Canım maşallah bebişinemerhaba kızlar
ben de dun aksam gittim doktora, bebisim donmus artık pozisyonu almis dedi doktor, bebegimiz epeyce buyumus, ama artık yuzunu net goremeyiz dedi basi asagida oldugu icin
kontrollerimiz her hafta olacak ve doktora gitmeden 1 saat once de NTS ye girecekmisim,artik hayirlisi, iki gun daha ise gideyim 1 Mayistan sonra da tatil artik
Canımmm hayırlı izinler olsunnnn bekliyoruzzz sık sık bizimle olacağın zamanlarıııgünaydın herkeseee artık izinlere ayrılmaya başlıyoruzz yaşasın 1 mayıs benimde son günüm :)) artık evdeyim daha çok olcam burda :)) geçmişi okumak mümkün değil umarım herkes iyidir
Didemcim gecmis olsun canim...Nasil düstün sen öyle merdivenlerden canim benim...Dikkat et kendine ..Doktora söyledin mi? Hay allah...
Allah kavustursun esinde gitmis...
Günaydinnn kizlarrr
Biz bugün cokkk erkenciyiz...a.s.
didoşum öncelikle maşallah bebişimize tosun olsun annesi boşver
sana da çok ama çok geçmiş olsun geçenlerde bende tam dr dan çıktım son 3 basamak kala düştüm ama senin durumun bayağı kötü olmuş baksana morardım demişsin neyse bundan sonra kendine ve adımlarına çok dikkat et olur mu
canım ya kıyamam geçmiş olsun allah kavuştursun tatlım .yazının başında az kaldı yüregime iniyordu valla . aklım gitti bebegine bişey oldu diye çok şükür iyisiniz .üzme kendini daha fazla sayılı gün çabuk geçer canım merak etme
Didemcim geçmiş olsun kuzummm dr a göründünmü düştükten sonra???allah kavuştursun bu arada
canım ilk aylarda çok ince giyemez bebişler.. çünkü üşürler.. ben ilk aylar için çok şey almadım.. fazla almayada gerek yok.. çabuk büyyorlar.. haftasına olmuyor kıyafetleri.. ilk kızımdan biliyorum.. doğuncada alırsın canım.. sıkma canını..
canım hadi iyi haberlerle gel bakalım..
ayy geçmiş olsun canım yaa.. neyseki oğluşun iyiymiş.. aman dikkat et canım.. kocişinede Allah kavuştursun canım..bebeişin tombikse sezeryan yaparsın.. sağlık olsun canım..
canım çok geçmiş olsunn şükür ki bebişimiz iiymişşşş eşin içinde allah kavuştursun canımmmm napcan katlancan artık ihsoşumuz içinnnnnnnn özledim seniiiiii cicilerimizide merakla bekliyoruzzz
armycimm canım minik kızımızı görmüşsünnn gözün aydın canımmm sen daha geçen gün bana moral veriyodunnn üzülme canım sağlıklı olsunlar da kiloları önemli değillll biz onları sütlerimizle beslerizz hem gelişimi geri olmadıkça sorun yok kuzummmmmmmm
ben de kalkar kalkmaz temizliğimi yaptım sonra oturup kalıyorum diye şimdi de malum kahvaltı zamanı bu gün geç kaldık hkahvaltıya oğluşum acıkmıştırrrrr yiyip gelelimmmm
merhaba kızlar
ben de dun aksam gittim doktora, bebisim donmus artık pozisyonu almis dedi doktor, bebegimiz epeyce buyumus, ama artık yuzunu net goremeyiz dedi basi asagida oldugu icin
kontrollerimiz her hafta olacak ve doktora gitmeden 1 saat once de NTS ye girecekmisim,artik hayirlisi, iki gun daha ise gideyim 1 Mayistan sonra da tatil artik
canlarım benim hepiniz sağolun kızzz iyiyim iyiyim meraketmeyin bebişede baktırmıştık ertesi gün iyi maşallah minnoşum ama cidden aşırı korktum yaaa eşim benden daha paniktir bir hışımla beni kaldırıken ağlicaktı nerdeyse canım benim yazık benimde eller titriyodu valla ya panik oldum ya birden neyse geçti gitti sizde dikkat edin tamammı benim merdivene çöp suyu akmış birinin ondan kaydım oyüzden kontrol ederek inin anacım nolur nolmaz siboşum sanada geçmiş olsun kız çok kötü oluyo insan demi Allah bidaha yaşatmasın yaseminelcimm maşallah bebişine aşkım inşallah hayırlısıyla gelir minikkuşlardidoş gecmiş olsun canım ya oğlusunada masallah çok tatlıdoguma gelicek mi koçişin Allah kavuştursun canım:1hug:
Kızlar günaydın, nasılsınız? biz iyiyiz oğlumla oturuyoruz,
Didemcim geçmiş olsun, dikkat et kendine , ne böyle nazarmı değiyor haziran annişlerine
Babanıza da Allah kavuştursun
Doktora gitmiş arkadaşalarında hepsinin kuzularına maşallah ,
Bugün gidecek olanlarda güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
kizlar ben hala hangi hastanede dogum yapacagima karar veremedim, bi hastane buldum ama orda 2 dr var, birinde uzman digerinde operator yaziyor, arada ne fark var,ben mi cok cahilim?
didocummm kıyamam sana demek eşinden ayrıldınızzzziyi geceler tombişlerimmm kimseler yok zaten benimde halimde yok çok uykusuzum vee üzgüünn çünkü kocişim gittiiisenağlama bundan soora beraberizzz onu diyim dedim başıma neler geldi aahh ahhh bir bilseniz havvacıma çok üzülmüştüm sanırım aynı şey başıma geldi merdivenden düştüm ama kendimi bilerek geriye attım buseferde kalçamın yarısı mosmorr oturamıyom valla neyse Allah beterinden saklasın bebişim iyi çok şükür sonunda onu gördüümm 4d ileeeehihoyyyt yaaa ama doktor bu çocuk biraccık tombil normal yapamazsın büyük ihtimalle dedi napcam yaaa maşallah minikim iyi beslenmiş napalım bütüün herşeyin resmini yarın eklerim miniklerim sizide özlemişim bundan soraa burdayımm inşallah biz yatalım minikimlee çünkü babamız giderken çook üzülüp ağldık biraz dinlenelimm öptüm canlarım iyi uykulaarr hepinizeea.s.
hmmm olsun cnm sağlıklı olsunlardaaaöyle canım.. bend e kısmetse normal düşünüyorum..şimdilik normla gözüküyor zaten.. evet normal doğumdan sonra kilolar daha çabuk gidiyor:))bebek dışarda büyüdükçe biz küçülürüz işte:))
dün aldım balık yağını canım.. bende başladım.. bakalım görüelim ne olcak.. iştahım benimde bu aralar kesildi gibi .. fazla yiyemiyorum ama mecbur bebek için gene aç kalmamaya çalışıyorum bende..
canım geçmiş olsun ya.. çok önemli bu konu aman dikkat et kendine canım.. şu son aylardatansiyon çok öenmli.. aman haa..
canım işte minyon dediğine göre haftasına göre küçük dedi.. ama çokda üstünde durmadı bile dr..bakalım hayılrıs artık..
maş cnm bebişine gözün aydın olsunnnnmerhaba kızlar
kız bende özledimmm tombul kadınnn nereye gitsem aklımdaydınız haaa acaba naptılar diye hep merak ediyodum ne bağ oluşmuş kuzucuklar yaa maşallah neyse artık burdayım buarada annemlerde iyi size selamı var oda öğrendi siziikaydirigubbakcemile3didoşum gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Şenizcanım özledim seni heee delüüüü naıl gidiyo annişler nasıllar ellerinden öperimmmma.s
didocummm kıyamam sana demek eşinden ayrıldınızzzz
zor olurrr sms nspcsn mecbursunn dimiii
bu arada geçmişde olsun kuzum yaa dikkat et kendineeee
maş.oğluşunadaaa
hmmm olsun cnm sağlıklı olsunlardaaa
benimide haftasıyla bağdaşmıyoda ondan sordummm
maş cnm bebişine gözün aydın olsunnnn
günaydın hepinizeee bu aradaaa
herkese allah iilik versinnnn
dido
hosgeldin canım
dustugune uzuldum ama iyi olduguna da cok sevindim
ozlettin kendini gercekten de, simdi annelerin yanindasin degil mi?
pinarcim sagolasin bebisi gordum ama dedigim gibi basi asagida oldugu icin yuzunu bi turlu goremedim
ama buyudugune de sevindim, doktorum da bu hafta kongreye gidecekmis, insallah bu gunlerde bisey olmaz, yoksa naparım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?