- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
tesekkür ederiz canım inş. seneye de böyle biz yazarız 2010 haziran anne adaylarına
ben de ilkini suni sancıyla dogurdum ve unutulmaz acılar cektim
o yuzden kesinlikle dusunmuyorum suni sancıyı
peki senin ilk dogumunmuydu
cunku eger ilse bebgin iri dogmus, genelde iri bebekler kolay dogmuyorlar cunku
yok canım ilk bebegim olacak resimdekini kasdediyorsan o yegenimkaydirigubbakcemile3pardon senın bır bebegın dahamı var ?:1shok: cok sasırdım maşallahhhhh tüüüü tüü
orkiden hoşgeldin canım, niye yüksek bu kadar kalp atışın heyecanmı yapıyorsun?
doktor ne diyor
Aldıklarınıda güle güle kullansın meleğin :)
pardon senın bır bebegın dahamı var ?:1shok: cok sasırdım maşallahhhhh tüüüü tüü
kızlar baktım karnımızdaki çizgiden kınusmussunuz benim üsten gelen çizği göbek deligimle birleşti alttan gelenlede 1 parmak kalmıs ve ben eminim mayıs 20 den sonra dogum yaparım gibi geliyor cunku bebiş cok baskı yapıyor ve akıntımda cogaldı yaaa heycanlandım kızlar yaaa
oncelıkle eşın doguma girmesınden bahsedeyım .. son derece normal bır durum.. o an ztn eşlerde sankı sızın yerınızdeymış gıbı davranıyor dogacak yavrularını beklıyorlar ve gorduklerını sadece mucıze olarak adlandırıyorlar.. emınolun .. lutfen bu konuda kaygılarınızı yok edın cunku tıksınme dıye bır durum soz konusu deıl.. snucta dogan kendı bebeklerı ve destek verdıklerı kışıde canları gıbı sevdıgı eşlerı oluyor..
bnm eşım her sordugumda bır mucıze ızledım dıyor .. ztn tam anlamıyla orayı gormuyorlar...
gorselerde sorun olmuyor bır seven ıcın sorun olmz dıye dusunuyorum..
ve cok cok buyuk bır guç destek oluyor ben eşım yanımda oldugu ıcın daha rahat ve daha kolay yaşadım o dakıkaları
dogum olayına gelınce .. cemre arkadasım bahsettııgı seylere değınmek ısterım..
dogum sadece sancı ve baskı olayı.. kesınlıke bebek oran cıkarken can acımıyor acımazda.. sızı korkutan kı benıde korkutan sancılarım oldu.. ama adet sancısından daha az bazen daha sıddetlı an an gelen gıden sancılar .. kı ben bır ıgne bıle vurduramayan .. kan bıle aldıramayan bır ınsanken 3 kılo 670 gr agırlıgında koca kafalı bı melek getırdım dunyaya :))
dogum olayında bebegın başı cıkınca hersey bıtıyor tum sancılar anında kesılıyor cok garıp deılmı ama oylee.. sankı az once sancı ceken sız deılmıssınız gıbı..
ztn bebegınkafasını bıraz cıktıktan sonra dr cekıyor plesanta fln cıkarken hıc bısey duyulmuyor bırde kesı olayı yapılırkende hıc bır sey dduyulmuyor ve dıkılırkende aynen oylee ..
ben drumuz hemsıreler ebe ve esım futbol muhabbetı yapıyorduk o anda..
en dua kıtabımla gırdım ıcerı cok rahatlatıyor ..
he bırde sunı sancıyla dogum yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?