2009 Haziran Anneleri!!

npyosunuz fıstıklar
size bişe sorcam emzirme sütyeni aldınızmıı??
ya ben alıcam kaç beden alsam acaba 75 bana büyük geliyoduu şimdi tam oluyoo
acaba daha büyürmü gerçi benimkilerin bu kadar büyümesi bile mucize gibi bişey ama neyse
diyorum sütlencek ya 80 mi alsam çokmu büyük gelir??
bide siz kaçtane aldınız ona göre bende okadar alıyımm

bence sen bitanesini büyük al bitanesini bedenine göre al ne olur ne lmaz

canım ben iki tane aldım ve normal kullandığın bedenden 2 bedeb büyük olsun dediler 75 tam oluyodu 85 aldım ben de. sana da 80 olur o zaman. daha büyüyomuş çünkü inşallah sütle dolarsa tabi..

ben geldim kızlar...
nasılsınız?arada girip geçmişe bakıp çıkıyorum herkes iyi allaha şükür.

ben kaç gündür temizlik yapıyorum.evi kaldırdım gidiyoooo
halılar yıkandı hafta sonu ama sürekli yağmur yağdığı için kuruyamadılar.
evin içinde ıvır zıvır işlerimi hallediyorum bende.o yüzden çok yorgunum.buraya girdiğimdede okumaktan sonra yazacak halim kalmıyo sonrada hemen uyuya kalıyorum pc nin başında.

bugünde epilasyon yaptım birazcık ama öldüm ya.sonra nasıl yapıcam şimdi onu düşünüyorum ne kollarım tutuyo nede boynum.ben dışarıdada aldırmadım hiç siz nasıl yapıyosunuz kızlar.?niye çıkıyo bunlar yaaa

ben bitane emzirme sütyeni aldım.ama önden açılan değil üstten açılıyo.ama nette gördüm sanki önden açılanlar daha iyi gibi bi tanede onlardan alıcam.fiyatı sanırım 26-30 arası bişeydi

bende 2 beden büyük aldım benimkide yukardan klipsli askılarının dibinde klipsi var açıyosun memiş ortada ama hepsi değil yarısı diyelimmm ben tanesini 15 e aldım penye benimkiler yazın daha ii olur diye böle aldı annem ama emzirme atleti falan almadım ben bi de onlar varmış istemedim ben

o zaman bende önden açılanlardan alıyım şu bahsettiğniz önden kancası olanlardan dime
ben kullanıyorum ondan doğru emzirirkende açılması flan rahat olurr
teşekkür edrim kıslarr

anam hiç eksik bitmiyo al al bitmiyo bebeğinki bitse seninki bitmiyo ne yapacaz kızlarrrr

uyduk uyandık geldikk
pek keyfim yok bugün grip olmuşum hapşırmaktan bi hal oldummm
inşallah bi an evvel atlatırımmm

Kızlar nasılsınız.bize yarın tatilmiş yarının planı yapıldı bile gezmeye gidiyoruz arkadaşla.cumarteside oğlumu göreceğim.hafta sonupek uğrayamam sanırım.herkez kendine ve bebeklerine iyi baksın.öptük sizleri.

bende bir ara almıştım hem şimdi hem doğumdan sonra kullanmak için .önden düğmeli.ama kullanamadım.şu an süğt olmadığı için çok sarkık gösterdi.inşallah doğumdan sonra süt dolacaklar o zaman güzel görünebilir.

hayırlı olsun canım ben de 15'e iki tane aldım le jardinnin mi seninkiler?
bu arada aldığım yerdeki kız atletler daha pahalı ve bence gereksiz dedi, bana da mantıklı geldi

o zaman bende önden açılanlardan alıyım şu bahsettiğniz önden kancası olanlardan dime
ben kullanıyorum ondan doğru emzirirkende açılması flan rahat olurr
teşekkür edrim kıslarr
bence bi tanesini klipsli bi tanedini ortadan açılan alsan daha iyi olur. Çünkü ortadan açılanda da tüm göğüsler ortaya çıkıyodur. Ben çekiniyorum diğerinde tek uca yakın yerler görülüyo.
Ortadan açılanda bebeğin anne ile teması açısından daha iyi çünkü dokunabiliyo..

uyduk uyandık geldikk
pek keyfim yok bugün grip olmuşum hapşırmaktan bi hal oldummm
inşallah bi an evvel atlatırımmm

havalar bi iyi bi kötü tam hasta olma havası kendine dikkat et canım hamileyken hastalık fena bişey geçmiş olsun

bende size bakım ürünlerini soracaktım hangi marka aldınız ya da tavsiye edersiniz?
ıslak mendil
tırnak makası
fırçası
biberonu
emziği
ne olsun mesela?
bebe yağı şampuanı falan johnsons baby seti almıştım onlar bitince sebamed almayı düşünüyorum; ama diğerlerini ne yapcam bilmiyorum.

doğru diyosun nazcım ayy ben normalde çok utanırım kimsenin yanında emziremem heralde
ama mecbur kalıca açıcaz npalımm
kıslar ben hala alttan muayne olmadım hiç doğururkende görmese arkadaşım hastanenin baş hekimi diyorum senden tek dileğim sezeryan esnasında sürekli kapat açılcak yerde açılsın diğer zamanlar ne olur kapatmaya çalışşş

Saadetcim gecmis olsun ,dikkat et kendine...Limonlu ihlamur ic...

havalar bi iyi bi kötü tam hasta olma havası kendine dikkat et canım hamileyken hastalık fena bişey geçmiş olsun

sağolun kızlarrrr
sormayın vallaaa
nasıl hasta olduysam apartmandan biri gripti ondan geçti sanırımmm
ayy burnumun ucu nasıl tatlı tatlı kaşınıyorrr
san ki kuş tüyü var ucundaaa
offff
bugün eşimde nöbetteee
bana kim bakacakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…