bende size bakım ürünlerini soracaktım hangi marka aldınız ya da tavsiye edersiniz?
ıslak mendil
tırnak makası
fırçası
biberonu
emziği
ne olsun mesela?
bebe yağı şampuanı falan johnsons baby seti almıştım onlar bitince sebamed almayı düşünüyorum; ama diğerlerini ne yapcam bilmiyorum.
uyduk uyandık geldikk
pek keyfim yok bugün grip olmuşum hapşırmaktan bi hal oldummm
inşallah bi an evvel atlatırımmm
bende size bakım ürünlerini soracaktım hangi marka aldınız ya da tavsiye edersiniz?
ıslak mendil
tırnak makası
fırçası
biberonu
emziği
ne olsun mesela?
bebe yağı şampuanı falan johnsons baby seti almıştım onlar bitince sebamed almayı düşünüyorum; ama diğerlerini ne yapcam bilmiyorum.
canım benim geçmiş olsun dinlen, son zamanlarda dikkat et kendine
ıslak mendil
tırnak makası
fırçası
biberonu
emziği
ne olsun mesela?
sağolun kızlarrrr
sormayın vallaaa
nasıl hasta olduysam apartmandan biri gripti ondan geçti sanırımmm
ayy burnumun ucu nasıl tatlı tatlı kaşınıyorrr
san ki kuş tüyü var ucundaaa
offff
bugün eşimde nöbetteee
bana kim bakacakkkkk
ayyy cnmm sağolasınnn demen yeterrrrr :1hug:geçmiş olsun saadetcim aman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hasta etme kendini tatlım yat dinlen
kıyamam sana yakın olsak ben sana bakardımm kıss
Saadetçim geçmiş olsun, dikkat et, ıhlamur falan iç, birde ateşin yükselmesin en önemlisi o
ayyy cnmm sağolasınnn demen yeterrrrr :1hug:
sağol cnmm
şuan ateş yok ama inş olmazzz yandım yoksaaa
ya sorma bende kaptımm cnmm işte sağolasınsadetcim gecmiş olsun bu havalar tam hastalık havası zaten
aman aman allah korusun ateş felan inşallah dinlenince geçer kendine çok iyi bak bol bol meyve ye direncin düşmesin ilaçda içilmiyo o yüzden yat dinlen
biz çok yorulduk bugun kızımla arkadasla cıktık öglen aslında kahvaltı yapıcaktık dısarıda ben gec uyandımbizde öğle yemegine gittik.ordan alışverişe cıktık pantolon aldım kendime nasıl gitcek bu kilolardelikafadulden alışamadım bu halime eski resimlere bakınca moralim bozulmaya basladı:çok üzgünüm:
uyduk uyandık geldikk
pek keyfim yok bugün grip olmuşum hapşırmaktan bi hal oldummm
inşallah bi an evvel atlatırımmm
ben geldım yıne :)
gittim yan yatma yastıgı aldım sevi bebe den .
kadın cok kullanıslı her hamıle bayan alıyor dedi ınsallah bnde memnun kalırım :)
PAPATYA gecmıs olsun canım aman dıkkat et ben yenı enfeksıyon atlattım 1 kılo vermısım bısey yıyemedım ıcemedım bolbol vıtamın al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?