benden de günaydınlarrrrrr valla ben haziranı kesin getiririm bende temmuza kalmasa bari diyorum normal olurda 40 hafta 28 hazirana denk geliyo eğer 1 2 gün gecikirse hoppp temmuz annesi olurum vallla hayırlısı
sibelim gözen aydın canım maşallah tombik kızınaaa
özlemcim ii ki orda değilmişsin canım hiç duymadık burda da karışıklık var biliyosunnn
dididoşum canım sende hergün yürü evde de yavaş yavaş yürüyüş yap emiii ii gelirrrr
armycim canım aynen uykusuzum yan yatmaktan kalça kemiklerim kopuyo ağrıdann
benden de günaydınlarrrrrr valla ben haziranı kesin getiririm bende temmuza kalmasa bari diyorum normal olurda 40 hafta 28 hazirana denk geliyo eğer 1 2 gün gecikirse hoppp temmuz annesi olurum vallla hayırlısı
sibelim gözen aydın canım maşallah tombik kızınaaa
özlemcim ii ki orda değilmişsin canım hiç duymadık burda da karışıklık var biliyosunnn
dididoşum canım sende hergün yürü evde de yavaş yavaş yürüyüş yap emiii ii gelirrrr
armycim canım aynen uykusuzum yan yatmaktan kalça kemiklerim kopuyo ağrıdann
anaaam tontişler daha uyanmamış tabi bugün tatilsiniz demiii kocişlerde evde ooohhhh benimm zavallı kocişimde nöbetçiymiş tatil günü gerçi farketmez ayrıyız nasılsa:çok üzgünüm: neyse benim ayaklarda dün yürüyüş yapınca accık indiydi bu sabah geri balona dönüşmüş yaaa ooff oof yatarken belden aşağım uyuşuyor benim ondanmı şişiyor acaba dün ayakkabılarımı annem giydirdi yazık kadıncağız olmuyoki ayağıma şişlikten geceleride uyku muyku sıfır zaten artık iyice ağırlaşmaya başladık yaaa nolcak minikkuşlar artık pekte minik değiller sanırım dimii maşallah günler geçtikçe çook heyecanlanıyoruummm:sm_cool:
sanırsam birde nezle oluyorum. öksürükle beraber(anlıcanız hiç keyfim yok ((Çok üzgünüm çoook
aman Allah korusun nezle felan olma zaten ilaçta kullanamıyoruz ben oldumda zor atlattım inanki çok fena oluyorrrr
armağancım sen kaç haftalıksın nerde yapıcan doğumu
saanda günaydın pınoşum.. sağol canım yaa.. o kadarda dikkat ettim nasıl oldu anlamadım bileKızlarrr günaydınnn.biz dün kuaföre gittik... cici fotomuzu koyduk albüme bakabilirsiniz....geçmişe bakamadımm...kahvaltı edeyim,gelcemmm...army,sadoş hasta sanırım aman kızlar dikkat edin çabucak iyileşin inşallah...
bayan merak kaç kilo aldınki.. ben şuana kadar 16 kiloyu geçtim bile(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?