2009 Haziran Anneleri!!

kız sola yeleşio canım benim düşen bebiş erkekti sagımdaydı canım kızım beyzamı solda tasıdım hayırlısı olsun allah sağlıklısını versin inşallah

gebe kaldığın gün adetinin kacıncı günüydü biliyomusun hayatım

kız sola yeleşio canım benim düşen bebiş erkekti sagımdaydı canım kızım beyzamı solda tasıdım hayırlısı olsun allah sağlıklısını versin inşallah

ayyy bebşinmi düştüü cok gecmiş olsun canım yaa
peki ne kadar zaman sonra hisstin bebeği bu kadar erken anlaşılırmıı??

iyi akşamlar kızlar.uzun süredir giremiyordum siteye ama yazılanların hepsini okudum.kimi zaman üzüldüm kimi zaman sevindim.bebişlerini gören anne adaylarının duygularını çok iyi anlıyorum tebrik ediyorum.inş göremeyenlerde biran evvel görür.bu güzel içten duygularınızı okumak çok güzel.allah hepimizin yardımcısı olsun.iyi hamişlikler...

ayyy bebşinmi düştüü cok gecmiş olsun canım yaa
peki ne kadar zaman sonra hisstin bebeği bu kadar erken anlaşılırmıı??

canım 4 ay önce tam 15 haftalıktı hiçbi sorun yoktu dr akontrole git6tiğimizde öğrendik kalbi durmustu doğum yaptırdılar ardından kürtaj malesef belirtisi yok ben gayet iyiydim tedirginliğim bu nedenle zaten dr bebeğimin her ultrasonunda süper diyodu kalbi tıkır tıkır atıyodu ama rabbim nasip etmedi bi daha yasatmasın allahım inşallah o yüzden bu bebişe fazla ümit baglamadım canım işte böyle hikayemm

Günaydin güzel anneler....Hepinize iyi bir gün diliyorum ,ben is basi yapiyorum bugün...Sevgilera.s.

ayy canım kıyamam sana cok üssüldüm şimdi anladım nie böle yazdığnı
ama yinede karamsarlığa düşme canımm ii şeyler düşün buda öle olcak die bişe yok bebeğinde üzülür hemm kızında varmışş böle üzgün olursan oda anlarr

saol canım ona söylemedim hamile olduğumu hüsran yasamasını istemiyorum rabbimden hayırlısı ARTIKK

Kızlar yorumcudaki cinsiyet tahmininden mi bahsediyorsunuz.Ben hangi gün hamile kaldığımı bilmiyorum.

Benim çin takviminde kız çıkıyor.Sebeyza nın yorumuna göreyse benim hep sağ kasığım ağrıyor.Belki erkektir.Yeterki sağlıklı olsun benimle kalsın kuzum başka bişey istemem Rabbimden.

çin takvimine göre soruyorsan hangi ayda hamile kaldığın ve kaç yaşında olduğun gerekli

Yorumcuya üye oldum orada doğum tarihinle hamile kaldığın günü istiyor tahmin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…