2009 Haziran Anneleri!!

CAnim günaydinnnnnnnnna.s.

Armagancim günaydin...
Hasta mi oldun sen? Niye öyle yaziyor ruh halinde ???
evet nidacım sormaa.. nezle olmuşum birde öksürük .iştaha milştah yok..başım ağrıdan çatlıyor((
armağancım allah kurtarsın hepimizi canım normal mi sezaryen mi belli oldumu kız mı erkek mi

sağol amin canım inş..kız bizim meleğimiz.. şimdilik normla gözküyor bakalım..son anlarda bir aksilik falan olmassa..

Canim benim gecmis olsun..
Beslenmene dikkat et nolur...
a.s.

canım ben 14 kilo aldım şu ana kadar nasip olursada daha iki ayımız var haziran sonu gibi dogumumuzzz
normalmiki

canım eğer hamileliğe az kilo ile başladnsa normal diyor dr larda.. ama kilolu başlayıp yien çok kilo laırsan kızıyorlar..ben zayıf başldım.. ondan pek bişi demyiro drum.. ama bana yiende fazla geliyor(dün gece eşime diyorum iiyice top gibi oldum(olsun veriirisin diyor..

aslında 12 kilodan sonrası sakıncalı bizim için çünkü da 2 aylık bi dönem var önümüzde ve asıl kilo lar son aylarda alınıyormuş arkadaşlar o yüzden düzenli yürüyüş ve sıvı tüketimi
beni de bu kansızlık mahvetti ya ama olmazki kanım hiç yok o yüzden hergün 2 şer 2 şer içiyom kan hapını oda bir iştah bir iştah sormayın anniş ler kollarım kan vermeye gidince delik deşik oluyo yinede kan çıkmıyo

Kizlar benim cok yakin bir arkadasimin 6 aylik bir oglu var...Kizcagiz hamile kalmadan önce sigarayi birakti 20 kilo aldi, üstüne hamile kaldi bir de hamilelikte 16 kilo daha aldi, etti mi 36 kilo..100 kilo ile bitirmis hamileligini,,,Gören besiz falan doguracak saniyordu kizcagizi...
Benim doktor da kafalri yemis dedi ki bana " Siz ince yapili bir bayansiniz 22 kiloya kadar alabilirsiniz"
Heeeee dedim adama resmen yüzüne bakip...

valla ben hamişlige 70 kiloyla başaldım şimdide 84-85 felan
doktorum az yada fazlabişi demedi ama ne bileyim işte kocişte rejime başalayınca sanırım panik yaptım delikafadulden
dur ben ona akşama reddemeyecegi yemekleri yapayım da bi görsün bakalım beyfendilülülülülülülülülülülülü

kilom vardı ama bendede kansızlık vardı doktor banada kan hapı verdi onuda kullanıyorum ben oda kilo yapar şişirmiş ki öylede oluyorrrrrr

ya benimde karnım baya büyüykmüş görenler çok yakın doğum galiba diyoalr(yoookk diyorum.. eşimde diyor.. sanki ikiz karnı gibi .. ama bana normal geliyor.. bebişimde kilolu değilki.. yandım bennn(

neyse kıslarr biz accık biiler yiyleim benim bıdık acıktı galiba.. hareketlendi yavrum.. a ç kalmasın.. accıkda olsa yiyiim bişiler..görürşüz

Kizlar merak etmeyin eski kilolara döneriz biz..
Dogumlarimizdan sonra acariz bir topik , orada kilo kontrolü yapariz..Hem de birbirimizi motive etmis oluruz..Takmayin cok fazla...Hem kilo almasak, gerilen karindan dolayi bir cok catlagimiz olur ..

katılıyorum sana nidacım kilo alınır verilir yeterki siz kendinizi mutlu hissedin barışık olun kendinizle bebişler için değer

ben geldimm.. accık yedik bişiler.. nidacım kolay gelsin sana..evet kilolar veriliyo.r. ben ilk kızımdada 18 kilo ile bitirmiştim..50 ile hamile kalmıştım. 68 le doğuma girdim.. kızım 1 yaşında geldiğinde eski kiloma dönmüştüm bile:))

saanda günaydın pınoşum.. sağol canım yaa.. o kadarda dikkat ettim nasıl oldu anlamadım bile((
Kıyamam ben sana kivi ye çok iii gelio ben hep hastalıklarımı kivi ile atlattım

CAnim günaydinnnnnnnnna.s.
Canımcımmmmm a.s. a.s. a.s.

Afiye olsunnn yarasın kızınaa...Kuzum sen ilk doğumunu sezeryanmı,normal mi yapmıştın?

Kızlar günaydın, hayırlı cumalar hepinize,
Ben kahvaltıyı fazla kaçırdım bugün, midem şişti şimdi çok rahatsız oldum (
Armycim geçmiş olsun
Özlem canım Allah korumuş sizi, ben haberlerde izledim de, senin de orda olduğunu bilmiyordum
Benimde yarın misafirlerim var, bugün ancak evi düzene sokarım, yarın hazırlık yaparım, çok şiştim herşeyi bir günde yapamıyorum

Pınar canım napıyorsun, batuş iyimi ?
Gerçekten kivi her derde deva , dur bende kocişe aldırayım canım çekti şimdi

sağol canım.. iş çıkışı alıyım da yiyim bari.
ilk kıızmıda normal yapmıştım ben canım
..

sağol canımm.
bend eiş yapmaktan çabuk yorulyuorum..haftyada boya badana ypılcak .. bakalım netcez.. gerçi annemler gelcek ama bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…