İyiyiz canımcımmm batuşta iiii gezmeğe götürcek babası onu beklioruzzPınar canım napıyorsun, batuş iyimi ?
Gerçekten kivi her derde deva , dur bende kocişe aldırayım canım çekti şimdi
Al canım çok iii gelio valla ... normalde kolay verilio kilo inşallah sezeryandada veririzsağol canım.. iş çıkışı alıyım da yiyim bari.
ilk kıızmıda normal yapmıştım ben canım..
sağol canımm.
bende iş yapmaktan çabuk yorulyuorum..haftyada boya badana ypılcak .. bakalım netcez.. gerçi annemler gelcek ama bakalım..
Aylincimmmselamlaar güzel annişleerr, herkese hayırlı cumalar..
hehee ne güzell aynı semttemiyizzz:))bende beylıkduzunde otuuryorum canım kapı komsusu cıkmayalım bıde kaydirigubbakcemile5
ayy hepimizde aynı dertler mi var yaa, omuzum kalçamm çok ağrıyo benimde uyurkenn:)hayılrııs semoşum.. aynen bende öyle sağa sola dönemkten bir hal oluyorum.. bir de kemiklerim çıtçıt ediyor benim yaa:bbo:
hoşgeldin aylincim. sanada hayırlı cumalar:))
ıyiyiz canımcımmm batuşta iiii gezmeğe götürcek babası onu beklioruzzsen napıosunnn? kayra napıo??
Al canım çok iii gelio valla ... normalde kolay verilio kilo inşallah sezeryandada veririz
Aylincimmm
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
pınoşum kiloyu dert etmeyelim dediğin gibi veriliyor.. doğduktan sonra uykusuz geceler.. büyükdükçe hareketlendikçe peşinden koşmalar derken.. çöp gibi bile kalrıız.. helede ben de iki çocuk olcek.. öteki kızım büyüyk ama hala küçük çocuk gibi ..eşde desen oda ayrı bir çocuk:)
canım bişi olmamış.. şu domuz giribi denilen şey hollandada çıkmış galiba..Rabbim korusuunn.. durmadan bişiler çıkıp duruyor(
hülyacıııım hoşgeldiin.
birtürlü denk gelemiyodukk.
saol canım sen nasılsın? çok az kaldı hülyaacıım..
slmkızlar aylincim nasılsın
benim takvimdekii tosbaamda yolun sonuna yaklaşıyo valla, yerim onu ben:)
hoşgeldin canım..
evet aylincim haziran bebekleri öyle.. ama her bebek kendine has bence yinede:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?