İYİ AKŞAMLAR HANIMLAR BİS GELDİK BU GÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VARDI CANIM SIKKIN BİRAZ KIZIMIN KİLOSU 2260GRM KAFASI COK AŞAGIDAYMIŞ ZOR ÖLÇÜM YAPTI DOKTOR KAFA TASI HAFTASINA GÖRE KÜÇÜK DEDİ senağlamaİÇİMİZ RAHAT ETMEDİ ÖZEL Bİ PLİKLİNİGE GİTTİK 4D ÇEKTİRDİK ORDADA COK AŞAGIDA KAFASI DEDİ DOKTOR ÇİKOLATA YEDİM YÜRÜDÜM DİRAZ ZOR AKİ ALABİLDİ ÖLÇÜSÜNÜ DOKTOR ORDADA KÜÇÜK ÇIKTI AMA YAPISINDAN OLABİLİR TAKİP EDİCEZ DEDİ:çok üzgünüm: BEYİNLE İLGİLİ Bİ PROBLEM YOKMUŞ KIZIM COK ÜZDÜ BUGÜN BENİ YÜZÜNÜDE GÖSTERMEDİ DUDAKLARINI GÖREBİLDİM BİRAZ KALIN DUDAKLI Bİ KIZIM OLUCAK:ecrin_bebek: İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR DUA EDİN BİZE Bİ DAHAKİ KONTROLÜMÜZDE NORMAL ÇIKSIN HERŞEYİMİZ:Saruboceq:
kızlar hormonlar tekrardan harekete geçti 3ncü trimesterle heraldeeee herşeyi takar herşeye ağlar olduk tekrardan aman zaten en geç 2 ay sonra kucağımıza alınca sağsalim sağlıkla bebişleriii herşeyi unuturuzzzzzz lohusa modundan çıkınca tadını çıkartırız annişliğinnnn ne de olsa büyüyünce sedirmiyo bıdıklar kendileriniii
canım maşşş kızınaa kilosuda yerindee
cnmmm
üzülmeee
yapı meselesi demkkiii
çıtı pıtıı ne gzll bi kız olur o annesiii
haftası son satınla tutmuo sanırım
usgde kaçıncı haftadaymışş bebişşş
yasemincim masallah haftasıylada uyumlu bebişin
abisis dr sorun yok diyorsa sorun yoktur...
Beyinde bi problem olmadigi surece uzulecek bisey yok
ins bidaha kont daha guzel hbrlerle gelirsin
inşallah canım elimde degl işte panik oluyo insan
çok sıkıldım 3 gün koçişim yok intikaldesenağlama
aslınsa sadece bu 3 gün degil canımı sıkan yaklasık 4 aydır çok yogunlar denetmeler falan gece 1.30 falan ancak gelebilio eve sabahta 5.50 gidiyo dogru düzgün vakit geciremiyoruz haftasonuda yoksenağlamabunaldım zaten gurbet eldesenağlamaneyse mayısın 10da bitiyo biraz daha rahat olacak sabretmeye calışıyorumcanimm SIKILMA...
3 gun kisa sure hemen gecerrr
sonra bebis dogunca kocisde gelince bugunleri ararsinnnna.s.
tadini cikar
çok sıkıldım 3 gün koçişim yok intikaldesenağlama[/Q
canı m ya ALLAH kavuştursun vakitte geçmez.bana gel bari arada çay içer sohbet ederizkaydirigubbakcemile3
çok sıkıldım 3 gün koçişim yok intikaldesenağlama[/Q
canı m ya ALLAH kavuştursun vakitte geçmez.bana gel bari arada çay içer sohbet ederizkaydirigubbakcemile3
keske yakın olsak canım gelirdim ne iyi olurdua.s
İYİ AKŞAMLAR HANIMLAR BİS GELDİK BU GÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VARDI CANIM SIKKIN BİRAZ KIZIMIN KİLOSU 2260GRM KAFASI COK AŞAGIDAYMIŞ ZOR ÖLÇÜM YAPTI DOKTOR KAFA TASI HAFTASINA GÖRE KÜÇÜK DEDİ senağlamaİÇİMİZ RAHAT ETMEDİ ÖZEL Bİ PLİKLİNİGE GİTTİK 4D ÇEKTİRDİK ORDADA COK AŞAGIDA KAFASI DEDİ DOKTOR ÇİKOLATA YEDİM YÜRÜDÜM DİRAZ ZOR AKİ ALABİLDİ ÖLÇÜSÜNÜ DOKTOR ORDADA KÜÇÜK ÇIKTI AMA YAPISINDAN OLABİLİR TAKİP EDİCEZ DEDİ:çok üzgünüm: BEYİNLE İLGİLİ Bİ PROBLEM YOKMUŞ KIZIM COK ÜZDÜ BUGÜN BENİ YÜZÜNÜDE GÖSTERMEDİ DUDAKLARINI GÖREBİLDİM BİRAZ KALIN DUDAKLI Bİ KIZIM OLUCAK:ecrin_bebek: İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR DUA EDİN BİZE Bİ DAHAKİ KONTROLÜMÜZDE NORMAL ÇIKSIN HERŞEYİMİZ:Saruboceq:
binnurcum 3 gün gecerde 4 aydır doğru düzgün göremiyoruz birbirimizi trajikomik lojman ve iş yeri aynı yerde kışlanın içindeyiz ama görüşemiyoruzdelikafaduldenburdan sonrada sizin gibi dogu görevimiz var bakarsın oraya geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?