2009 Haziran Anneleri!!

hem aç hem susuz gideceksin canım ayrıca yanında limon glikoz su götüreceksin bunları söylemişlerdir herhalde.

yok canım yaa , sadece aç olacağımı söylemişti dr.um .. tetstleri bir tıp merkezinde yaptıracağım için kimse bana şunu al bunu al demedi ..
ama çok teşekkür ederim uyarın için , limon ve suyu götürürüm , glikozu eczaneden mi alıcaz acaba :uhm:

dr. aç karna dedi :sm_confused: gideceğim yer özel bir tıp merkezi , inşallah sıra felan beklemem hemen hallederim işimi sadece gereken sürenin dolması kalır böylece fisfisfis
teşekkürler canım cevabın için

ac gitmen lazım çünkü önce ac karına kan alıyolar sonra glikozlu suyu içiyosun tekrar kan veriyosun cnm

teşekkürler canım cevapladığın için .. inşallah sonucum iy çıkar da 100lük istemezler fisfisfis

hepinize hayırlı , sağlıklı ve zamanında doğumlar dilerim a.s.

Son düzenleme:
star dust özelde yaptırcakmıısnnn limon glikoz su almana gerek yok cnmmm
orda hazırlayıp veririler sanaa
bende özlede yaptırdmmm
onlar hazırlıyorrr

valla herkesin dr u ayrı diyo sen dr un dediğinden çıkma canım inşallah sonucunda iyi çıkar

günaydın kızlar hayırdır kimse gelmemiş daha herkez uyuyor mu yoksa.Biz uyuyamıyoruz işe geldik oğlumla.

bizden de bütün annişlere kocaman bir günaydın
nasılsınız bakalım uykular alındı mı?
yoksa sizde benim gibi bir sağ bir sol modu ile bütün gece dönüp durdunuz mu?

aman pınar agzını hayır aç dur daha çok var
bebeğin kafası aşşaya iniyodur baskı yapıyodur canım korkma biraz uzan dinlen

canım asagı iniyodur yerlesmeye calışıyodur kasılman falan olurdu Allah korusun daha erken

pınar seni merak ediyorum tatlım nasıl oldun gelince bi haber verr olurmu??

Kızlar akşam yazdıktan sonra elektrik kesildiii kusura bakmayın merakta bıraktım sizi :1hug: İğrenç bir gece geçirdim çok sancım vardı dr umla konuştum yeri çok daraldı pozisyon değişikliği yaparken bebiş olur eğer kasılma yaşarsan gel dedi dün tatlı çok yemiştim o yüzden çok hareketliydi sanırım ama sabahı sabah ettim ve acaip korktum acaba doğuracakmıyım diyee :çok üzgünüm:

gunaydın kızlar
aman pınarcım daha var erken gelmesin bebişler, dedigin gibi yedigin tatlilardan olabilir
ne kadar mutlu oluyorlar tatlı yeyince

geçmiş olsun canım.İnşallah bebeklerimiz çok acele etmezler beklerler 38. haftaları.
Ama yinede artık iyice büyüdüler yaşama şansları çok yüksek.Allahtan herşeyin hayırlısı.

gunaydın kızlar
aman pınarcım daha var erken gelmesin bebişler, dedigin gibi yedigin tatlilardan olabilir
ne kadar mutlu oluyorlar tatlı yeyince

Günaydın yasemincim 1 ayımız kaldı hayırlısıyla bitirip , sağlıkla kucağımıza alsak miniciklerimizi çok panik bir gece yaşadımmm tatlı yemiycem artık ben

gunaydin herkese...valla bende artik uyuyamiyorum artik bu gece hic uyyuyamadim midem agridi karnim agridi sertlik vardi yatamadim yani sol sag yapmakdan...

nasıl dayanacaksın ki tatlıya pınar
ben hic dayanamıyorum ya, bu ay da 3 kilo almısım zaten
bebişlerin bazaen boyle yaramazlığı tutuyor, sabaha kadar uyumuyorlar, dun gece de senin ki oyleymis demek ki, dua edelim de en azından 38. haftalarını bitirsinler

Dün gece yaşadığım sancıdan sonra dayanmaya çalışıcam inşallah 38 haftayı tamamlarız canıncımm mayıs annelerinin hepsi doğurdu nerdeyseee

selam kızlarr..öncelikle herkese kocaman bir günaydınn.. bu sayfayı okudumda herkese ben gibi gece uyuyamamış galiba.. bende sırt ağrısından uyuyamadım.. sırt bel bacak derken.. biraz uyumuşum(hayırlısıyla bir atlatsak şu son ayımızıda..Pınarcım korkma canım yaa. dediğin gibi tatlı yemişisin ya ondan hareketlenmiş bebeişş.. endişe etme..

hadi ya sen dun bi arkadasin dogurdugunu yazmıstın ben de sadece o zannetmistim
ben de erken dogurucam gibi bir his var zaten, karnım o kadar buyuk ki herkeste aynı fikre sahip zaten
tek istedigim dogum yaparken annemin yanımda olması, insallah o gelmeden yapmam

günaydın pınarım canım noldun yine geçmiş olsunnnn valla benim de canımı çok yakıyo tatlı yiyinceee ama dayanamıyorummmm napimmm neyse aç aç oturuyorum geçmişi okudumm kahvaltımızı yapalım babamız evde havada süperrrr terasta yapcaz kahvaltıyı öptük siziii

pınarcım benimde bebiş yürüdüğümde falan aşağı baskı yapıyor.. mesaneme doğru.. sanki tuvaletim geliyor gibi oluyor.. yani normal artık bu aylarda.. baş aşağıda olduğu için.. sıkma canını.
semoş oh ne güzel yapın baekm kahvaltı teras keydi bizim içinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…