canım bu yaşadıklarının çoğu bizdede var.Çok oturmak yaramıyor.çok yürümek çok ayakta kalmakta yaramıyor.yandık vallah.dayanın az kaldı. Geceleri 3 yastıkla bir oraya bir buraya derken sabah oluyor.gerçekten de ben şafak sayıyorum.Sen bendeki ve eşimdeki cesarete bak 2.nin planını bile yaptık 3 sene sonra düşünüyoruz.Ama kesin karalıyım son 2 ay çalışmıyorum.30.hafta ya kadar çok rahattım sonra çok zorlaştı.
allah kurtarsın hepimizi.
şu pınar sütün reklamııı ne kadar güzelll yaaaa senağlama
son cıkan değil mi? anneyle ilgili olan reklam
günaydın tombullarım nasılsınız bugün benim ayaklarım çok fena 2gündür yaa davul gibiler bileklerimde öyle koca ayak olup çıktım çok komik görünüyolar ama ayakkabılarımı zor giyiyorum yaa patlicaklar nerdeysesenağlama ellerimde şiş yüzüğüm olmuyor artık kendimi hiç iyi hissedemiyorum böyle valla artık işkenceye dönüşmeye başladı bu hamilelik geçsin artık biranönce yaa şu internete oturmak bile ayaklarımı şişirmeye yetiyor yani...
bugün kpss başvurusu yapcam bakalım girmiş olmak için gircez artık 1ayda ne çalışcamki zaten hayırlısı artık
pınoşumm kız geçmiş olsun canım benim artık başladı diyorum ya işkenceler her açıdan sıkıntılı döneme girdik artık dikkat etmemiz gerek bende duymuştum bebiş dönerken çok canını acıtıyomuş insanın seninde dönmüş olabilir gerçi artık hareket ederken bile canım acıyor valla benimbiraccık daha dişimizi sıkcaz artık napalım tatlışş
GÜNAYDINLAR HANIMLAR KALKAMADIK BUGÜN KIZIMLA YATAKTAYIZ HALA COK HALSİZİM SON BİR HAFTADIR AYAKLARIM VE ELLERİM BENİMDE ŞİŞ VE UYUŞUK.TEYZEMİZ KAHVALTI HAZIRLIYO ODA OLMASA AÇ KALICAZ KIZIMLA COK TEMBELİMUMARIM SORUNSUZ MUTLU BİR GÜN GEÇİRİRİZ MELEKLERİMİZLE
DİDEM KİTY GEÇMİŞ OLSUN CANLARIM SİZEDE
Kızlar günaydın, akşam girememiştim geçmişi okurken şaşı oldum sizin yüzünüzden :))
Napıyorsunuz bakalım, herkes iyimi hihoyyyt
Pınarcım geçmiş olsun, artık kramplar sancılar daha çok olacak doğuma kadar,
Allahım hayırlısıyla kurtarsn hepimizi
Didoşum, bende aynen sen gibiyim ve gittikçe şişyorum çok kötü, kendini hazırla dahada şişecek(
Yasemincim maşallah kızına, aceleci demek aşağılara inmiş, küçük müçük diye üzülme, kendileri bile demişler zor ölçülüyor diye belki yanlış ölçtüler olamazmı?
kızlarrr herkes şişkinlikten bahsetmişş
benim ne ayaklarım şiş ne elim hiç biyerim yaniii
yüzüğüm bile oluyor halen dahaa
acaba bende mi var bi anormallik anlamadım doğrusu
Pınar çok tatlı o bebiş , daha ilk dakikaları ne güzel ,
Allahım bizede nasip etsin, bu mayıs annelerinin hepsi erken doğuruyor, ne kadar ilginç değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?