2009 Haziran Anneleri!!

Ay canim ne kadar güzel...Benim öyle nefes alamama gibi bir sorunum yok, sadece bazen yatarken, oda cok kisa süreli birsey...

daha 3 hafta var canım izne, bebek gelmeden izin gelirse çok sevinicemmkaydirigubbakcemile3

Benim bugün 19 günüm kaldı kızlar, delikafadulden
20 den geri saymaya başladık , heyecan artıyor gitgide :)

ayy ne güzel ilk senin kuzunu görücezcanım, gününü bilmek bile çok güzel emin ol...

dün kontrolüm vardı,doktorumla konuştuk istediğin an ayrılabilirsin dedi, ama sölediğin gibi sonradan bu izinlere ihtiyacım var. Evdeki işleri kafama takmasam iyiyim Allaha şükür. Gece uyuyamama, ayakta kalınca belin tutulması problemi herkes gibi bende de var. Onun içinde evde kalamam
canım ben calsiyum magnezyum falan içmiyorum.1ay önce doktorum calsiyum sandoz vermişdi ama onuda hiç kullanmadım tadı çok igrençdi. içsem etkisi olurmu ya.calsiyum ekesikliğindenmi oluyoki

Kalsiyum o kramplar için veriliyor bildiğim kadarı ile dayan iç bence arzucum, yoksa senin canın yanıyo farz etki çok tatlı bişey en sevdiğin tatlı ocokacimcoook

Canlarımmm günaydınnn ben hiç uyuyamadım saat 14 te detaylıya giricez suyum çoğalmıştır inşallah....siz napıosunuz??

Canlarımmm günaydınnn ben hiç uyuyamadım saat 14 te detaylıya giricez suyum çoğalmıştır inşallah....siz napıosunuz??

Günaydin Pinarcim,
iyi haberlerle gel insallah..
suyun cogalmistir canim merak etme..
Kac gündür deli gibi su iciyorsun..
Batus nasil?

ondan alayım bari.doktor verdide ben tadı iğrenç olunca içemedim.bide ozamnalr agrım yoktu.çok kötü ya böyle acıyla 1ay geçermi hiç.dün doktora gittim sordum adam normal diyo herkes çekiyo okadar azı diyo.anlamadım gitti.bebek normal dogum şekline girmiş kafası aşagıdaydı.çok heyecanlandım ya.ondan baskı oluyodur kalçana dedi ama ben pek tatmin olmadım

günaydın tontiş teyzeciklerim :)

kızlar belim kopuyoooooooo yaaaaaa dün akşam yerleri sildim şimdi ölüyorummm resmen çok kötüyüm bel ağrısı katlanılacak gibi değil

naz cım evdeki işler bi şekilde olur.onları hiç kafana takma.hafta sonraları yapsan bile yetişir.ben şu ilaçı pazartesiye kadar içeyimde bakalım bacagım agrımazsa.bekli bende çalışmaya devam ederim.evde tek başıma 2hafta geçirmekdense dogumdan sonra 2hafta bebeişimle kalmak daha mukemmel bişey

canım benim usg'ye girene kdar rahatlamayacak için ama emin ol herşey yolunda çıkıcak.. İçtiğin o sular içinde yüzüyo, dans ediyo şimdi Batuş

İç kuzum ilacını bence! O doktoruna söle herkes çekmiyo o acıyı ben de kramp olmuyo magnezyumda kullanmıyorum,her gebelikte farklı sorunlar faklı ağrılar olabilir.
sinirlendim ben senin doktora insan bi yol yordam gösterir niye gidiyoruz ki doktoraklava:

bu arada bizim beyefendi de doğum pozisyonuna gelmiş, başı aşağıda nihayet ama Allaha şükür daha doğum kanalına girmemiş. Kilosu boyuda maşallah yerinde çıktı. Babamız çok mutlu ağzı kulaklarında İnşallah hepimiz bi aksilik çıkmadan, zamanında doğururuz

yasemincim herkesin bi tarafı ağrıyo malesef dikkat etmek fazla yorulmamak lazım bu aralarrr mazallah erken merken gelmeye kalkarlar bıdıklar sonradan üzülmeyelimmm

kızlarrrr ceren54 bize haber getirmişşşşşş rüyalarımız çıktııııııı

Merhaba kızlarr,
bende haziranda nasipse anne olacağım minik kızımın yolunu gözlüyorum daha önce cicilerinin resimlerini eklemiştim buraya bazı arkadaşlar belki hatırlarlar.
Ben genelde başka topikte daha fazla online oluyorum arada da gelip sizin cicilerinize bakıyorum belki benim unuttuğum bir şey vardır diye.
Fakat bu gün gelme sebebim farklı. Bizim gibi haziran da doğum yapacak olan arkadaşımız menzil gülünden size haber getirdim. Normal şartlarda 2 haziranda doğum yapacaktı sezeryan ile fakat oğluşumuz daha fazla duramamış içerde ve dün dünyaya gelmiş bunun haberini vermek için geldim. Menzil gülü ve bebeğimiz iyilermiş sadece erken doğduğu için paşamız biraz minikmiş bizde onlara dua ediyoruz bir an önce toparlansınlar diye darısı sağlıkla bizlerin başına inşallah.

ilk haziran bebişineee hoşgeldin diyorum inşallah kısa zamanda toplar kendini aceleci yumurcakkkkk menzilgülü canım gözünaydın canım allah sağlıkla hayırlısıyla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsinn ayyyyyy darısı başımıza vakitlice inşallahh

ayyy şok oldum resmen yaaa:1shok:
sanki hiç haziran gelmeyecek hiç doğumlar başalamayacak gibi geliyodu bana, ilk bebeğimiz hayırlı olsunhihoyyytalalh ikisine de sağlık sıhhat versin. Siftah menzilgülünden ee sıradaki??

kıslar şoklardamısınız noldu bişeler yazın yahuuu ilk bebişimiz oldu efsaneyi saymazsak o bizle olmuyodu ya o bakımdann

Ayyy Sema tüylerim diken diken oldu.. allah anali babali büyütsün canim ....

Ceren54 tesekkürler canim bize haber verdigin icinnn...

kıslar cicilerin olduğu topiğe yazmış ceren bende ne eklenmiş diye bakim dedim de gördüm şoklardayım oysaki daha dün ya da önceki gün menzilgülü msj yazmış aniden oldu sanırsam şükürki mesajda ii olduklarını sölemiş cerencimmm çok sevindim çok da duygulandımmmm

şaka gibi herşey biranda ciddiye bindi yawww menzilgülü doğurunca aman dikkat hatunalr azz kalan şu günlerde hepimiz dikkat edelimde günlerinde doğusun bıdıklarımızzzzz

sema menzilgülü kaçıncı haftasındaydı hatırlıyo musun?
Ay canım benim yaa, ne mutludur şimdi..
Sezeryan gününü bile beklememiş asi bebiş, yerim ben onuŞeniz

canım işte mesaj da yazıyo 2 haziranda olması gerekiyomuş du bakim ben yazdığı mesajlardann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…