2009 Haziran Anneleri!!

ben 36 ya başladım bugün , derin temizliğe başlıyım yavaş yavaş bari, panik oluyorum bunları duyunca
Nidacım sordum ben onu doktora, ben sana tansiyon için verdim sakın aksatma sabah akşam iç dedi,
benim yükseliyorya arasıra tansiyonum, o çok daha tehlikeliymiş

4-5 hafta da kalmis eger normal dogum yaparsan...Hayirlisi olsun canim. Tansiyon tehlikeli, doktorun iyisini bilir senin icin tabii ki..a.s.

Sağol Nidacım, sezeryan olcak, çok korkuyorum normalden, uyuyayım, uyanayım bitsin :1shok:
26 Mayıs ta şimdilik ama hiç belli olmaz bizim ufaklığa

arkadaslar sıze bısey sorucam sureklı kafamı karıstırıyor ....
şimdi ben bebeğime 3 tane tulum aldım onden dugmelı , ıclerıne kısa kollu alttan cıttcıtlı tulum gıydırcem.
ayrıyetten 5-6 tane daha alttan cıt cıtlı tulum aldım kısa kollu .
bı tane sort - tsort aldım.
2 tane alt aldım .
sıze sormak ıstedıgım su .....:)
sımdı ben alttan cıtcıtlı bady gıdırıp altınada bı tane alt gıydırcem . ustune bısey gıydırmeye gerek varmı .yoksa cıtcıtsız bady mı almam lazım . yoksa 2 tane cıtcıtlı bady gıyebılırmı ... of umarım anlatabılmısımdır

Canım bende çıtçıtlı badilerin altına uyumlu renklerde alt aldım, görümcemin üç çocuğu var o söyledi, ve hastane çantasınada koyduk bir kaç tane,
Çünkü kusabilirler, bezinden bulaşabilir, sık kirleniyormuş,
ıki- üç takımda zıbın, 1 de hastane çıkışı koyduk
1 de tulum
Bir ay oldu hazırlayalı da böyle hatırlıyorum

şimdi size bişey sorcam saat 4 te eşim gelcek onla alışverişe mi çıksam yoksa aşagıda komşular oturucak mama yicekler onlara mı katılsam ama ben 2 sinide yapmak istiyorum napcaz

SEKERKIZCANDY canım ben hem evlıyım hem dısardan unıv okuyorum ...:)
cıtcıtlı badılerın ustune bısey gıydırmıycezmı yanı ? yaz ıcın soluyorum . mesela kısa kollu cıtcıtlı body altına esofman altı okadar mı ? yoksa cıtcıtsız tsort alıyım mı ogluma

valla senden daha çok bilgim yok canım, biz o çıtçıtlı bodylerin altına, ayaklı altlar varya onlardan aldık havanın durumuna göre giydiririz işte bişeyler
Yasemincim izne çıkıyormuşsun , hayırlı olsun canım , bol bol dinlen artık

bende geldim temizliğimi yaptım ama bittim ellerim tutmuyo valla birden yapınca kötü oldum ama bitti temizliğim yarına rahatım ben bi dışarı çıkım şu sesi çıkartnı bulayım bi yere vurup duruyo tamda benim evin önünde bi ağzını kırıp geleyim gerçi hamile hamile ne yapcaksam bi kızayım bari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

görüşürz canım sen gene çıkmıştın ütü yapmak için yanlış hatırlamıyosam işlerini bitirde gel bari

Yasemincim izne çıkıyormuşsun , hayırlı olsun canım , bol bol dinlen artık[/QUOTE]

sagol canım aslında 1 hafta daha calısmam lazım ama artık yeter otur otur bebşimi sıkıstırdıgımı dusunuyorum ve uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…