa naparım ben

didoşum gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Şenizcanım özledim seni heee delüüüü naıl gidiyo annişler nasıllar ellerinden öperimmmma.s
kız bende özledimmm tombul kadınnn nereye gitsem aklımdaydınız haaa acaba naptılar diye hep merak ediyodum ne bağ oluşmuş kuzucuklar yaa maşallah neyse artık burdayım buarada annemlerde iyi size selamı var oda öğrendi siziikaydirigubbakcemile3

sağol kızz sadoşummm ayrıldık ya kocişlee çok ağladık oğluşumla ama napalım katlancaz nasılsa doğuma gelcek inşallah bakalımm siz naptınız bakiimmm

evet benim ki uzman ama beni kendi dr um doğurtmicak ben devlette doğurcammmmm orda artık kime denk gelirsekkkk normal olurda inşallahh kim gelse fark etmez nasılsa ben ıkıncammmm:CüvCüv:

sekerler naber
dun kızımı gordum 2400 olmus benım mınık kurabıyem 10 gun sonra son muayenemız sonrasında artık her hafta gıdıcez bu arada bende anormal halsızlık var vede kaburgalarım cok agrıyor endıselenıyorum cok sızde nasıl degısıklıkler var

sağolasın minikkuşş evet annemlerdeyim işte gün sayıyozzzkaydirigubbakcemile5 bugün çantamıda biraz hazırladım neyseki sonundaaalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…