2009 Haziran Anneleri!!

Canim ben hep ökolojik testleri cok iyi olan ürünleri aldim... Dikkat ettigim sadece o oldu...

nazcım johnsons baby nin setini bende aldım
onun dışında 3 pakette ıslak mendil aldım nıveanın parfum ve alkol içermeyennn
çok kaliteli olduğu beliii
paketi bile yumuşacıkkk alkisalkisalkis
tırnak makası wee nin
emziği bebedorun damklı modeli ve hava akımını sağlayan modellerden yeni çıkmış
biberon ve fırça almadımm
dahaa
gerek olunca alım diyorum erken gibi geliooo
şuann hmm birde extradan nıveanın şampuanını ve pişik kreminide aldımmm

Son düzenleme:

canım ıslak mendili uni babynin yeni doğanından aldık ama ben saf gülsuyuyla pamuk koydum ilk 2 ay onu kullanmayı düşünüyorum..
biberonu chicconun bi tanede dr brown ikiside cam olanlardan
emziğide chicconun
tırnak makasıyla fırçasıda bebedorun
ama ben almadım hiçbirini kayınvaldem sorup almış belki daha kalitelileri varmıdır bilmiyorum

geçmiş olsun saadetcim aman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hasta etme kendini tatlım yat dinlen
kıyamam sana yakın olsak ben sana bakardımm kıss

geçmiş olsun saadetcim aman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hasta etme kendini tatlım yat dinlen
kıyamam sana yakın olsak ben sana bakardımm kıss
ayyy cnmm sağolasınnn demen yeterrrrr :1hug:
Saadetçim geçmiş olsun, dikkat et, ıhlamur falan iç, birde ateşin yükselmesin en önemlisi o

sağol cnmm
şuan ateş yok ama inş olmazzz yandım yoksaaa

ayyy cnmm sağolasınnn demen yeterrrrr :1hug:

sağol cnmm
şuan ateş yok ama inş olmazzz yandım yoksaaa

aman aman allah korusun ateş felan inşallah dinlenince geçer kendine çok iyi bak bol bol meyve ye direncin düşmesin ilaçda içilmiyo o yüzden yat dinlen

doğum yaklaştıkça nasıl olacak nasıl yapıcam bişeyde bildiğim yok elim ayağıma dolaşacak galiba kaydirigubbakcemile3

biz çok yorulduk bugun kızımla arkadasla cıktık öglen aslında kahvaltı yapıcaktık dısarıda ben gec uyandım bizde öğle yemegine gittik.ordan alışverişe cıktık pantolon aldım kendime nasıl gitcek bu kilolardelikafadulden alışamadım bu halime eski resimlere bakınca moralim bozulmaya basladı:çok üzgünüm:

üzülme ayşecim verirsin zaten çok kilon yokki senin
ben eski kiloma dönmek istemiyom bu kilo bana çok yakıştı yüzüm toplandı valla
herkez çok güzelleştin diyo gerçekten zayıflık insanı bazen çirlkinleştirebiliyoo
benimde derdim göbek sarkması flan inşallah onlar olmaz

aynen canım bende yazlıklarıma bakıyorumda en sevdiğim giysilerimi bu yaz giyemicem artık az kaldı kilolar heme gitmicek ama şişlik karın gitcek birazcık böle toparlak gezecez ondan sonra veririz kiloları ne yapak sağlık olsun

çok zayıflıgı sevmiyorum zaten benimde yüzüm gözlerim çöküyo hemen hoş olmuyo boyuma göre 55 ile 60 arasında olmam lazım ideal kilom bu.inş.dogumdan kısa bi süre sonra dönerim:çok üzgünüm:ama son aylarda fazla kilo alınıyo işte offfffffff bugunde buna taktımm

ben geldım yıne :)
gittim yan yatma yastıgı aldım sevi bebe den .
kadın cok kullanıslı her hamıle bayan alıyor dedi ınsallah bnde memnun kalırım :)
PAPATYA gecmıs olsun canım aman dıkkat et ben yenı enfeksıyon atlattım 1 kılo vermısım bısey yıyemedım ıcemedım bolbol vıtamın al :)

uyduk uyandık geldikk
pek keyfim yok bugün grip olmuşum hapşırmaktan bi hal oldummm
inşallah bi an evvel atlatırımmm

saadet kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bol meyve ıhlamur ve istirahat başka yolu yok kuzummmm a.s.

hayırlı olsun canımmm eklesene resmini cicilerin olduğu topiğe eklemek istersen bakarız bizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…