birde benim heyecanımı düşün Nidacım, ama ilk ben olmucam galiba, Sibel var, Servet var ,aa o niye girmiyor hiç , Yaseminde galiba benden önce
Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi
Ben bu sabah bebeğin aşağıya indiğini hissettim, nefes almam rahatladı, ciğerlerimdeki baskı kalktı sanki, 36.haftada oluyormuş böyle
daha 3 hafta var canım izne, bebek gelmeden izin gelirse çok sevinicemmkaydirigubbakcemile3Günaydııın tombişler , Napıyorsunuz ?
Nidacım maşallah diyelim iyi uyumuşsun, nazar değmesin uykusuz kalmak çok zor
Arzu , Naz, Yeşim bişey kalmamış sizinde izinleriniz geliyor artık ne güzel hayırlısıyla
Ben bugün 8 de kalktım, akıllı kocam 8 e kurmuş saati , uykusuda ağı saatin sesine bile kalkmıyor,
kahvaltı hazırladım erken gitçek diye, ama hala uyuyor, eziyet gibi sanki, -tatlicadiarzu-
Madem beni niye uğraştırıyorsun 8 deklava:
Benim bugün 19 günüm kaldı kızlar, delikafadulden
20 den geri saymaya başladık , heyecan artıyor gitgide :)
agrın sızın yoksa dayanmak yine kolay oluyo canım.ama benim nedense bacagım çok agrıyo.seke seke işe gelmemde komik oluyo.utanıyorum valla.doğumdan sonra izin daha çok lazım olcak biliyorum ama bi bakımada mecburum artık izne çıkmaya.
benimde daha kıyafetleri yıkanıp ütülencek dolaba yerleşcek yatagını falan hazırlıcak.tozlanır diye nevresimini falan sermemişdim.hastane çantası hazırlancak.eksikler alıncak çok iş var çooookkkkkk
canım ben calsiyum magnezyum falan içmiyorum.1ay önce doktorum calsiyum sandoz vermişdi ama onuda hiç kullanmadım tadı çok igrençdi. içsem etkisi olurmu ya.calsiyum ekesikliğindenmi oluyoki
Canlarımmm günaydınnn ben hiç uyuyamadım saat 14 te detaylıya giricez suyum çoğalmıştır inşallah....siz napıosunuz??
Canlarımmm günaydınnn ben hiç uyuyamadım saat 14 te detaylıya giricez suyum çoğalmıştır inşallah....siz napıosunuz??
naz cım evdeki işler bi şekilde olur.onları hiç kafana takma.hafta sonraları yapsan bile yetişir.ben şu ilaçı pazartesiye kadar içeyimde bakalım bacagım agrımazsa.bekli bende çalışmaya devam ederim.evde tek başıma 2hafta geçirmekdense dogumdan sonra 2hafta bebeişimle kalmak daha mukemmel bişey
kızlarrrr ceren54 bize haber getirmişşşşşş rüyalarımız çıktııııııı
Merhaba kızlarr,
bende haziranda nasipse anne olacağım minik kızımın yolunu gözlüyorum daha önce cicilerinin resimlerini eklemiştim buraya bazı arkadaşlar belki hatırlarlar.
Ben genelde başka topikte daha fazla online oluyorum arada da gelip sizin cicilerinize bakıyorum belki benim unuttuğum bir şey vardır diye.
Fakat bu gün gelme sebebim farklı. Bizim gibi haziran da doğum yapacak olan arkadaşımız menzil gülünden size haber getirdim. Normal şartlarda 2 haziranda doğum yapacaktı sezeryan ile fakat oğluşumuz daha fazla duramamış içerde ve dün dünyaya gelmiş bunun haberini vermek için geldim. Menzil gülü ve bebeğimiz iyilermiş sadece erken doğduğu için paşamız biraz minikmiş bizde onlara dua ediyoruz bir an önce toparlansınlar diye darısı sağlıkla bizlerin başına inşallah.
sema menzilgülü kaçıncı haftasındaydı hatırlıyo musun?
Ay canım benim yaa, ne mutludur şimdi..
Sezeryan gününü bile beklememiş asi bebiş, yerim ben onuŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?