2009 Haziran Anneleri!!

canım maşşş kızınaa kilosuda yerindee
cnmmm
üzülmeee
yapı meselesi demkkiii
çıtı pıtıı ne gzll bi kız olur o annesiii
haftası son satınla tutmuo sanırım
usgde kaçıncı haftadaymışş bebişşş

TEŞEKKÜR EDERM HEPıNıZE ıÇıMı FERAH TUTUCAM ıNŞALLAH CıDDı BıŞEY DGıLDıR ATLATIRIZ HEMEN 15 GÜN SONRA TEKRAR GıDıCEZ DÜZELıR O ZAMANA ıNŞALLAH.ıYıKı VARSINIZ TATLILAR SıZı SEVıYORUZa.s.a.s.

Semacim aynen herseyi kafama takar oldum bende,korkuncccc...

abisis dr sorun yok diyorsa sorun yoktur...
beyinde bi problem olmadigi surece uzulecek bisey yok
ins bidaha kont daha guzel hbrlerle gelirsin

inşallah canım elimde degl işte panik oluyo insan

haklisin canm..
ama panikte insana bisey kazandirmiyor
herseyin yolunda oldugunu dusun canimcimmm
ins hersey yolunda gider
hem kilosu falanda cok iyi masallah
benim bebisimin beyninde kist tesbit edildiginde dr kilosu boyu herseyi yolunda oldugu icin bu kisti onemli gormuyoruz bunun yaninda baska belirti olsaydi kotuydu demisti
demek istedigim bebisinin herseyi yolundaysa o 1 haftalik ara problem olmaz bence
yapi meselesi olabilir yada tam olculememis olabilira.s.

canimm SIKILMA...
3 gun kisa sure hemen gecerrr
sonra bebis dogunca kocisde gelince bugunleri ararsinnnna.s.
tadini cikar
aslınsa sadece bu 3 gün degil canımı sıkan yaklasık 4 aydır çok yogunlar denetmeler falan gece 1.30 falan ancak gelebilio eve sabahta 5.50 gidiyo dogru düzgün vakit geciremiyoruz haftasonuda yoksenağlamabunaldım zaten gurbet eldesenağlamaneyse mayısın 10da bitiyo biraz daha rahat olacak sabretmeye calışıyorum

ii akşamlar kıslar npyonus bakimm
abisisis gözün aydın canım kızını görmüşsün maşallah kızına
canını sıkma hiç bişeyi yoktur ölçememiştir imkanın varsa için rahat etmezse başka bi doktora göster canımmm
ayşe allah kavuştursun canım 3 gün su gibi geçer canım bak bizim 20 gün geçti bile cuma günü inş gelcek canımın içi..

Yasemincim kilosu çok güzel merak etme herşey yoluna girecek kafasının küçük olmasını sorun etme batuhanında çok büyük kafa çapı

binnurcum 3 gün gecerde 4 aydır doğru düzgün göremiyoruz birbirimizi trajikomik lojman ve iş yeri aynı yerde kışlanın içindeyiz ama görüşemiyoruzdelikafaduldenburdan sonrada sizin gibi dogu görevimiz var bakarsın oraya geliriz

biliyorum canım denetleme zamanı çok sıkınrılı oluyodu araziye flanda gidiyodu benimkii yine ben uyurken gelirdi ewe sabahta erkenden ben görmezdim geldiğni
ama şimddi ona bile şükrediyorum ama bulamıyorumm
agzından yel alsın sakın yazmayın buraları inşallah siz daha rahat daha güzel eyrı kamıcak yere gidersiniz bebekte büyümüş olcak çok zor olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…