2009 Haziran Anneleri!!

valla daha hiç bişey konuşmadık doktorla salı gitçem ama benim gönlüm sezaryandan yana senin nezman dogum şimdi

accık geçmişe baktımda.. zeynocum maşhh canım bebişinede sanada.. doğumada az kalmış.. hadi hayırlsıı.
papatyacxım geçmiş olsun canım.. aynen bende hastayım(
ah cnm geçmiş olsun sana bende hastayımmm
çok kırgınlık yok üzerimde ama
hapşırmak burun kaşıntısı yetiooo insana
yaa kuzum hasta oldukkkk kuzumlaaaa
slm herkeseeee
nasılsınız bakalım biz bildiğiniz gibiii
hastalıkla savaş yapıyoruz bakalımm kim galip çıkaakkk
bu arada kızlar canım çok sıkıldııı
gelen özel mesajımdaaa
dün akşammm
topiği açan çimegi varyaaa
o geldi aklımaaa
bi yazım dedimm niye gelmiyorsunuz takılmıyorsunuzz haziran annelerine diyeee
bugün mesaj göndermişş
kadıncağızz
9 haftalıkken ikizlerini kaybetmişş kalpleri durmuşşşş
bunun için oraya gelmeye cesaretim yok yazmışşş
çok üzüldüm inşallah allah tekrar gönlüne göre verir çimegininnnn

valla daha hiç bişey konuşmadık doktorla salı gitçem ama benim gönlüm sezaryandan yana senin nezman dogum şimdi

17 hazirana gün verdi canım dr ama daha değişebilir belki..
şimdilik 17 haziran diyoruuuzz:)))
bebeğin sen iyisiniz de mi, ne kadar oldu kilosu bebişinin..

17 hazirana gün verdi canım dr ama daha değişebilir belki..
şimdilik 17 haziran diyoruuuzz:)))
bebeğin sen iyisiniz de mi, ne kadar oldu kilosu bebişinin..

hayırlısı canım benim en son 2 di biraydı gitmedim işte ssalı gitcem canım benim normalde 2haziranda doluyo sezaryan olursa mayıs 20den sonra olur heralde

cemre hoşgeldin canım, nasılsın??

ay kızlar artık nereye yatarsak yatalım olmuyoooo, heryerim ağrıyo beniim ki o kadarda spor yapardım, sıkıydı vucudum ama hiç bişeye bakmıyo bu hamilelik:)

merhaba güzeller nasılsınız babamız evde 2 gündür giremedim herkes iyidir umarım
saadetcim dikkat et kendine geçmiş olsun.
Hayırlı cumalar herkese

kıslar nasılsınızz..
hepimizde uyku problemi var heralde dün gece hiç uyuyamadım dön otarafa dön buraya çıldırdım
neyse yürüyüşten geldim parkta kadınlar 5 dk yanlarına gidiyim dedim ay kadınlar başladı uyu bol bol dinlen bak uykusuz geceler seni bekliyo sanki uyuyabiliyorumda deli ettiler benii-tatlicadiarzu-

canım bende 71 le başladım malesef ilk 3 ay felaket bulantım oldu en son 10 nisanda dr da tartıldım 77 dim ama boyum 164 ondan normal yani bu kadar almam zaten fazla alsam vücut taşıyamaz zaten tontiş hamiş kaldım ya bu ii bi kilo benim içinn

evet nidacım katılıyorum sana ben çok kilo almadım ama göbüşüm çatladı malesef çok üzülüyorum ama napim elimde olna bişey deilll senağlama

slm kızlar nasılsınız

valla biz iyiyiz oğlumla beraber oturuyoruzzz bugün 1 mayıs tatil yapıyoruzzzz

saadetçim üzüldüm cimegiye ben tanışmamıştım ama allahım yüzünü güldürür inşallahhh

ayy bende üzüldüm ya hemde ikiz bekliyomuş inşallah allah bida anne olmayı nasip eder çok kötü bişey ya allah kimseyede yaşatmasın sen bugün dünden daha iyimisin

merhaba güzeller nasılsınız babamız evde 2 gündür giremedim herkes iyidir umarım
saadetcim dikkat et kendine geçmiş olsun.
Hayırlı cumalar herkese

hoşgeldiniz kızlaarrr..
ben uykuıya dalana kadar zorluk çekiyorum, bacaklarım ağrıyo, bi sıcak geliyo falan..
ama uykuya dalınca sorun yok güzel güzel uyuyorumm.. mirmirmirmir

belki buda bir dönemdir bir iki hafta sonra geçerde, son haftalarda rahat ederiz dicem ama armycim sana uymaz bu çünküü senin zaten son haftaların kaydirigubbakcemile5

cemrecim sanki evet düne göre daha iyiyiimmm
bide gripmiyim nezlemiyim bilmiyorum ama
vücuduma kırgınlık vermediii çok şükürrr
çökertmedi beni yaniii
sadece gözlerde yanma bidee güzel bi burun kaşıntısı yapıyoooo
bide hapşırmaaa

cimegiyi bende geçenlerde merak edip bakmıştım, okumuştum bebeklerini kaybettiğini..
ama söylemedim size, etkilenirsiniz belki diye, çok acı bişeyy ilk hamileliğimde bende 23 haftalık bebeğimi kaybetmiştim..
allaım kimseye yaşatmasın inşallaaaahh.

kizlar selam, gecmisi okudum,1 gunde bile ne kadar cok birikmis,saadetcim ozlemcim gecmis olsun,ben de uyuyamayanlardanim,yarin oglumu gorecegim,cok heyecanliyim,bu dr a ilk kez gidecegim,umarim memnun kalirim

kızlaar ben biraz evime bakayım, sonrada dr'umuza gideceğizz..
gelince size haberleri yazarıııımm, çok öpüyorum herkesii..
görüşmek üzeree..

sağol sadetcim(annemin adı ).. sorma bende anlamadım girpmi nezlemi??burnum kaşnıyor hapşırık tıksrık.. birde öksürük var.. çok şükrü ateş yok.. kırgınlık iki gün önce vardı.. şimdi daha iyiym.. ama hastayım yinede tabi(çimeğiye bende üzüldüm.. Rabbim inş yine yüzenü güldrüsün bu kez sonuan erdirisn inş..

ya kıslar birde benim aklıma merit geldi. oda girmiyor ne zamandır.. haberi olan varmıki??

evet sırtımsanki karnıma geçiyo resmen solada yatamıyom benya sıkışıyo sanki bebek hareketleniyo
aynen yaa.. oflaya puflaya
kocakarılara döndüm ben(diyom kocamda dicek benim karım iiyce çürüdü:))
cemre hoşgeldin canım, nasılsın??

ay kızlar artık nereye yatarsak yatalım olmuyoooo, heryerim ağrıyo beniim ki o kadarda spor yapardım, sıkıydı vucudum ama hiç bişeye bakmıyo bu hamilelik:)

ayenn aylincim çok doğru diyorsun..geçeecek elbet bunlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…