2009 Haziran Anneleri!!

Binnurcum çıkmaz belki sende , herkesin bünyesi farklı , benim daha hamile kaldığımı öğrenmeden çıkmıştı, hatta o çizgiyi görünce tahmin etmiştim hamile olduğumu

kızımızın şekerleri bitmiş bulunmaktadırr
koyduk diğer topiğeee
buyrun alabilirsinizzzz :)))))

Binnurcum çıkmaz belki sende , herkesin bünyesi farklı , benim daha hamile kaldığımı öğrenmeden çıkmıştı, hatta o çizgiyi görünce tahmin etmiştim hamile olduğumu
maşallah canım seninkide çok erken çıkmışş

[/boşver binnurcum çıkmasınnnn ne gzlll daha iiiCOLOR]

öyle saadetcim inşallah şişmelerimizde olmazzz
bizim kıslar çok uslu hiç üzmüyolar ne güzel bizi
inşallah şu son haftalarımızıda rahat atlatırızz

ohhh pınar bu da cok tatlı ve masallah ne kadar toplu
Yasemincim dündkü defne bebeğin ilk doğum anıı

Pınar çok tatlı o bebiş , daha ilk dakikaları ne güzel ,
Allahım bizede nasip etsin, bu mayıs annelerinin hepsi erken doğuruyor, ne kadar ilginç değilmi ?
Çok duygulandımm sorma emelcim bilmiyorum bizimkilerde acelecimi olcakkk panik oluorum ama

Binnurcum bayağ kötü bi gece geçirdim ama hala doğurmadımm sırnaşık şey çıkmasın çizgi daha güzelll

kızlar tünaydın yarım saat önce uyandım amma uyumusuz kızımla ama iyi dinlenmişiz ama
pınarcım iyi olmana sevindim aman dikkat mayıs ay da geldi sanki bizde mayısta baslıcaz gibi dogurmaya inş. zamanında gelir kuzularımız

Günaydın canımmm maşallah ne güzel uyuyosun...bencede mayısta doğurmaya başlıycazzz 34 haftayı geçelimde ciğer gelişimi tamamlansın

Günaydın canımmm maşallah ne güzel uyuyosun...bencede mayısta doğurmaya başlıycazzz 34 haftayı geçelimde ciğer gelişimi tamamlansın

canım inş. ben hep dua ediyorum inş. en erken 38.haftada dogururuz diye.uyuyorum ya 9da uyandım tekrar uyudum

sanada tünaydın aman aman zamanında gelsinler 9 ayımıza girelimde ondan sonra gelsinler haziranda ama haziranın 1 nde doğuruacak olanlar mayısın sonundada doğurabilirler herkesinki zamanında doğsun sağlıklı olsun

selam kızlarr .. geçen senenın hazıran annesıyım....
hepınızı cok ıyı anlıyorum .. sızden tek ıstegım dogumdan korkmayın oyle guzel ve mucızevı bısey kı..
ben normal dogum yaptım sımdı olsa yıne normal dogumu tercıh ederım.. her anını eşımle beraber yaşadık..

sızlerı yenı bı hayat yenı bı seruven beklıyorr..
Allahım hıc bırınızı bu yolda oyalamasın sag salın meleklerınıze kavuşun ınşallah...
sormak ıstedıklerınızle bız hep burdayız..

yenı guzel hazıran annelerıne sevgılerımleeee....

hepınıze dualarımla..

benimde şişliklerim henüz yok.. kilo aldığımdan ayaklarım biraz büysü sadece o kadar.. yüzüklerimi takıyordum ama sabah kalktığımda biraz sıkmış oluyorlardı. bende takmayı bıraktım.. çok şükür bende şişlik yok .. ama kilo aldığım için yüüzm falan tombişleşdi sadece:))

çok teşk ederiz canım.. amin inşşş.. bende kısmetse normal doğurcam inş son anlarda bir aksilik falan olamssa. ilk doğumum da zaten normaldi:))teşk ederiz iyi dileklerin içinn:))

tesekkür ederiz canım inş. seneye de böyle biz yazarız 2010 haziran anne adaylarına

tesekkurler cemredeniz
demek senin de esin girdi doguma, ben de oyle istiyorum ama emin degilim sonucta herseyi gorecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…