ay havalar ısındı bende dondurma krizlerine girmeye basladım her gün yiyorum bugun yemiyecegim diyorum dayanamıyorum:icecream:
göbek deliği komik ama şimdi banyo yaptım ne görimm göbüşümün altındaki o çatlak var yaa uyuz yayılmış karnımın altı tam ortası böle hep çatlakkk ağladım sinirdennnn annemi aradım bi dünya ağladım ona da dalga geçti benleeee sen de benimkini çatlatmıştın oh ii oldu diyeee off ya takıntı yapmam aslında ama hamişliktenmidir nedirr sinir oluyorummm bakasım gelmiyo karnıma sağında solunda üstünde bişe yok altı çatlak dolmuşşş uyuz nolurdu çatlamasaaasenağlama
sen ii hergün yiyosun ben dün 3 tane yedim:icecream: çüş dedim kendimeeee eşimde nolcak en küçük dondurmadan almışsın diyooo ama ne bilim moralim bozuk bu çatalaklara bugün havadanmıdır nedir ağladığım yetmedi hala ağlayasım varrr:1no2:
yaniii bi canlıı getiriyoruzzz
dünyayaaa
kolay mı olcağı varsa olur no proplemmm
millet bebiş istiooo olmuooo
öyle olsak daha mı iyiii
semacımmm
üzülmeee kuşum
oyyy aylinimmm
üzülme kuzum yaa
belki ondanda güzelini bulursunn
aylincim kıyamam ya öyle bişey basıma geldinde yani çok istediğim bişeyse ve kalmamışsa hamile olmasamda aglarım benkaydirigubbakcemile3
sevmiyorum bu huyumu ama elimde degil:roflol::roflol::roflol:çoçuk gibi aglarım işte:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:
aay ayşeciiim güldürdüüüüün beni yaaa, aynıyız senle o zaman :roflol:
sevmiyorum bu huyumu ama elimde degil:roflol::roflol::roflol:çoçuk gibi aglarım işte:roflol::roflol:
canım bozma moralini hemen, yapısındandır beyninde bi problemi yokmuş önemli olan o bi dahaki kontrol ne zaman cnm inş.bi dahakinde iyi cıkar canımİYİ AKŞAMLAR HANIMLAR BİS GELDİK BU GÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VARDI CANIM SIKKIN BİRAZ KIZIMIN KİLOSU 2260GRM KAFASI COK AŞAGIDAYMIŞ ZOR ÖLÇÜM YAPTI DOKTOR KAFA TASI HAFTASINA GÖRE KÜÇÜK DEDİ senağlamaİÇİMİZ RAHAT ETMEDİ ÖZEL Bİ PLİKLİNİGE GİTTİK 4D ÇEKTİRDİK ORDADA COK AŞAGIDA KAFASI DEDİ DOKTOR ÇİKOLATA YEDİM YÜRÜDÜM DİRAZ ZOR AKİ ALABİLDİ ÖLÇÜSÜNÜ DOKTOR ORDADA KÜÇÜK ÇIKTI AMA YAPISINDAN OLABİLİR TAKİP EDİCEZ DEDİ:çok üzgünüm: BEYİNLE İLGİLİ Bİ PROBLEM YOKMUŞ KIZIM COK ÜZDÜ BUGÜN BENİ YÜZÜNÜDE GÖSTERMEDİ DUDAKLARINI GÖREBİLDİM BİRAZ KALIN DUDAKLI Bİ KIZIM OLUCAK:ecrin_bebek: İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR DUA EDİN BİZE Bİ DAHAKİ KONTROLÜMÜZDE NORMAL ÇIKSIN HERŞEYİMİZ:Saruboceq:
İYİ AKŞAMLAR HANIMLAR BİS GELDİK BU GÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VARDI CANIM SIKKIN BİRAZ KIZIMIN KİLOSU 2260GRM KAFASI COK AŞAGIDAYMIŞ ZOR ÖLÇÜM YAPTI DOKTOR KAFA TASI HAFTASINA GÖRE KÜÇÜK DEDİ senağlamaİÇİMİZ RAHAT ETMEDİ ÖZEL Bİ PLİKLİNİGE GİTTİK 4D ÇEKTİRDİK ORDADA COK AŞAGIDA KAFASI DEDİ DOKTOR ÇİKOLATA YEDİM YÜRÜDÜM DİRAZ ZOR AKİ ALABİLDİ ÖLÇÜSÜNÜ DOKTOR ORDADA KÜÇÜK ÇIKTI AMA YAPISINDAN OLABİLİR TAKİP EDİCEZ DEDİ:çok üzgünüm: BEYİNLE İLGİLİ Bİ PROBLEM YOKMUŞ KIZIM COK ÜZDÜ BUGÜN BENİ YÜZÜNÜDE GÖSTERMEDİ DUDAKLARINI GÖREBİLDİM BİRAZ KALIN DUDAKLI Bİ KIZIM OLUCAK:ecrin_bebek: İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR DUA EDİN BİZE Bİ DAHAKİ KONTROLÜMÜZDE NORMAL ÇIKSIN HERŞEYİMİZ:Saruboceq:
İYİ AKŞAMLAR HANIMLAR BİS GELDİK BU GÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VARDI CANIM SIKKIN BİRAZ KIZIMIN KİLOSU 2260GRM KAFASI COK AŞAGIDAYMIŞ ZOR ÖLÇÜM YAPTI DOKTOR KAFA TASI HAFTASINA GÖRE KÜÇÜK DEDİ senağlamaİÇİMİZ RAHAT ETMEDİ ÖZEL Bİ PLİKLİNİGE GİTTİK 4D ÇEKTİRDİK ORDADA COK AŞAGIDA KAFASI DEDİ DOKTOR ÇİKOLATA YEDİM YÜRÜDÜM DİRAZ ZOR AKİ ALABİLDİ ÖLÇÜSÜNÜ DOKTOR ORDADA KÜÇÜK ÇIKTI AMA YAPISINDAN OLABİLİR TAKİP EDİCEZ DEDİ:çok üzgünüm: BEYİNLE İLGİLİ Bİ PROBLEM YOKMUŞ KIZIM COK ÜZDÜ BUGÜN BENİ YÜZÜNÜDE GÖSTERMEDİ DUDAKLARINI GÖREBİLDİM BİRAZ KALIN DUDAKLI Bİ KIZIM OLUCAK:ecrin_bebek: İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR DUA EDİN BİZE Bİ DAHAKİ KONTROLÜMÜZDE NORMAL ÇIKSIN HERŞEYİMİZ:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?