2009 Haziran Anneleri!!

masallah guzelim 2.nin planını simdiden yapıyorsunuz, neyse siz bunu bebiş doğduktan sonra yine bi konusursunuz bence

Didommmm a.s. sorma ya miniğim dönerken canımı yakıo kuzum naapsın ama daracık yerde artık sen napıosun nasıl gidiyor?

ben de cok begendim o reklamı ve tam da anneler gunu yaklasırken ve biz de anne olmaya bu kadar yaklasmısken cekilmiş

GÜNAYDINLAR HANIMLAR KALKAMADIK BUGÜN KIZIMLA YATAKTAYIZ HALA COK HALSıZıM SON BıR HAFTADIR AYAKLARIM VE ELLERıM BENıMDE ŞıŞ VE UYUŞUK.TEYZEMıZ KAHVALTI HAZIRLIYO ODA OLMASA AÇ KALICAZ KIZIMLA COK TEMBELıMUMARIM SORUNSUZ MUTLU BıR GÜN GEÇıRıRıZ MELEKLERıMıZLE
DıDEM KıTY GEÇMıŞ OLSUN CANLARIM SıZEDE

Kızlar günaydın, akşam girememiştim geçmişi okurken şaşı oldum sizin yüzünüzden :))
Napıyorsunuz bakalım, herkes iyimi hihoyyyt
Pınarcım geçmiş olsun, artık kramplar sancılar daha çok olacak doğuma kadar,
Allahım hayırlısıyla kurtarsn hepimizi
Didoşum, bende aynen sen gibiyim ve gittikçe şişyorum çok kötü, kendini hazırla dahada şişecek (
Yasemincim maşallah kızına, aceleci demek aşağılara inmiş, küçük müçük diye üzülme, kendileri bile demişler zor ölçülüyor diye belki yanlış ölçtüler olamazmı?

Bu arada tatlı dondurma konuşmuşsunuz canım çekti sositososito
gidip tatlı bişeyler uydurayım kendime,
kocişimde mükelleflerini geziyor bugün, kaç gündür istediğim bişey var , hep gece geç geliyor unutuyor
( bebişime bişey olmaz dimi :Saruboceq:
şimdi gene hatırlatıcam alsın bugün

kızlarrr herkes şişkinlikten bahsetmişş
benim ne ayaklarım şiş ne elim hiç biyerim yaniii
yüzüğüm bile oluyor halen dahaa
acaba bende mi var bi anormallik anlamadım doğrusu

Hal,derman kalmadı hiç birimizde sağlıkla kucağımızaalalım tatlım teşekkürlerr

Emelcim kramp falan değil resmen dönerken sancıdan öldürdü beni batuşşşş

kızlarrr herkes şişkinlikten bahsetmişş
benim ne ayaklarım şiş ne elim hiç biyerim yaniii
yüzüğüm bile oluyor halen dahaa
acaba bende mi var bi anormallik anlamadım doğrusu

ben de senini gibiyim canım, surekli oturdugumdan aksamları sadece ayaklarım hafifi şişiyor o da normal
ama yuzumde filan bişey yok

Pınar çok tatlı o bebiş , daha ilk dakikaları ne güzel ,
Allahım bizede nasip etsin, bu mayıs annelerinin hepsi erken doğuruyor, ne kadar ilginç değilmi ?

slm kıslar nasılsınız
pınar canım valla dün akşamdan beri aklımdasın gece bi ara nptı bu kız die baktım burayaa şükür bişeyin yokmuşş
saadet canım bendede hiç şişme yok bütün yüzüklerim oluyor benim göbek çizgimde hala çıkmadı bi umutla bekliyorum hala ama çıkmıcak sanırımm

slm kızlar ayyy o bebk ne tatlı görünce tuhaf oldum yaa allhım bizede nasip etsin bizde böyle fotolarını çeker koyarız artık

kızlar kpss ye giren varmı aranızda
ben bu sene girmek istiyorum ama sadece genel yetenek genel kültüre girmek istiyorum ama A grubu ya, o şekilde girilebiliyormu ki, sonrada atamam olurmu bu şekilde ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…