Kızlarrr günaydınnn.biz dün kuaföre gittik... cici fotomuzu koyduk albüme bakabilirsiniz....geçmişe bakamadımm...kahvaltı edeyim,gelcemmm...army,sadoş hasta sanırım aman kızlar dikkat edin çabucak iyileşin inşallah...
evet nidacım sormaa.. nezle olmuşum birde öksürük .iştaha milştah yok..başım ağrıdan çatlıyor((Armagancim günaydin...
Hasta mi oldun sen? Niye öyle yaziyor ruh halinde ???
armağancım allah kurtarsın hepimizi canım normal mi sezaryen mi belli oldumu kız mı erkek mi
evet nidacım sormaa.. nezle olmuşum birde öksürük .iştaha milştah yok..başım ağrıdan çatlıyor((
sağol amin canım inş..kız bizim meleğimiz.. şimdilik normla gözküyor bakalım..son anlarda bir aksilik falan olmassa..
canım ben 14 kilo aldım şu ana kadar nasip olursada daha iki ayımız var haziran sonu gibi dogumumuzzz
normalmiki
Canim benim gecmis olsun..
Beslenmene dikkat et nolur...
a.s.
aslında 12 kilodan sonrası sakıncalı bizim için çünkü da 2 aylık bi dönem var önümüzde ve asıl kilo lar son aylarda alınıyormuş arkadaşlar o yüzden düzenli yürüyüş ve sıvı tüketimi
beni de bu kansızlık mahvetti ya ama olmazki kanım hiç yok o yüzden hergün 2 şer 2 şer içiyom kan hapını oda bir iştah bir iştah sormayın anniş ler kollarım kan vermeye gidince delik deşik oluyo yinede kan çıkmıyo
Kizlar merak etmeyin eski kilolara döneriz biz..
Dogumlarimizdan sonra acariz bir topik , orada kilo kontrolü yapariz..Hem de birbirimizi motive etmis oluruz..Takmayin cok fazla...Hem kilo almasak, gerilen karindan dolayi bir cok catlagimiz olur ..
Kıyamam ben sana kivi ye çok iii gelio ben hep hastalıklarımı kivi ile atlattımsaanda günaydın pınoşum.. sağol canım yaa.. o kadarda dikkat ettim nasıl oldu anlamadım bile((
Canımcımmmmm a.s. a.s. a.s.CAnim günaydinnnnnnnnna.s.
Afiye olsunnn yarasın kızınaa...Kuzum sen ilk doğumunu sezeryanmı,normal mi yapmıştın?ben geldimm.. accık yedik bişiler.. nidacım kolay gelsin sana..evet kilolar veriliyo.r. ben ilk kızımdada 18 kilo ile bitirmiştim..50 ile hamile kalmıştım. 68 le doğuma girdim.. kızım 1 yaşında geldiğinde eski kiloma dönmüştüm bile:))
Kıyamam ben sana kivi ye çok iii gelio ben hep hastalıklarımı kivi ile atlattım
Canımcımmmmm a.s. a.s. a.s.
Afiye olsunnn yarasın kızınaa...Kuzum sen ilk doğumunu sezeryanmı,normal mi yapmıştın?
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar hepinize,
Ben kahvaltıyı fazla kaçırdım bugün, midem şişti şimdi çok rahatsız oldum(
Armycim geçmiş olsun
Özlem canım Allah korumuş sizi, ben haberlerde izledim de, senin de orda olduğunu bilmiyordum
Benimde yarın misafirlerim var, bugün ancak evi düzene sokarım, yarın hazırlık yaparım, çok şiştim herşeyi bir günde yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?