2009 Haziran Anneleri!!

canım nazcım bugün 35+4 oluyolarmış yani 36 haftalık doğmuş prematüre sayılmıyo canımcımm

ay bana haber versin ben onunla ingilizce anlaşırım, msj çeksin hiç olmadı:lepi:
ama hemen doğurma bak!!

olur canim..Ama aklima geldi benim listem de ekim annelerinden berlin de de görüstügüm bir arkadasim var, o haber verir size...insallah zamanli gelsinler de...

Aman Nidacım, inşallah hepimiz vaktinde doğururuz

Kizlar insallah vaktinde ,saglikli dogururuz...

canım nazcım bugün 35+4 oluyolarmış yani 36 haftalık doğmuş prematüre sayılmıyo canımcımm

ay sevindim prematüre olmadığına, Allah şükür çoğumuz hatta hemen hemen hepimiz o kritik eşiği atlattık sayılır..
yine de ben korktum birden ya, sevinç ve korku aynı anda..biz bunları yaşadıysak menzilgülünü düşünemiyorum. oğluşumda kıpır kıpır şimdi, aman annecim dur sen orda biraz daha..

Ceren arkadaşımız sağolsun, yakınmıymış ona,
Resimlerini çekse ya, görürdük ilk bebişi

Ayy ewet ben de görmeyi çok istiyorum,ilk bebişimizi

Günaydin Emelcim, Semoscum...

Cok heyecanlandim ben simdi ya..Ben erken dogursam size kim haber vercek, esim Türkce de bilmiyor...:uhm:

nida sen sık kullanılanlara ekle kk yı türkçe mesajı da yaz pc ye yapıştır eşin ordan kopyalasın okişşşş kolay olur yada nazcımın dediği gibi ingilizce mesaj çeksin istediğin birine okiş kuzum korkma haberini muhakkak alırızzz

günaydın arkadaşlar.
topigi bi açtım dogum haberi aldım ne güzel ya tüylerim diken diken oldu cok duygulandımsenağlamasenağlama
ALLAH uzun ömür versin bebişe.
ne güzel hadi bakalım ilk haziran bebişi geldi darısı hayırlısıyla bizlerin başına:Saruboceq:

Kızlarr şoktaym resmennn kim doğuracak derken menzilgülümüz doğurmuş allah sağlık ve uzun ömür versinnn ikisinede....

Ben çıkıyorum yavaş yavaş hazırlanayımmm dr a gidicez öptüm hepinizi doğuramayınn sakınnnn

kızlarrr...naber napıyosunuz..
ilk haziran bebişimiz doğmuş..
allah analı babalı büyütsün inşallah..

merhaba kızlar.
nasılsınız herkes iyidir umarım.
bu arada ilk haziran bebişi doğmuş allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.
ay bana heyecan bastııı.korktummu acaba neee

ayyyy doğumlar başlamışş ilk annemiz belli oldu
çok heycanlandımm az kaldı kızllar yaa
ben bi yandan hüzünleniyorum çok alıştım bebeğimin karnımda olmasına
onu benden alcaklarr gibi geliyo bazennn

anammmm burcu dogurmuş mu kuzular :) vay yavrum başladı şimdiden doğumlar haziran başındakiler beklesin artık doğumu :))
allahım ya valla çok sevindim ne diyeceğimi sapıtım off ne güzel minik yusuf dünyaya actı gözlerini kimden haber alcaz peki

maşşş cnmmm bebişine şimdiden 3200 olmuşş ne gzlll
ayyyyyyyyyy çokkkk sevndmmmmmmmmmm
ilk annemzzz menzil gülüü demek maş ona ve oğluşuna
gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün gözlerim dolu dolu olduuuu yaaa

günaydınnn herkeseeeeeeeeeee

bir de erkekler gec gelir derler bak bu yusuf sabırsız cıktı semoşş seninki de temmuza kalmaz bence

valla ben 41. haftada doğmuşum acaba benim kızda gec mi doğacak

annem hep bana beni cok beklettin tembel kız dio valla benm ki de kurtluya benziyorrr

ya arkadaslar birbirimize verelim telleri bende sadece 3 arkadasımızın teli var

6 arkadasımızın da msn i var elimden gelse herkesi kaydetmek istiyorum cünkü gec doğuracaklardan biriyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…