iiz cnm bizdee çok şükür heycan doruklarda artık gün sayıyoruzzzkız bende özledimmm tombul kadınnn nereye gitsem aklımdaydınız haaa acaba naptılar diye hep merak ediyodum ne bağ oluşmuş kuzucuklar yaa maşallah neyse artık burdayım buarada annemlerde iyi size selamı var oda öğrendi siziikaydirigubbakcemile3
sağol kızz sadoşummm ayrıldık ya kocişlee çok ağladık oğluşumla ama napalım katlancaz nasılsa doğuma gelcek inşallah bakalımm siz naptınız bakiimmm
yok kuzum 12 de kalktım kocşin teline uyandımmsaadet erkencisin kuzummmmmmmmm a.s.
emel naber cicimmmmmmm ?????
sekerler naber
dun kızımı gordum 2400 olmus benım mınık kurabıyem 10 gun sonra son muayenemız sonrasında artık her hafta gıdıcez bu arada bende anormal halsızlık var vede kaburgalarım cok agrıyor endıselenıyorum cok sızde nasıl degısıklıkler var
sekerler naber
dun kızımı gordum 2400 olmus benım mınık kurabıyem 10 gun sonra son muayenemız sonrasında artık her hafta gıdıcez bu arada bende anormal halsızlık var vede kaburgalarım cok agrıyor endıselenıyorum cok sızde nasıl degısıklıkler var
canım benim gözün aydın maşallah minikine annesi yaa benimki hakkaten topişmi yaa 2666gramdı 4gün önce maşallah ben normal yapamicakmıyım hakkaten yaa yoksa bu doktorda normali sallamayamı çalışmış sizce ne dersiniz tombiklerimm ben çok istiyodum normali yaaa
canım benim gözün aydın maşallah minikine annesi yaa benimki hakkaten topişmi yaa 2666gramdı 4gün önce maşallah ben normal yapamicakmıyım hakkaten yaa yoksa bu doktorda normali sallamayamı çalışmış sizce ne dersiniz tombiklerimm ben çok istiyodum normali yaaa
sekerler naber
didocum senin isin izin vermis ne guzel,benim ki hic o tarafli bile olmadi memlekete gitmek istedigimi soyledigimde
o yuzden annesinin yaninda dogum yapanlara cok ozeniyorummmmmmmmmm
bu arada annelere selam soyle
ee semoşum benide 20 günde bir çağırıyor halennnn dahaaa
semacım 35 haftadan sonra her hafta gelmeni isteyecektir
ben martta en son gittigimde 15 de bir gitmemei isteyecegini sanmistim ama taa 1 ay sonra verdi diger kontrolu o da dundu ıste
seninki de muhtemelen boyle olacaktır
farkları tam olarak ne bilmiyorum ama hastane cok onemli
surekli kontrole gittigin doktor yok mu? acil bi sey oldugunda doktorun seni tanıması onemli
fatoşcumm(dolphin)canım operatör demek ameliyat yapabilen demek uzaman demekse alanında eğitim almış demiş kadın doğum uzmanı kadın doğum alanında eğitim almışşş uzman olmuş demek op. demekse ek olarak operasyon yani ameliyat eğitimi almış demek umarım açıklayabilmişimdirrr
galiba cogunlugun doktoru da uzman degil mi?
yok tatlış askeri hastane doğum evine sevkediyomuş birtek bizde mecbur özelle anlaştık bakalım şimdilik hayırlısıhangi hastanede yapcan cnm
askeri hastanede mii doğummm
normal dogum yapamazsın demesi icin catı kontrolu yapması gerekir diye biliyorum
benim bebekde iri ama henuz hicbirsey demedi doktor
belki de son anda sezeryan yap diyecektir
valla didoşum 4kg geçerse normale almıyolar ama bu senin çatınla da alakalı belki çatın geniştir rahat doğurusunn annem 160 ama 5 kg abim doğurmuşşşş
canım çağataya cuma günü devlet hast.de 1600 dedi dr ?? ne kadar doğru bilemem ama normal dedi bana öle çok tombik olmicek dediii bilemem ki ihsoşum tombikmi zayıfmı normalmii??? son ayda belli olur normal olcakmı olmicakmıı kilosuna bağlı olarakk
seni de mi sadoş kıs benim haftam küççük ya ondan sanırsammmm??????
heeeee ondanmı okiş o zaman bu seferden sonra 15 gün sonra çağırır ondan sonra haftada 1 e düşürür belkiii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?