2009 Haziran Anneleri!!

benden de günaydınlarrrrrr valla ben haziranı kesin getiririm bende temmuza kalmasa bari diyorum normal olurda 40 hafta 28 hazirana denk geliyo eğer 1 2 gün gecikirse hoppp temmuz annesi olurum vallla hayırlısı

sibelim gözen aydın canım maşallah tombik kızınaaa
özlemcim ii ki orda değilmişsin canım hiç duymadık burda da karışıklık var biliyosunnn
dididoşum canım sende hergün yürü evde de yavaş yavaş yürüyüş yap emiii ii gelirrrr
armycim canım aynen uykusuzum yan yatmaktan kalça kemiklerim kopuyo ağrıdann

hepinize günaydınlar ve hayırlı cumalar arkadaşalr
canım benimde senin gibi valla yan yatmaktan kalçakemilerim omuzlarım
her taraflarım agrıyor hergün yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorummmmkafamçokkarıştı

hayılrııs semoşum.. aynen bende öyle sağa sola dönemkten bir hal oluyorum.. bir de kemiklerim çıtçıt ediyor benim yaa:bbo:

günaydınnnn güzel annişlerr..didocum aynı heyecanı bende yaşıyorum vakit geçiyo mu diye hergün takvime bakıyorum.canm senin şişliğğin için bi tetkik yaptırdınmı.benm drum bacağımda çok hafif şişlik gördü bazı tetkikler yazdı istersen sende bi yaptır cnm şimdi son aylardayız tedbiri elden bırakmayalım.

kızlar kaçar kilo aldınız bakim yoksa ben normalmiyim fazlamı merak ediyorum :uhm:
sanki normal gibime geliyora.s
benim kociş yaz geldi biraz zayıflamam lazım diye yemesine dikkat etmeye başaldı ekmek falan yemiyokaydirigubbakcemile2
bende ben kilo alıyorum sende bana kıskaçlık olsun diye yapıyosun dimi diyorum ergün yemeklerde adamda benim gibi olsun diye agzına yemek tutmaya başladım:roflol::roflol: ama akıllı yemiyo beni kıskandırıyokaydirigubbakcemile gülüyo yooo siz iki kişisiniz diyor ama fırsatlarıda kaçırmıyor muhabbet ediyor ben,mleeee:mymeka:klava:
:CüvCüv:

accık geçmişe baktımda.. zeynocum maşhh canım bebişinede sanada.. doğumada az kalmış.. hadi hayırlsıı.
papatyacxım geçmiş olsun canım.. aynen bende hastayım(

HERKESE GÜNAYDIN POFUDUKLAR BU GÜNDE ıŞ ÇEKıLıR Mı YA BU HALDE OFFFFF ZATEN YATAKTAN DAYAK YEMıŞ GıBı KALKIYORUZZ.. BUGÜN 32 HAFTALIK OLDUK alkisalkisalkis

Günaydinn sevgili arkadaslarimmm ve meleklerikaydirigubbakcemile3

bugün yine erken kalktik biz.Allahtan bir kac aksamdir uykusuzluk cekmiyorum...
Arkadasim gelecek ona hazirlik yaptim biraz...
Kahvaklti ettik geldik size bakmaya..

Sibelcim gözün aydin bebisini görmüssün.
Semacim benim de sola yatmaktan kemiklerim agriyor...
Idare etcez artik azzz kaldi melekleri görmeye...

Kızlarrr günaydınnn.biz dün kuaföre gittik... cici fotomuzu koyduk albüme bakabilirsiniz....geçmişe bakamadımm...kahvaltı edeyim,gelcemmm...army,sadoş hasta sanırım aman kızlar dikkat edin çabucak iyileşin inşallah...

armağancım allah kurtarsın hepimizi canım normal mi sezaryen mi belli oldumu kız mı erkek mi

saanda günaydın pınoşum.. sağol canım yaa.. o kadarda dikkat ettim nasıl oldu anlamadım bile((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…