2009 Haziran Anneleri!!

Pınar canım napıyorsun, batuş iyimi ?
Gerçekten kivi her derde deva , dur bende kocişe aldırayım canım çekti şimdi
İyiyiz canımcımmm batuşta iiii gezmeğe götürcek babası onu beklioruzz sen napıosunnn? kayra napıo??

Al canım çok iii gelio valla ... normalde kolay verilio kilo inşallah sezeryandada veririz

selamlaar güzel annişleerr, herkese hayırlı cumalar..
Aylincimmm
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

pınoşum kiloyu dert etmeyelim dediğin gibi veriliyor.. doğduktan sonra uykusuz geceler.. büyükdükçe hareketlendikçe peşinden koşmalar derken.. çöp gibi bile kalrıız.. helede ben de iki çocuk olcek.. öteki kızım büyüyk ama hala küçük çocuk gibi ..eşde desen oda ayrı bir çocuk:)

canım bişi olmamış.. şu domuz giribi denilen şey hollandada çıkmış galiba..Rabbim korusuunn.. durmadan bişiler çıkıp duruyor(

bende beylıkduzunde otuuryorum canım kapı komsusu cıkmayalım bıde kaydirigubbakcemile5
hehee ne güzell aynı semttemiyizzz:))
benim evim adakentte canım, seninki nerde??

hayılrııs semoşum.. aynen bende öyle sağa sola dönemkten bir hal oluyorum.. bir de kemiklerim çıtçıt ediyor benim yaa:bbo:
ayy hepimizde aynı dertler mi var yaa, omuzum kalçamm çok ağrıyo benimde uyurkenn:)

hoşgeldin aylincim. sanada hayırlı cumalar:))

armycimm hoşbuldum canikoom, geçmiş olsunn tatlım..

pınarcımm öptüüm canım..

özlemciim festivalin olduğu yerde değildin di mi??
yinede geçmiş olsun tatlım..

bugüün dr kontrolumuz vaar çok heyecanlıyııııızzz:))

canım bişi olmamış.. şu domuz giribi denilen şey hollandada çıkmış galiba..Rabbim korusuunn.. durmadan bişiler çıkıp duruyor(

Canım haklısın birde ikizler burcu bebişi çok hareketli olurmuşşş veririz sanırımmm..ay korktum işi oldu sandım özleme allahım onu ve bebişini korusunnnn.....

Aylincim sağol canım.. sormaa.. artık uyumak şimididen hayal oldu galibaa... az kaldı ama ne yapalım katlancaz.. herşey bebişler için:))

[/B]evet pınarcım.. benim iki yeğenim var ikizler burcu olan. ama yükseleninde etkisi herlade bir yerinde durmuyor haziran doğumlu olan..biride mayıs doğumlu oda maşhh çok akıllı .. çok hareketli değil öteki gibi . ama haziran doğumlu olan bilidğin civa gibi :))

herkees ikizler burcu bebekleri için hareketli, eğlenceli, afacaaaaan diyooo..
bakalım bizim bebişler nasıl olacaak:))

hülyacıııım hoşgeldiin.
birtürlü denk gelemiyodukk.
saol canım sen nasılsın? çok az kaldı hülyaacıım..

hülyacıııım hoşgeldiin.
birtürlü denk gelemiyodukk.
saol canım sen nasılsın? çok az kaldı hülyaacıım..

evetcanım evet az kaldı allah hayılıdogumlar nasipetsin ama ben halen kararveremdim normalmi sezarryanmı normalden çok korkuyorum sence hangisi iyi

evet ikizler burcu öyle bide bi aglarlar bigülerler ne yaptık ları belliolmaz şaşırırsın

benimde tam tersi oturunca çok ağrıyo sırtım, ya ayakta durmam gerekli, yada uzanmam..
oturunca kaburgama bişeyler batıyo:))

hülyacıım valla dr'un ne diyo senin için, normal doğumda korkucak bişey yok, nasıl doğuruyo millet patır patır.. sezeryanında öyle korkulacak bi yanı yok, herkes yapıyo tatlım bizimde olacak bi şekilde..
benim sezeryana karar verdik dr2umla tansiyon sorunu yüzünden bakalım hayırlısı olsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…