- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
npyosunuz fıstıklar
size bişe sorcam emzirme sütyeni aldınızmıı??
ya ben alıcam kaç beden alsam acaba 75 bana büyük geliyoduu şimdi tam oluyoo
acaba daha büyürmü gerçi benimkilerin bu kadar büyümesi bile mucize gibi bişey ama neyse
diyorum sütlencek ya 80 mi alsam çokmu büyük gelir??
bide siz kaçtane aldınız ona göre bende okadar alıyımm
bende 2 beden büyük aldım benimkide yukardan klipsli askılarının dibinde klipsi var açıyosun memiş ortada ama hepsi değil yarısı diyelimmm ben tanesini 15 e aldım penye benimkiler yazın daha ii olur diye böle aldı annem ama emzirme atleti falan almadım ben bi de onlar varmış istemedim ben
bende 2 beden büyük aldım benimkide yukardan klipsli askılarının dibinde klipsi var açıyosun memiş ortada ama hepsi değil yarısı diyelimmm ben tanesini 15 e aldım penye benimkiler yazın daha ii olur diye böle aldı annem ama emzirme atleti falan almadım ben bi de onlar varmış istemedim ben
bence bi tanesini klipsli bi tanedini ortadan açılan alsan daha iyi olur. Çünkü ortadan açılanda da tüm göğüsler ortaya çıkıyodur. Ben çekiniyorum diğerinde tek uca yakın yerler görülüyo.o zaman bende önden açılanlardan alıyım şu bahsettiğniz önden kancası olanlardan dime
ben kullanıyorum ondan doğru emzirirkende açılması flan rahat olurr
teşekkür edrim kıslarr
uyduk uyandık geldikk
pek keyfim yok bugün grip olmuşum hapşırmaktan bi hal oldummm
inşallah bi an evvel atlatırımmm
uyduk uyandık geldikk
pek keyfim yok bugün grip olmuşum hapşırmaktan bi hal oldummm
inşallah bi an evvel atlatırımmm
Saadetcim gecmis olsun ,dikkat et kendine...Limonlu ihlamur ic...
havalar bi iyi bi kötü tam hasta olma havası kendine dikkat et canım hamileyken hastalık fena bişey geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?