2009 Haziran Anneleri!!

kizlar ben iyice korkmaya basladim ya her gece ruyamda doguruyorum

ayyy canım aynen bende korku heyecan hersey bastı benide rüyamda görüyorum bazen iyi bazen kötü daha hastane cantam hazır degil hergün hazırlayım diyorum neyse doktora gidim gelim öyle hazırlayım bari napim
ama az kaldıııı kızlarrrrr delikafadulden

emelcim ben avonun el kremini kullanıyorum korkma bişey olmaz o kadardankaydirigubbakcemile3 rahat ol biraz cnm

inşallah cnmmm inşallahh cümlemizle beraberrr
emelcim ben avonun el kremini kullanıyorum korkma bişey olmaz o kadardankaydirigubbakcemile3 rahat ol biraz cnm

bende avonun el kremini kullnıyormm bşy olmaz yahuuuu

nesee ben bahçeye iniyorummm hava çok gzlll burdaa
görüşürükkkk kızlarrr

kızlar çatlağı olan varmı benim şimdiye kadar olmadı bundan sonra olurmu acaba

canım benim sadece kalcamda bolca catlak var bu aralar yeni yeni karnım kasınmaya basladı onun içinde hergün sabah uyanınca bebeyagı sürüyorum hiç olmazsa gerilmesini engelliyor elastikiyet veriyor buarada gögüslerde catlıyormus benim olmadı ama duydum onn içinde gögüsümede sürüyorum nolur nolmaz

saol canım allah razı olsun valla neden bilmiyorum ama ben hiç korkmuyorum doğumdan büyük bi heyecanım var normal doğum için allahım nasip eder inşallahhhhhh

ohhh orkiden işler hallolmuş nerdeyseeeee maşallahhhhh baskı bende de var canım ama öle abartılcak bişey değilll ah bende şu temizlik işlerini falan bi halletsemm ne ii olcakkkk neyse benimde mayısda hallolcak hepsi kocişim söz verdi bana hiçbişe yaptırmıcak kendi halletcekmişşşş

benim son 2 haftada oldu canımmm valla annene sor eğer annen çatlaadıysa sende de büyük ihtimalle olurrrrr kaç haftalıksın bilmiyorum ama bende dün çok hayal kırıklığına uğradım öle hızlı olduki vallahi göbek deliğimin altında bayağı bi oluştu

aman ihmal etmeyin yağlanmayı ama çatlak habercisi gerilme değil kaşıntııı eğer kaşınıyosanızz içten çatlamaya başlıyooo dışarıda çıkar muhakkakk

bende büyük bi hışımla yazlıklarımı çıkarıp kışlıklarımı kaldırıyorum bi mola verdim size bakim dedimm gardrobumu hallettim yerleştirdim ama kışlıklarımı kaldıramadım bekliyo öle azcık dinlenim kaldırıcamm

yok yok yasemincim öle kaplumbağa hızıyla yapıyorum yormuyorum kendimi düşün daha mutfak altüst dduruyo yemek yok evde ama napalımmmm eşim geç gelicek bu gece daha çok vaktim var dünde evi temizledim çok işim yok saol kuşummm

heeee yasemin bak bence senin oğluşun olcak he demedi demen ay en heyecanlımız sensindir heralde tam süpriz olcakkkkk

selam hanımlarr...
nasılsınız bakalım? ben ped-kde iyi değilim.kalçam çok agrıyo.geceleri uyuyamıyorum.sağ dönsem olmuyo düz yatsam olmuyo.sola yatmakdan da bıktım artık.sizlerde de aynı sorunlar vardır belki.ama az kaldı yavruları kucagımıza alalımda bütün sıkıntılarımız geçer.
ya bide doktor ne kadar kilo alma desede bende dikkat ettiğim halde 10 gün arayla 1kilo alıyorum.kendime sinir oluyorum iyice şişdimmm

canım benim bebiş 32+6 oldu.annemde biraz olmuş ama ablamda çatlak çok fazla.krem aldım kullanmaya başladım.ama akşamları çok fazla kaşıntım oluyor.

ay bilmiyorum semacım cok heyecanlıyım herkes farklı bişeyler soyluyor
karnım top gibi oldugu için erkek diyenler var ama ben basenlerimden de kilo aldım, saclarım parladı, goren cok guzelleşmişin diyor buna dayanarak da kızın olacak diyenler var, gorecez bakalım dogumda nolcagını, saglıklı olsun da hiç onemli değil
ve benim bebiş çok sanslı cunku hem mavileri bol hem de pembeleri, hatta kendime ilk olarak pembe gecelik de aldım, mavi onceden vardı

valla canım bu zamana kadar olmadıysa bundan sonrada pek olmaz sanırım çünkü karnımız büyüdü kilolarıda aldık yani vucüdümüz gerileceği kadar gerildi 1 ayımız kaldı bundan sonra ne kadar çatlar bilemem bende çatlamayan yer kalmadı bacaklarım gögüslerim kalçalarım he bi tek karnımda yok ordada olursa artık hakikatten çatlamayan yerim kalmıcak benim ablamında öyleydi ilk hamileliğinde her yeri çatladı aynı benimki gibi bizim fiziğimiz buna uygun galiba annemdede var yani birazda aileden geliyo

Selam kizlar,

Ancak gelebildim, ehliyet sinavim vr 50 dakika sonra , bana dua edin....Insallah kazanirim da daha da calisacak hal derman kalmadi bende...

Pinarcim ,Didemcim gecmis olsun kuslarim size...

Hadi sinavdan sonra görüsürüz ins.

arzucumm canım hepimizde var o ağrılardan korkma canımmm yan yatmaktan oluyo canım artık bu aylarda kilo alımı hızlanıyo napcaz artık şişler bi yandan bebişlerde çok kilo alıyoo üzülme hepsini veriririz doğumdan sonraaa

canım benim bebiş 32+6 oldu.annemde biraz olmuş ama ablamda çatlak çok fazla.krem aldım kullanmaya başladım.ama akşamları çok fazla kaşıntım oluyor.

canım üzülerek sölüyorum o kremler hiçbişeye yaramıyo benim dr um boşa para harcam dediii çatlıcaksa çatalr dedi kaşıntıda varsa sen yine de bol bol yağlannnn

hayırlısı olsun canımmmmm ama kıs anneleri güzelliklerini kızlarına verirmişşş erkek anneleri güzelleşirmişşş eeee sen tatlıda çok yiyorum diyosun bence erkek ama du bakalım doğunca anca anlıcazzzzz allahım o günlerii nasip etsin bizleree

aynı dertten bende müzdaribim dr um çok kızıyo hızlı kilo alıyorum diye ama anlamıyorum nasıl alıyorum o kiloları bünyem müsait kilo almaya alıyorum işte ne yapayım görenlerde nerene almışın o kadar kiloyu karnın küçük kalçanda pek yok bende düşünüyorum aldığım kilolar nereye gidiyo ayy haftaya dr a gidicem tartıcak beni ve dr görünce gene kızıcak bana pofffff ne yapayım ya veririm artık doğumdan sonra bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…