slm kıslar nasılsınız
pınar canım valla dün akşamdan beri aklımdasın gece bi ara nptı bu kız die baktım burayaa şükür bişeyin yokmuşş
saadet canım bendede hiç şişme yok bütün yüzüklerim oluyor benim göbek çizgimde hala çıkmadı bi umutla bekliyorum hala ama çıkmıcak sanırımm
maşallah canım seninkide çok erken çıkmışşBinnurcum çıkmaz belki sende , herkesin bünyesi farklı , benim daha hamile kaldığımı öğrenmeden çıkmıştı, hatta o çizgiyi görünce tahmin etmiştim hamile olduğumu
[/boşver binnurcum çıkmasınnnn ne gzlll daha iiiCOLOR]
Yasemincim dündkü defne bebeğin ilk doğum anııohhh pınar bu da cok tatlı ve masallah ne kadar toplu
Çok duygulandımm sorma emelcim bilmiyorum bizimkilerde acelecimi olcakkk panik oluorum amaPınar çok tatlı o bebiş , daha ilk dakikaları ne güzel ,
Allahım bizede nasip etsin, bu mayıs annelerinin hepsi erken doğuruyor, ne kadar ilginç değilmi ?
Binnurcum bayağ kötü bi gece geçirdim ama hala doğurmadımm sırnaşık şey çıkmasın çizgi daha güzelllslm kıslar nasılsınız
pınar canım valla dün akşamdan beri aklımdasın gece bi ara nptı bu kız die baktım burayaa şükür bişeyin yokmuşş
saadet canım bendede hiç şişme yok bütün yüzüklerim oluyor benim göbek çizgimde hala çıkmadı bi umutla bekliyorum hala ama çıkmıcak sanırımm
kızımızın şekerleri bitmiş bulunmaktadırr
koyduk diğer topiğeee
buyrun alabilirsinizzzz :)))))
kızlar tünaydın yarım saat önce uyandım amma uyumusuz kızımla ama iyi dinlenmişiz ama
pınarcım iyi olmana sevindim aman dikkat mayıs ay da geldi sanki bizde mayısta baslıcaz gibi dogurmaya inş. zamanında gelir kuzularımız
Günaydın canımmm maşallah ne güzel uyuyosun...bencede mayısta doğurmaya başlıycazzz 34 haftayı geçelimde ciğer gelişimi tamamlansın
kızlar tünaydın yarım saat önce uyandım amma uyumusuz kızımla ama iyi dinlenmişiz ama
pınarcım iyi olmana sevindim aman dikkat mayıs ay da geldi sanki bizde mayısta baslıcaz gibi dogurmaya inş. zamanında gelir kuzularımız
selam kızlarr .. geçen senenın hazıran annesıyım....
hepınızı cok ıyı anlıyorum .. sızden tek ıstegım dogumdan korkmayın oyle guzel ve mucızevı bısey kı..
ben normal dogum yaptım sımdı olsa yıne normal dogumu tercıh ederım.. her anını eşımle beraber yaşadık..
sızlerı yenı bı hayat yenı bı seruven beklıyorr..
Allahım hıc bırınızı bu yolda oyalamasın sag salın meleklerınıze kavuşun ınşallah...
sormak ıstedıklerınızle bız hep burdayız..
yenı guzel hazıran annelerıne sevgılerımleeee....
hepınıze dualarımla..
tesekkür ederiz canım inş. seneye de böyle biz yazarız 2010 haziran anne adaylarınaselam kızlarr .. geçen senenın hazıran annesıyım....
hepınızı cok ıyı anlıyorum .. sızden tek ıstegım dogumdan korkmayın oyle guzel ve mucızevı bısey kı..
ben normal dogum yaptım sımdı olsa yıne normal dogumu tercıh ederım.. her anını eşımle beraber yaşadık..
Allahım hıc bırınızı bu yolda oyalamasın sag salın meleklerınıze kavuşun ınşallah...
hepınıze dualarımla..
hepınıze dualarımla..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...rine-alinanlarin-fotograflari-buraya-156.html
burdan bakabilirsin yasemincim
hepınıze dualarımla..[/QUO
teşekkür ederim ilginden dolayı bende normal doğum isteyenlerdenim korkum yok ama genede insan düşündükçe kötü yanları aklıma gelince birazcık tırsıyorum sonrada allaha sığınıyorum o bana yardım edecektir eminim ilk önce allahıma güveniyorum sonrada dr uma inşallah sorunsuz bi şekilde doğum yaparız ve herkes minik meleklerini kucağına alır aynen yeni bi hayat hayatımıza renk katıcak minik melekler dünyaya gelmeyi bekliyo tabiki her anını her dakikasını yaşamak sonunda bir ohh çekmek ve meleğini görmek çok güzeldir eminim o acıyı onu gördükten sonra hemen unutman çok güzeldir inşallah rabbim hepimizin yavrusunu kolaylıkla dünyaya gelmesini sağlar ve hiçbirimiz zorlanmadan doğururz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?