Semoşum bencede alma boşver , bende alınca ikinciye saklıcam dersin
Sonra kıyafetlerini ben verdim derse başkalarının yanında falan üzülürsün
Allahım böyle insanların şerrinden korusun,
Benim oğluşumunda saç fırçası yok, kociş bazı şeylerde doumdan sonraya kalsın abartma dedi, birde küvet almadım, onada bebeği olan arkadaşlar bir sene bile yıkanamıcak onda dediler, ondan almadım , leğende yıkıcaz :)))
merhaba kızlar nasılsınız kızımın ütülerinin hapsi bitti çok şükür darısı yapmayanların başına ay nasıl rahatladım anlatamam ne işim varmış da haberim yokmuş haftaya odası gelcek yerleştiririm allah nasip ederse .tek eksiğim bakım ürünleri kaldı ona da karar veremiyorum nemlendirici losyon bebe yağı pişik kremi şart siz ne aldınız nıveanın pişik kremine iyi diyorlar.bir de şampuanını dalin almıştım vücudunada kullanılırmı o.
ıslak mendilini chicco'nun aldım, tırnak makası saç fırçasınıda nuk'un alıcam canım..bende size bakım ürünlerini soracaktım hangi marka aldınız ya da tavsiye edersiniz?
ıslak mendil
tırnak makası
fırçası
biberonu
emziği
ne olsun mesela?
bebe yağı şampuanı falan johnsons baby seti almıştım onlar bitince sebamed almayı düşünüyorum; ama diğerlerini ne yapcam bilmiyorum.
geçmiş olsun saadetciiimm, ilerlemez inşallah. çlek ye canım bol c vitamini var:)sağolun kızlarrrr
sormayın vallaaa
nasıl hasta olduysam apartmandan biri gripti ondan geçti sanırımmm
ayy burnumun ucu nasıl tatlı tatlı kaşınıyorrr
san ki kuş tüyü var ucundaaa
offff
bugün eşimde nöbetteee
bana kim bakacakkkkk
aynen canım bende yazlıklarıma bakıyorumda en sevdiğim giysilerimi bu yaz giyemicem artık az kaldı kilolar heme gitmicek ama şişlik karın gitcek birazcık böle toparlak gezecez ondan sonra veririz kiloları ne yapak sağlık olsun
ben geldım yıne :)
gittim yan yatma yastıgı aldım sevi bebe den .
kadın cok kullanıslı her hamıle bayan alıyor dedi ınsallah bnde memnun kalırım :)
PAPATYA gecmıs olsun canım aman dıkkat et ben yenı enfeksıyon atlattım 1 kılo vermısım bısey yıyemedım ıcemedım bolbol vıtamın al :)
TOSBA canım 17 mılyona aldım sevi bebe den .nerde oturuyosun bılmıyorum ama bızım burdakı sevı bebe cok uygun belkı daha ucuzada vardır
ya aylinim ya öle üzülüyorum ki küçücük oğluma hıçkırık huzur vermiyo pıt pıt atıyo karnımın bi köşesiiii kıyamıyorummm acaba sinirleniyomu rahatsız oluyomu diye ne bilim???
ben geldım yıne :)
gittim yan yatma yastıgı aldım sevi bebe den .
kadın cok kullanıslı her hamıle bayan alıyor dedi ınsallah bnde memnun kalırım :)
PAPATYA gecmıs olsun canım aman dıkkat et ben yenı enfeksıyon atlattım 1 kılo vermısım bısey yıyemedım ıcemedım bolbol vıtamın al :)
saadet kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bol meyve ıhlamur ve istirahat başka yolu yok kuzummmm a.s.
hayırlı olsun canımmm eklesene resmini cicilerin olduğu topiğe eklemek istersen bakarız bizdeee
canımcım küvette neden bir sene yıkanamayacak dediler acaba, benim yakınımdaki herkes ilk günden itibaren kullandı küvetini..
bende aldım ayaklı olanlardan bakalım kullanışlı olacak mı??
oooh ne güzel gülçinciimm bitmiş ütülerin ellerine sağlık.. bende bebeğimin odası gelsin öyle yıkarım tekrar bavullara kaldırmayayım demiştim, mobilyalar geldi çok fazla kokuyolar herhalde 10 gün kadarda kokunun çıkmasını beklicem.
ancak ondan sonra yıkayıp yerleştirebiicemm.
bebek bakım setine gelince alt silme bezlerini chicco'nun aldım bakım setinide sebamed aldım. miiis gibi kokuyorlaar kaydirigubbakcemile3
ıslak mendilini chicco'nun aldım, tırnak makası saç fırçasınıda nuk'un alıcam canım..
geçmiş olsun saadetciiimm, ilerlemez inşallah. çlek ye canım bol c vitamini var:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende bütün yazlık giysilerimi kardeşime getirdim ben nasılsa giyemicem sen giy dedimm:)))
artık seneye yaza incecik olmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
aaay ne güzel aldın mı yastığını...
güle güle kullansın bebişin canım..
ne kadara aldın canım aklımda olsunda ona göre hazırlıklı gidelim.
bende alıcaktıım ama üşendik annemle dışarı çıkmaya..
yarın dr kontrolumuz var, eşimde izinli belki kontrolden sonra dolaşmaya çıkarsak o zaman alırıız..
slm kizlarr...
nasilsiniz
saadetcim hastaymis anladigim kadariyla gecmis olsun canimcimmm
umarim baska hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?