2009 Haziran Anneleri!!

yüksek bi ihtimal oraya gelmemiz canım burdan sonra direk 5. bölgeye gidiyoruz yani en berbart yerlere hayırlısı hakkımızda doguyu da atlatırsak belli bi sene rahat ederiz inş.hadi sizin az kaldı 1 seneniz

Kızlarrr ben doğuracakmıyım acaba yaa bi gariplik hissediorum tuvaletim gelio gibi bi baskı var çatımdaa panik oldummm

yüksek bi ihtimal oraya gelmemiz canım burdan sonra direk 5. bölgeye gidiyoruz yani en berbart yerlere hayırlısı hakkımızda doguyu da atlatırsak belli bi sene rahat ederiz inş.hadi sizin az kaldı 1 seneniz

burasıda 5. bölge ama çokta ii yerlerde var 5. bölgede
sizin inşallah o ii yerlerden olur canımm
kıbrısda zaman nasıl geçiyo anlamazdımda ayşe burda resmen günler içimzi kazıya kazıya geçiyo 1 sene bile öyle büyüyoki gözümdee

Kızlarrr ben doğuracakmıyım acaba yaa bi gariplik hissediorum tuvaletim gelio gibi bi baskı var çatımdaa panik oldummm

aman pınar agzını hayır aç dur daha çok var
bebeğin kafası aşşaya iniyodur baskı yapıyodur canım korkma biraz uzan dinlen

inş. canım iyi bi yer olur. burda ben öyleyim lojman çok sıktı beni demekki senin ortamında iyiydi Allahtan çogu gidiyo bu sene inş. ii birileri gelir yerlerine görüştüğüm 3 kişi var digerleriyle mrb mrb sadece böyle oluncada zor geciyo vakit neyse bebişlerimizi alsaydık kucagımıza nasıl geciyo vakit anlamayız

küçük yerdemi kalıyon ayşe küçük bi yerse öle oluyo bende herkezle aram ii di ama 1 kişiyle görüşürdümm ama tam benim kafaydı yok metropol yok dereboyu girne fıldır fıldır gezerdik şimdi
burda aaşşaya sıkıyosa in hergün olay onlarda bunlattı burdan sonra izmir istiyoz bakaılm inşallah olur canımm

evet canım küçük degirmenlik köyü serviside kaldırmışlar merkeze giden benimde herkesle aram iyide samimi olmuyorum uzak duruyorm yoksa sorun olacak tipler kafa dengi bi ablam binbir yakın bize oraya yürüyoruz degirmenliğin içinde 2 tane magaza var oraya gidiyoruz maksat yürüyüş olsun vakit gecsin.kızım bi dogsunda inş.çok çabuk gecer zaman

değirmeliğe alışverişe gelirdik bende güngördeydim öyle canım
bebekler geldimi günler su gibi geçicekkk
npyosun bebeğin eşylarını çok pahalıydı kıbrısda türkiyedenmi yollatıyosunn?

değirmeliğe alışverişe gelirdik bende güngördeydim öyle canım
bebekler geldimi günler su gibi geçicekkk
npyosun bebeğin eşylarını çok pahalıydı kıbrısda türkiyedenmi yollatıyosunn?

zaten besigi annemler aldı kayınvalidem arabasını aldı ben burdan zıbın hastane cıkışı falan aldım ufak tefek seyler hevesim kalmasın diye onun dısında biberon vs. benim geceliklerime kadar tr den gönderttirdim yoksa çok pahalı.mesala ben bornoz takımı almıştım 30 ytl ye tr de 15 ytl miş kazık yedim yanikaydirigubbakcemile3napım hevesleniyodum kendimde alayım diye

ewet canım herşey uçuyo orda ii ne güzel anane babaneler sağolsun valla
zaten memleketede gidersin diğerlerini ordan almış olursunn

bi eksimiz kalmadı artık annanesi besiğini gönderecek ama daha örecekleri varmış bir sürü ördü daha bitiremedi ama süper seyler örmüş annem benim bide onlar geldi mi tmm

iyi geceler arkadaşlar .. ben yan komşunuz , 2009 temmuz anne adayı yerimseniben
bi sorum olacak , şeker yükleme testine aç gidecekmişiz de su da mı içmiycez :uhm:

bi eksimiz kalmadı artık annanesi besiğini gönderecek ama daha örecekleri varmış bir sürü ördü daha bitiremedi ama süper seyler örmüş annem benim bide onlar geldi mi tmm

ben bebekte örgü şeyleere bayılıyorum yaa,,,
ii canım anane yollasın sen topiğe koy bizde örneklerini alıp yaptıralımm:dance::dance:

hem aç hem susuz gideceksin canım ayrıca yanında limon glikoz su götüreceksin bunları söylemişlerdir herhalde.

iyi geceler arkadaşlar .. ben yan komşunuz , 2009 temmuz anne adayı yerimseniben
bi sorum olacak , şeker yükleme testine aç gidecekmişiz de su da mı içmiycez :uhm:

valla tatlım ben 6 aylıkken şeker yüklemesi yaptılar aç felanda gitmedim onlar şekerli su veriyo onu içiyosun ondan sonra 1 saat su dahi bişey içmiyosun sonra bi saat sonra bakıyolar şekerine yani aç açınada hastaneye gidilmez sonuçta orda açıkıyosun sana hastanede sıra gelene kadar testin sonucunu bekleyene kdar miden kazınır bide bebiş var ama dr ne demişse onu uygula derim

ac gitmen lazım çünkü önce ac karına kan alıyolar sonra glikozlu suyu içiyosun tekrar kan veriyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…