kizlar ben iyice korkmaya basladim ya her gece ruyamda doguruyorum
inşallah cnmmm inşallahh cümlemizle beraberrrmaşallah canım seninkide çok erken çıkmışş
öyle saadetcim inşallah şişmelerimizde olmazzz
bizim kıslar çok uslu hiç üzmüyolar ne güzel bizi
inşallah şu son haftalarımızıda rahat atlatırızz
emelcim ben avonun el kremini kullanıyorum korkma bişey olmaz o kadardankaydirigubbakcemile3 rahat ol biraz cnm
kızlar çatlağı olan varmı benim şimdiye kadar olmadı bundan sonra olurmu acaba
selam kızlarr .. geçen senenın hazıran annesıyım....
hepınızı cok ıyı anlıyorum .. sızden tek ıstegım dogumdan korkmayın oyle guzel ve mucızevı bısey kı..
ben normal dogum yaptım sımdı olsa yıne normal dogumu tercıh ederım.. her anını eşımle beraber yaşadık..
sızlerı yenı bı hayat yenı bı seruven beklıyorr..
Allahım hıc bırınızı bu yolda oyalamasın sag salın meleklerınıze kavuşun ınşallah...
sormak ıstedıklerınızle bız hep burdayız..
yenı guzel hazıran annelerıne sevgılerımleeee....
hepınıze dualarımla..
slm kızlar yaklasık 10 gündür gelemiyorum nete bozulmustuda
şükür şimdi gelebildim
kızımla ben cok şükür iyiyiz kızım iyice asagıya indi afedersiniz seyimde baskıyı hissediyorum
benimde kalp atısım cok yüksek 100 den asagıya inmiyor
pazartesi doktor kontrolüm var
bebeğimin odası olcak yeri boşalttım bu arada
ve evimde büyük temizlik yapıldı
kızım için yanımda yatacagı sepeti ve yıkanacagı küveti aldık
yatak odası için takımıda sipariş verdik mayısın 20 sinde gelcek
benden haberler böyle az az gecmişi okuyayım bakalım bneler yapmıssınız
hepiniz iyisiniz inşallah öptüm kızlar
canım benim sadece kalcamda bolca catlak var bu aralar yeni yeni karnım kasınmaya basladı onun içinde hergün sabah uyanınca bebeyagı sürüyorum hiç olmazsa gerilmesini engelliyor elastikiyet veriyor buarada gögüslerde catlıyormus benim olmadı ama duydum onn içinde gögüsümede sürüyorum nolur nolmaz
yok yok yasemincim öle kaplumbağa hızıyla yapıyorum yormuyorum kendimi düşün daha mutfak altüst dduruyo yemek yok evde ama napalımmmm eşim geç gelicek bu gece daha çok vaktim var dünde evi temizledim çok işim yok saol kuşummm
heeee yasemin bak bence senin oğluşun olcak he demedi demen ay en heyecanlımız sensindir heralde tam süpriz olcakkkkk
selam hanımlarr...
nasılsınız bakalım? ben ped-kde iyi değilim.kalçam çok agrıyo.geceleri uyuyamıyorum.sağ dönsem olmuyo düz yatsam olmuyo.sola yatmakdan da bıktım artık.sizlerde de aynı sorunlar vardır belki.ama az kaldı yavruları kucagımıza alalımda bütün sıkıntılarımız geçer.
ya bide doktor ne kadar kilo alma desede bende dikkat ettiğim halde 10 gün arayla 1kilo alıyorum.kendime sinir oluyorum iyice şişdimmm
canım benim bebiş 32+6 oldu.annemde biraz olmuş ama ablamda çatlak çok fazla.krem aldım kullanmaya başladım.ama akşamları çok fazla kaşıntım oluyor.
ay bilmiyorum semacım cok heyecanlıyım herkes farklı bişeyler soyluyor
karnım top gibi oldugu için erkek diyenler var ama ben basenlerimden de kilo aldım, saclarım parladı, goren cok guzelleşmişin diyor buna dayanarak da kızın olacak diyenler var, gorecez bakalım dogumda nolcagını, saglıklı olsun da hiç onemli değil
ve benim bebiş çok sanslı cunku hem mavileri bol hem de pembeleri, hatta kendime ilk olarak pembe gecelik de aldım, mavi onceden vardı
selam hanımlarr...
nasılsınız bakalım? ben ped-kde iyi değilim.kalçam çok agrıyo.geceleri uyuyamıyorum.sağ dönsem olmuyo düz yatsam olmuyo.sola yatmakdan da bıktım artık.sizlerde de aynı sorunlar vardır belki.ama az kaldı yavruları kucagımıza alalımda bütün sıkıntılarımız geçer.
ya bide doktor ne kadar kilo alma desede bende dikkat ettiğim halde 10 gün arayla 1kilo alıyorum.kendime sinir oluyorum iyice şişdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?