Cok heyecanlandim ben simdi ya..Ben erken dogursam size kim haber vercek, esim Türkce de bilmiyor...:uhm:
ay bana haber versin ben onunla ingilizce anlaşırım, msj çeksin hiç olmadı:lepi:
ama hemen doğurma bak!!
Aman Nidacım, inşallah hepimiz vaktinde doğururuz
canım nazcım bugün 35+4 oluyolarmış yani 36 haftalık doğmuş prematüre sayılmıyo canımcımm
Ceren arkadaşımız sağolsun, yakınmıymış ona,
Resimlerini çekse ya, görürdük ilk bebişi
Günaydin Emelcim, Semoscum...
Cok heyecanlandim ben simdi ya..Ben erken dogursam size kim haber vercek, esim Türkce de bilmiyor...:uhm:
Kızlarr bişey yapıyordum mutfakta canınız çekmesin söylemeyim, taştı taştı, heryer mahfoldu
ufffff yaaa((
maşşş cnmmm bebişine şimdiden 3200 olmuşş ne gzlllben bugün doktora gittim 34+4 haftalik ve doktor ölctü kilosu 3200 gram imis..
38 haftalikla uyumluymus.. doktor dedi ki ya kilolu bir bebek olacak ya da bir ay üstüne kirlendin acaba ola bilir mi?
üstüne kirlendiysem 2 haftam var demektir ama hic sancim olmuyor. ya da gercekten 34 haftalik ve iri bir kiz olacak 4 kilo :uhm:
ayyyyyyyyyy çokkkk sevndmmmmmmmmmmkızlarrrr ceren54 bize haber getirmişşşşşş rüyalarımız çıktııııııı
Merhaba kızlarr,
bende haziranda nasipse anne olacağım minik kızımın yolunu gözlüyorum daha önce cicilerinin resimlerini eklemiştim buraya bazı arkadaşlar belki hatırlarlar.
Ben genelde başka topikte daha fazla online oluyorum arada da gelip sizin cicilerinize bakıyorum belki benim unuttuğum bir şey vardır diye.
Fakat bu gün gelme sebebim farklı. Bizim gibi haziran da doğum yapacak olan arkadaşımız menzil gülünden size haber getirdim. Normal şartlarda 2 haziranda doğum yapacaktı sezeryan ile fakat oğluşumuz daha fazla duramamış içerde ve dün dünyaya gelmiş bunun haberini vermek için geldim. Menzil gülü ve bebeğimiz iyilermiş sadece erken doğduğu için paşamız biraz minikmiş bizde onlara dua ediyoruz bir an önce toparlansınlar diye darısı sağlıkla bizlerin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?