hem aç hem susuz gideceksin canım ayrıca yanında limon glikoz su götüreceksin bunları söylemişlerdir herhalde.
valla tatlım ben 6 aylıkken şeker yüklemesi yaptılar aç felanda gitmedim onlar şekerli su veriyo onu içiyosun ondan sonra 1 saat su dahi bişey içmiyosun sonra bi saat sonra bakıyolar şekerine yani aç açınada hastaneye gidilmez sonuçta orda açıkıyosun sana hastanede sıra gelene kadar testin sonucunu bekleyene kdar miden kazınır bide bebiş var ama dr ne demişse onu uygula derim
ac gitmen lazım çünkü önce ac karına kan alıyolar sonra glikozlu suyu içiyosun tekrar kan veriyosun cnm
hadi iyi geceler kızlar biz yatıyoruz öptük sizi
aman pınar agzını hayır aç dur daha çok var
bebeğin kafası aşşaya iniyodur baskı yapıyodur canım korkma biraz uzan dinlen
canım asagı iniyodur yerlesmeye calışıyodur kasılman falan olurdu Allah korusun daha erken
pınar seni merak ediyorum tatlım nasıl oldun gelince bi haber verr olurmu??
Kızlar akşam yazdıktan sonra elektrik kesildiii kusura bakmayın merakta bıraktım sizi :1hug: İğrenç bir gece geçirdim çok sancım vardı dr umla konuştum yeri çok daraldı pozisyon değişikliği yaparken bebiş olur eğer kasılma yaşarsan gel dedi dün tatlı çok yemiştim o yüzden çok hareketliydi sanırım ama sabahı sabah ettim ve acaip korktum acaba doğuracakmıyım diyee :çok üzgünüm:
gunaydın kızlar
aman pınarcım daha var erken gelmesin bebişler, dedigin gibi yedigin tatlilardan olabilir
ne kadar mutlu oluyorlar tatlı yeyince
nasıl dayanacaksın ki tatlıya pınar
ben hic dayanamıyorum ya, bu ay da 3 kilo almısım zaten
bebişlerin bazaen boyle yaramazlığı tutuyor, sabaha kadar uyumuyorlar, dun gece de senin ki oyleymis demek ki, dua edelim de en azından 38. haftalarını bitirsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?