2009 Haziran Anneleri!!

ay naren bende geç doğmuşum annem diyoki gününü 1 hafta geçtin öle geldin diyoo yani anlıcan 41 haftalık olmuşummmm

bakalım nasıl olcak bizimkilerin geliş sırasııııı allah hayırlı doğumlar nasip etsin bi avazda kurtarsın inşallahhhh

merhaba kızlar bende agustos anne adayıyım dogum müjdesi bizede ulaştı ne güzel allah analı babalı büyütsün inşallah hoşgelmiş dünyamıza anne ve bebek iyidir umarım iyi bakın kendinize hoşçakalına.s

Yusuf muydu adı, oğlumu adaşı birde kıyamam ya , Allah uzun ömürler versin
birbirimize verelim msnleri telefonları,
artık doğumlar başladı kopmayalım birbirimizden

kıs saadet ne günaydını bacım öğlen oldu yawwwww yeni mii uyandın eee gece geç yatarsanız olcağı buuu benim oğlum da geceleri iice bi kuduruk oldu yawwww

kızlar,menzil gülü yani burcu dün sanırım sezeryan bunu çok bilmiyoruz doğum yapmış.2 kilo 100 gr doğmuş yusufumuz,bu yüzden şimdi küvezdeymiş ama genel sağlık durumu iyi,hem annenin hemde bebişin,heyecandan size haber vermeyi unutmuşuzhihoyyyt,darısı sizlerin başına artık.alkisalkisalkis

morlavanta valla mayıs annelerinin hepsi erkenden doğurdular sıra bize hemencecik geldiii sizdede heyecan başlamıştır bişe kalmadı diye allah hepmiize hayırlı doğumlar nasip etsinnnn

Semoşcum 11.30 da kalktımm
anca ortalığı topla
bişeyler atıştırdımm
kk ya grdm geçmişi okuyum derken o saatii bulduu bacım günaydın demekkk

morlavanta valla mayıs annelerinin hepsi erkenden doğurdular sıra bize hemencecik geldiii sizdede heyecan başlamıştır bişe kalmadı diye allah hepmiize hayırlı doğumlar nasip etsinnnn

evet güzelim ya okudukça heyecanlanıyoruz valla bakalım bizde neler olacak benim agustos 4 en son tarih beklermi bakalım:1shok:rabbim hepimizi keyifle kurtarsın sıpacıklara kavuşalım hoşçakalın:1hug:

beyaz16 saol canım bizde meraklardaydıkkkkk resim ulaşırsa bizede iletirsinizzzzzz teşekkürlerrrrr maşallah oğlumuza inşallah bi an önce çıkar küvezden de burcucum rahat ederrr

Günaydın saadetçim, oda yusuf olunca daha bir duygulandım ,
Benim oğluşumun gelmesinede az kaldı,
Morlavanta sizede sıra geliyor yavaş yavaş, Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın

anladım sadoşum uleyn çamaşır astım hava fıstık gibidi şimdi birden karardı yağcakmı ne sinir oldum heeeeeeeeee

HAYIRLI OLSUN KIZLAR ıLK BEBıŞıNıZ bende haziran annesi olucam ama temmuz annelerindeyim gözünüz aydın darısı başımıza sağlıkla inşallah

Günaydın saadetçim, oda yusuf olunca daha bir duygulandım ,
Benim oğluşumun gelmesinede az kaldı,
Morlavanta sizede sıra geliyor yavaş yavaş, Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın
dimii cnmmm insan duygulanır vallahiii
inşallah cnm sende yusufunu kucağına sağlıklıca alırsınnn
anladım sadoşum uleyn çamaşır astım hava fıstık gibidi şimdi birden karardı yağcakmı ne sinir oldum heeeeeeeeee

hava seni protesto ediyorrr
daha anlamadın mı kuzummm
ne bu sema çamaşır çamaşırrrr
hep sanamı çalışcam bennn yaa diyorrr delikafadulden

beyaz16 saol canım bizde meraklardaydıkkkkk resim ulaşırsa bizede iletirsinizzzzzz teşekkürlerrrrr maşallah oğlumuza inşallah bi an önce çıkar küvezden de burcucum rahat ederrr

tmm cnm resim gelirse size de yazarız,bu sfere unutmayız,galiba sabah arkadaş haber vermiş buraya da ben görmedim onun yazdığını,sizlere de hayırlı doğumlar dileyelim şimdiden,benim artık son günlerim yakında alıcam meleğimi kollarıma,herkes beni doğuracak beklerken burcu benden önce davrandıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kurtuldu çok şüküryerimseniben

sağol hürrem_s senle günlerimiz aynı neden temmuz annelerindesin ki?????? neyse bakalım belki bende temmuz annesi olurum afacanım geç gelirse a.s.

beyaz 16 bende avatarındakini senn bebiş sandımmm
hayırlı doğumlar cnm sanadaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…