2009 Haziran Anneleri!!

iiz cnm bizdee çok şükür heycan doruklarda artık gün sayıyoruzzz
bu arada anneyede slm söle bendennnn
saadet erkencisin kuzummmmmmmmm a.s.

emel naber cicimmmmmmm ?????
yok kuzum 12 de kalktım kocşin teline uyandımm
yoksa uyurdummm vallaa havada kapalı tam uyuncak hava

maş cnmmm kızınaaaa

guzelim aynı sorunlar herkeste var
ben de artık eskisi gibi rahat uzanamıyorum, bebek hep rahatsiz oluyor
ve ayakta durdugum zamanlarda da surekli belim agriyor

servetçim maşallah kızınaaaa tombik olcak desene allah nazarlardan saklasınnn valla kıskanıyom sizi beni ne zaman sık sık çağırcak yaaaa offffffff mayıs 8 de gitcem baakalım ne dicekkk

didocum senin isin izin vermis ne guzel,benim ki hic o tarafli bile olmadi memlekete gitmek istedigimi soyledigimde
o yuzden annesinin yaninda dogum yapanlara cok ozeniyorummmmmmmmmm
bu arada annelere selam soyle

canım benim gözün aydın maşallah minikine annesi yaa benimki hakkaten topişmi yaa 2666gramdı 4gün önce maşallah ben normal yapamicakmıyım hakkaten yaa yoksa bu doktorda normali sallamayamı çalışmış sizce ne dersiniz tombiklerimm ben çok istiyodum normali yaaa

valla maşallah sadoşum kıs ne güzel uyuyonnn bende nerde o uykuu burda da hava yağmurluuuu

ay kıslar dün gece eşim cesaret edip uzun aradan sonra göbüşüme elini koydu benim eşşek bi çoştu bi çoştuki sormayın tekmeler yumruklar yer değiştirmeler eşim nolduğunu şaşırdı bi yerimi acıdı diyo bi de ne güldüm dedim ki mutlu oldu babasını hissedinceee çoştu şov yaptı sana ay ağzı kulaklarında uyudu adammmm

semacım 35 haftadan sonra her hafta gelmeni isteyecektir
ben martta en son gittigimde 15 de bir gitmemei isteyecegini sanmistim ama taa 1 ay sonra verdi diger kontrolu o da dundu ıste
seninki de muhtemelen boyle olacaktır

hangi hastanede yapcan cnm
askeri hastanede mii doğummm

normal dogum yapamazsın demesi icin catı kontrolu yapması gerekir diye biliyorum
benim bebekde iri ama henuz hicbirsey demedi doktor
belki de son anda sezeryan yap diyecektir

valla didoşum 4kg geçerse normale almıyolar ama bu senin çatınla da alakalı belki çatın geniştir rahat doğurusunn annem 160 ama 5 kg abim doğurmuşşşş

canım çağataya cuma günü devlet hast.de 1600 dedi dr ?? ne kadar doğru bilemem ama normal dedi bana öle çok tombik olmicek dediii bilemem ki ihsoşum tombikmi zayıfmı normalmii??? son ayda belli olur normal olcakmı olmicakmıı kilosuna bağlı olarakk

yavvv kızlarrrr benim cadı kızımm dünden beriii çok hıçkırıyorrr
daha öncede hıçkırıyoduuu ama bu kadarda değildiii
bideee çok oynuyooo sağ kaburgam battııı resmen yaaa
canım acıyoooo
alttandaaa ayaklarııı vuruyoo mesename
dayanılcak gibi değill

didocum senin isin izin vermis ne guzel,benim ki hic o tarafli bile olmadi memlekete gitmek istedigimi soyledigimde
o yuzden annesinin yaninda dogum yapanlara cok ozeniyorummmmmmmmmm
bu arada annelere selam soyle

evet canım Allah razıolsun o biraz titizdirde bu konularda bide biz malum şırnaktaydık ya göze alamıyor bazı şeyleri Allah korusun güvenilmez oralara gerçi olacak olan burdada olur Allah korusunda yinede biz eşşeği sağlam kazığa bağlayalım demiii

didocum cnm gecmıs olsun bu arada yenı okudum
senın mınnos gercekten topıs olmus tatlım bak bensenden nerdeyse 2 hafta daha ondeyım ama 2400 olmusuz bana 3100 3200 cıvarı dogar dedı dr umuz bence senınkı 4000 u bulur en onemlısı sagloıklı olmaları 2500 u gecsınlerde sonrası rahat oluyor zaten

semos saadet tesekkurler kızlar valla saka maka 1 ay kaldı mınnoslara kavusmaya artık sabırsızlanmaya basladım bende bugun hastane cantamı hazırlıycam ama hıc halım yok valla

şekerler biz geldik kızımla minik kuşumu gördüm kıpır kıpırdı kıyamam ben ona ya 2 haftada 500gr.almış o kadar mutlu oldum ki:teytey:1.708gr.olduk teyzoşları.boyumuzu sormayı unutmuşuz ama 2 hafta önce 40cm.di.sezreyan olursa 15-20 haziran normal olursa 30 haziran falan diyor.bebeğim dönmüş.benim dr.sezeryancı dedimki bugün ben normal doğum yapmak istiyorum ama doğuma sizin girmenizi istiyorum dedim ben normal doğuma girmiyorum diyor kesip atıyor.şimdi ne yapıcam ben ya ?bayraklı central hospitalda nehir hanım ve deniz bey varmış normal doğuma giren varmı izmirli arkadaşlardan bu dr.tanıyan ya da bir tanıdığı onlarda doğum yapan arkadaşlar ?en kötü ihtimalle aynı hastane de farklı dr.girer doğuma en azından herhangi bir şeyde dr.yakında bulunur şu saatten sonra başka bir dr.başka bir hastane çok zor geliyor.

didemcim geçmiş olsun kocanı da allah kavuştursun

ee semoşum benide 20 günde bir çağırıyor halennnn dahaaa

seni de mi sadoş kıs benim haftam küççük ya ondan sanırsammmm??????
semacım 35 haftadan sonra her hafta gelmeni isteyecektir
ben martta en son gittigimde 15 de bir gitmemei isteyecegini sanmistim ama taa 1 ay sonra verdi diger kontrolu o da dundu ıste
seninki de muhtemelen boyle olacaktır

heeeee ondanmı okiş o zaman bu seferden sonra 15 gün sonra çağırır ondan sonra haftada 1 e düşürür belkiii????

farkları tam olarak ne bilmiyorum ama hastane cok onemli
surekli kontrole gittigin doktor yok mu? acil bi sey oldugunda doktorun seni tanıması onemli

galiba cogunlugun doktoru da uzman degil mi?

sagolun kizlar cevaplariniz icin....operator evet ameliyata girebiliyor,yani sezeryan olursa falan, bunu biliyorum ama uzman olunca giremiyor mu demek, yani hangisi daha ustun uzman mi operator mu? ayrica bu uzman dedigimde operator dedigimde sezeryana giriyormus,normal dogumada giriyormus,of ya hangisi iyi acaba, surda 8 haftam kaldi hala dr ve hastaneye karar veremedim, dalga geciyolar benimle, koca ankarada doguracak yer bulamadin diye.................nolur yardimci olun kizlar,hangi dr u seceyim, uzman olani mi operator olani mi?

hangi hastanede yapcan cnm
askeri hastanede mii doğummm
yok tatlış askeri hastane doğum evine sevkediyomuş birtek bizde mecbur özelle anlaştık bakalım şimdilik hayırlısı
normal dogum yapamazsın demesi icin catı kontrolu yapması gerekir diye biliyorum
benim bebekde iri ama henuz hicbirsey demedi doktor
belki de son anda sezeryan yap diyecektir

evet kızlar zaten mayısın 20sine çağırdı beni ozaman kesin bişey söylerim ama şimdilik olmaz yapamazsın gibi görünüyor dedi off yaaa doktorlarada güvenemiyom iştee hepsi bişey diyor askeri hastanedekiler 2haftaya bir gel dediler diğeri taa 20 mayıs dedi 2haftaya bir gitmicekmiydik biz artık

seni de mi sadoş kıs benim haftam küççük ya ondan sanırsammmm??????

heeeee ondanmı okiş o zaman bu seferden sonra 15 gün sonra çağırır ondan sonra haftada 1 e düşürür belkiii????

evett benide cnmmm
artık arkadaşların doktorları 15 10 günde bir çağırıyorr dedimde doktoraa
benim doktordaaaa
daha erken gelmek istiyorsan gelebilirsin farketmez benim için dediii
ben daha erkenden çağırmaya gerek duymuyorum dediii bana

şengülçin maş kızına canımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…