2009 Haziran Anneleri!!

canımcım küvette neden bir sene yıkanamayacak dediler acaba, benim yakınımdaki herkes ilk günden itibaren kullandı küvetini..
bende aldım ayaklı olanlardan bakalım kullanışlı olacak mı??

oooh ne güzel gülçinciimm bitmiş ütülerin ellerine sağlık.. bende bebeğimin odası gelsin öyle yıkarım tekrar bavullara kaldırmayayım demiştim, mobilyalar geldi çok fazla kokuyolar herhalde 10 gün kadarda kokunun çıkmasını beklicem.
ancak ondan sonra yıkayıp yerleştirebiicemm.

bebek bakım setine gelince alt silme bezlerini chicco'nun aldım bakım setinide sebamed aldım. miiis gibi kokuyorlaar kaydirigubbakcemile3

ıslak mendilini chicco'nun aldım, tırnak makası saç fırçasınıda nuk'un alıcam canım..

geçmiş olsun saadetciiimm, ilerlemez inşallah. çlek ye canım bol c vitamini var:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende bütün yazlık giysilerimi kardeşime getirdim ben nasılsa giyemicem sen giy dedimm:)))
artık seneye yaza incecik olmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

aaay ne güzel aldın mı yastığını...
güle güle kullansın bebişin canım..
ne kadara aldın canım aklımda olsunda ona göre hazırlıklı gidelim.
bende alıcaktıım ama üşendik annemle dışarı çıkmaya..
yarın dr kontrolumuz var, eşimde izinli belki kontrolden sonra dolaşmaya çıkarsak o zaman alırıız..

TOSBA canım 17 mılyona aldım sevi bebe den .nerde oturuyosun bılmıyorum ama bızım burdakı sevı bebe cok uygun belkı daha ucuzada vardır

ya kızlar benim oğlumu çok hıçkırık tutuyo sinir oluyorumm 3 dk kadar devam ediyo canım o da içerde kıpraşmaya başlıyo rahatsız oluyo heralde napsam geçer bilne varmı kalkıp yürüyorum ama fayda etmiyooo acaba çok mu rahatsız oluyodurrr

TOSBA canım 17 mılyona aldım sevi bebe den .nerde oturuyosun bılmıyorum ama bızım burdakı sevı bebe cok uygun belkı daha ucuzada vardır

tamam canım aklımda olsun bakalım bizim burdaki ne kadarmış?
ben beylikdüzünde oturuyorum canım ama alışverişlerimizi bahçelievler kadir has avm'den yaptık..
sevi bebe yazıyo alışveriş yaptığımız yerin mağaza girişinde fakat her marka var, alınca yazarım..

semoşcum benim oğluşumda çok hıçkırıyo, gıdıklanıyorum ben hıçkırdıkça..

ya aylinim ya öle üzülüyorum ki küçücük oğluma hıçkırık huzur vermiyo pıt pıt atıyo karnımın bi köşesiiii kıyamıyorummm acaba sinirleniyomu rahatsız oluyomu diye ne bilim???

Yok Semacim rahatsiz olmuyordur..Kiyamam ben ona...Benim zilliyi de tutuyor ,hatta bu sabah o seklide uyandik,cok komikti...delikafadulden

ya aylinim ya öle üzülüyorum ki küçücük oğluma hıçkırık huzur vermiyo pıt pıt atıyo karnımın bi köşesiiii kıyamıyorummm acaba sinirleniyomu rahatsız oluyomu diye ne bilim???

ama semoşcum üzülme canım çünküüü bu bebişinin içeride sağlıklı olduğunu gösteriyo..
içinde bulunduğu suyu ağzını açıp kapattığı için yutuyo ve yutma işini tam başaramadığı için hıçkırıyo, gayet doğall.. içeride deneme yanılma yolu ile yutkunmayı öğrenip dışarıda lıkır lıkır içicek annesinin sütlerini.. bırak yapsın alıştırmaları, keyifleri gayet yerinde onların annesiii :1hug:

valla nidacım hep aklım onda öle sık tutuyoki hıçkırıkkk ben bile sinir oluyorumm inşallah o olmuyodurrrrr

heee o zaman oburmu olucak beceriksizmi :) çözemedim bak şimdiiiii zaten geçen seferki devletteki dr zayıf dedi oğluma sinir bastı beni ben kilo almadım oğlumda almadıysa o kadar yediğim havayamı gidiyooo neyse haftaya cuma dr uma gidicem o söler ama kilosunu değil zayıf ya da normal gibi sölüyoo

ay bi yandan da netten film izliyom benjamin button ın tuhaf hikayesiniiiii nidacım sana yolladığım link den izliyom kuzumm

Semacim netten buldum minicik bir alinti senin icin:

Bebeklerde ve özellikle de anne rahminde hıçkıran bebeklerde hıçkırık sıklıkla görülür. Hıçkırığın tam nedeni bilinmemekle birlikte, sinir sisteminin olgunlaşmamasından kaynaklanabilen normal bir refleks olarak değerlendirilmektedir.

Fetusun (anne rahmindeki bebek) hıçkırmasının diyafram kasının güçlenmesine ve fetusun nefes alıp vermek için hazırlanmasını sağlayabileceği düşünülmektedir.

ALINTIDIR

saol nidacım teşekkürlerrrr demekki çalışkan oğlum idamn yapıp duruyo öle olsun bakalım endişelenmeyelim o zamannnn a.s.

Bu arada Benjamin Button`i izledikten sonra bunalima girme olurmu canim..Cok dokunakli bir film..
Öpüyorum sizi yemege kactim ben...

saadet kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bol meyve ıhlamur ve istirahat başka yolu yok kuzummmm a.s.

hayırlı olsun canımmm eklesene resmini cicilerin olduğu topiğe eklemek istersen bakarız bizdeee

sağolun kızlarrrrr a.s.

okiş tatlım çatalklar beni yeterince bunalıma soktu film dokunmaz merak etme afiyet ollsunnn yarasın minik kızınaaa

slm kizlarr...
nasilsiniz
saadetcim hastaymis anladigim kadariyla gecmis olsun canimcimmm
umarim baska hersey yolundadir

biz geldik kızlar herkes yine dizilerini seyrediyor sanırım

dr a gittik kontrolumuz vardı
kızımız büyümüş teyzeleri gayette sağlıklıymış
ayrıca nst ye almaya başladı bizi dr bundan sonraki tüm kontrollerde yapılacakmış
çok mutlu olduk yani çok komik yatıyordu secde de gibiydi
hakkın yolunu şimdiden bulmuş dedim güldük dr la çok matrak bir adam zaten dr umuz
kızm dönmüş ama plesenta aşağıda olduğu için böyle garip şekilde yatıyor olabilir dedi dr

bu arada kullanılan temizlik ürünleri için çocuk dr sebamed öneriyor
özelliklede cildi çok hassas bebeklere
ben zeynepte nivea nın ürünlerini kullanmıştım
şimdi ise dr mustela ve sebamed tavsiye etti bunları düşünüyorum
özellikle mustelanın konak önleyici şampuanını kullanacağım ilk aylarda
bebe yağını önermiyor dr nemlendirici losyon tavsiye etti aklınızda bulunsun yağ gözenekleri tıkıyormuş öyle dedi (çocuk dr umuzun tavsiyeleri bunlar)

biberon zeynep te nuk kullandım ama şimdi dr browns un hava yutmayı önleyici modelinden aldın
emzikte nuk aldın damaklı tüm emzik uçları ve emzikleri

neyse çenem düştü iyi akşamlar

slm kizlarr...
nasilsiniz
saadetcim hastaymis anladigim kadariyla gecmis olsun canimcimmm
umarim baska hersey yolundadir

sğl cnmmm
sen naptın nasılsınnn festival nasıl geçti bakımmm

zeyno maş kızınaaa
gözün aydınnn

Sibelcim maşallah kuzuna, ben bebişler anne karnında ibadet edyorlarmış diye okumuştum bir yerde ,
olabilir neden olmasın
Bende niveanın bebek yağını almıştım, kullanmayım bari ,karnıma süreyim olmassa :)

kimse yok herkes dizi seyrediyor galiba, nerdesiniz kızlar ?
küçük görümcem geldi ,gerdi beni gitti kötükedihüso
biraz hava alıyımda kendime geleyim
kimseyi takmıcam , takmıcam , umrumda değiiillll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…