2009 Haziran Anneleri!!

ay havalar ısındı bende dondurma krizlerine girmeye basladım her gün yiyorum bugun yemiyecegim diyorum dayanamıyorum:icecream:

ayşeciim ben bütün hamileliğim boyunca yedim dondurma, hala daha yiyoruummm :icecream: dayanılmıyo gerçekteeenn kaydirigubbakcemile3

semoşuum ağlama canım yaa, benimde bugün ağlama günüm gerçi ama geçti artık kaydirigubbakcemile3
bauhaus'ta mutfak balkonum için masa sandalye beğenmiştim, bugünde eşim müsaitti hadi gidip bakalım dedi, gittik kalmamış benim beğendiğimden..
o kadar hayal kurmuştum, minderlerine uygun çiçekler falan dikmiştim balkonuma ama kalmamıııış arabaya biner binmeez bi ağlamaya başladım daha yeni sustum sayılırr kaydirigubbakcemile3

yaniii bi canlıı getiriyoruzzz
dünyayaaa
kolay mı olcağı varsa olur no proplemmm
millet bebiş istiooo olmuooo
öyle olsak daha mı iyiii
semacımmm
üzülmeee kuşum

aynen katılıyoruuum saadetciiiimm kaydirigubbakcemile5

oyyy aylinimmm
üzülme kuzum yaa
belki ondanda güzelini bulursunn

oyyy aylinimmm
üzülme kuzum yaa
belki ondanda güzelini bulursunn

yani tabiikide bulunur şimdi ne kadar tuhaf geliyo ama o an düşünülmüyo nedense..
ağlıyorum ağlıyoruuum geçince hmmm şurayada bakayım kesin orda daha güzeli vardır diyorum kaydirigubbakcemile3 hormonlaaaaaaaaaaaaarrrr kaydirigubbakcemile

canım benim çok saoool kaydirigubbakcemile3

ohhhhhhhhh oynadık kurtlarımızı döktük geldik çok rahatlıyorum ya çok faydasını gördüm ne sırt ne bel agrısı hiç bişi kalmıyo vallahi

aylincim kıyamam ya öyle bişey basıma geldinde yani çok istediğim bişeyse ve kalmamışsa hamile olmasamda aglarım benkaydirigubbakcemile3

evet aylincim ah şu hormonlar arada sebepsizz üzülmeler ağlamalr bendede oluyorrr
nesee az kaldıııııı hayırlısıylaaaaa

Arkadaşlar selam çatlaklar için badem yağı ve kakao yağını karıştırıyorum deneyin gerçi çatalaklarım var kalçada ama az umrumda değil zaten en çok obölgeden kilo aldım ondan oldu herhalde

artık çatlıcak bölgeler çatlamıştır ya artık sürsende faydası olmaz hamileliğin ilk aylarında başlandığı zaman belki çatlak olmaz önler ama alınan kilolardan dolayı deride yırtılma oluyo önüne geçemiyosun bende kullandım çatlak kremi ama bi faydası olmadı genede çatladı bitek karnımda yok aman olmasın zaten ne yapalım yapcak bişey yok bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz çatlayalım

İYİ AKŞAMLAR HANIMLAR BİS GELDİK BU GÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VARDI CANIM SIKKIN BİRAZ KIZIMIN KİLOSU 2260GRM KAFASI COK AŞAGIDAYMIŞ ZOR ÖLÇÜM YAPTI DOKTOR KAFA TASI HAFTASINA GÖRE KÜÇÜK DEDİ senağlamaİÇİMİZ RAHAT ETMEDİ ÖZEL Bİ PLİKLİNİGE GİTTİK 4D ÇEKTİRDİK ORDADA COK AŞAGIDA KAFASI DEDİ DOKTOR ÇİKOLATA YEDİM YÜRÜDÜM DİRAZ ZOR AKİ ALABİLDİ ÖLÇÜSÜNÜ DOKTOR ORDADA KÜÇÜK ÇIKTI AMA YAPISINDAN OLABİLİR TAKİP EDİCEZ DEDİ:çok üzgünüm: BEYİNLE İLGİLİ Bİ PROBLEM YOKMUŞ KIZIM COK ÜZDÜ BUGÜN BENİ YÜZÜNÜDE GÖSTERMEDİ DUDAKLARINI GÖREBİLDİM BİRAZ KALIN DUDAKLI Bİ KIZIM OLUCAK:ecrin_bebek: İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR DUA EDİN BİZE Bİ DAHAKİ KONTROLÜMÜZDE NORMAL ÇIKSIN HERŞEYİMİZ:Saruboceq:

sevmiyorum bu huyumu ama elimde degil:roflol::roflol::roflol:çoçuk gibi aglarım işte:roflol::roflol:

birazda hamilelikten galiba bende bu ara herşeye ağlar oldum eşim bana bakıp bakıp gülüyo aha ağladın ağlıcan diye onada sinir oluyorum ama elimde değil herşeye ağlıyorum hoş öncedende böyleydim ama bu kadar değil sulu gözlüyüz ne yapalım duygusalız birazcık anne olunca böyle oluyo duygusala bağlıyoruz herşeyi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bozma moralini hemen, yapısındandır beyninde bi problemi yokmuş önemli olan o bi dahaki kontrol ne zaman cnm inş.bi dahakinde iyi cıkar canım

ooooyy kıyamam senin kızınaa, nerelere itmiş kafasını öylee..
canım hiiç üzülecek bişey yok bunda, bak beyinle ilgili bir sorun çıkmamış, ayrıca ben oğlumun yüzünü hiiiç görmedim biliyo musun..
birtek 3lü test zamanı burun kemiği ölçülürken görmüştüm ondan sonra kıçını döndü bize:))
herşeyin hayırlısı olsuun, moralini bozup kızını üzme canım benimm..

abisis canımm yaaa küçük olunca noluyomuş ki zorunmu oluyomuş dr sorun yok diyosa bence takma kafana bu bıdıklar böleler bi gidiyosun herşey süper bi gidiyosun illa bişe çıkartıyolarrr üzülme sen bi dahaki kontrolde herşey düzelmiş olur emin ollll

üzülme canım ya çıtı pıtı bi kızın olucak demekki iri yapılı olmıcak sen üzülünce yavrunda üzülüyo moralini yüksek tut her zaman sağlığında bi problem olmasında kafası küçüksede büyür zamanla kilosuda çok az değil kiloda alır zamanla üzülme sıkma canını

yasemincim hem biliyosun ultrason ölçümleri hep tahmini bi sorun olsaydı çoktan cıkardı ortaya doguma ne kadar süre kaldı surda içini ferah tut

Canim benim bebisinin beynin de birsey yokmus, en önemlisi bu ...kilosu da gayet iyi masallah...Bazi bebeklerin kafalari kücük, bazilarinin ki de büyük oluyor...genetik bunlar canim...Allahtan bebeginin sagligi yerinde...

kızlar hormonlar tekrardan harekete geçti 3ncü trimesterle heraldeeee herşeyi takar herşeye ağlar olduk tekrardan aman zaten en geç 2 ay sonra kucağımıza alınca sağsalim sağlıkla bebişleriii herşeyi unuturuzzzzzz lohusa modundan çıkınca tadını çıkartırız annişliğinnnn ne de olsa büyüyünce sedirmiyo bıdıklar kendileriniii

masallah haftasına göre kilosuda çok iyi kızının yasemincim hiççççççç üzülmeeeeeeeeeeee masallah kızına koca kafalı olunca noluyomuş sankiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…