2009 Haziran Anneleri!!

hava seni protesto ediyorrr
daha anlamadın mı kuzummm
ne bu sema çamaşır çamaşırrrr
hep sanamı çalışcam bennn yaa diyorrr delikafadulden

yahu bende bi koca var günde 3 tane tshirt değişiyo e okul içinde bu hafta 2 tane eşofman takımı e ben dersen günde 3 don hergün atlet vs çok çıkıyo çamaşırrr arada kışlıklarıda yıkıyorum montlar falan derken bu ara çok yıkandı kuzu ama etmesin ya oda protesto bütün kış evde kuruttum illallah dedim azcık açsında kurusnlar nolurkiii

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okudumda ilk haziran bebişide doğdu ama mayıs doğumlu oldu haziran diye beklerken mayısta doğuverdi hepimizin gözü aydın ilki doğdu ya peşindende gelir siftah açıldı arkasıda gelir artık çok sevindim valla inşallah tez zamanda çıkarlar hastaneden

menzil gülü burcu ya hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah

emel sen mi ben mi yoksa servet mi derken ilk doğuran burcu oldu
bizi es geçip diğerleri de doğurmayın sakın insan şok oluyor eli ayağı karışıyor
daha benim yapılacak işlerim onu da geçtim daha annemler gelmedi
ay bana sıkıntı bastı ya inşallah allah hakkımızda hayırlısını versin

sağol hürrem_s senle günlerimiz aynı neden temmuz annelerindesin ki?????? neyse bakalım belki bende temmuz annesi olurum afacanım geç gelirse a.s.

ilk doktora gidişimde doktor 2 temmuz demişti sonra 28 haziran dedi canım bende anlamadım önce temmuz annelrine takılınca vazgeçemedim ordan ama sizide hep takip ederim :)

meraba hazıran hamışlerı bende temmuz anne adaylarındanım a.s.
ılk hazıran annesı bellı olmus ve ılk hazıran bebegı gözlerını açmıs hoşgelmış dunyaya masallah ıkısınede
böyle haberler alınca heyecanlanıyo ınsan ınsallah tum bebekler hayırlı ve saglıklı gelırler :1hug:

kızlar valla zaman ne çabuk geçiyo..
herkezin hakkında hayırlısı..hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi..
sibelcim panik yapma canım sen deneyimli annesin..

inşallah cnmm
sizede hayırı doğumlarrr inşallahhh

valla 5 dk geciksem yağcaktı çamaşırlarımın üstüne şimdi başladı öle yağıyooo yağsın bakalım mak.dekileri nereye asacam ???? tel dolduuu belki açar akşama doğruuu

ay bende yarın gidicem dr a bakalım ne dicek oğluşum nasılmışş belki bi kaç eksiğimide alırımm arkadaşlarımla gitcezzz çok heyecanlıyım yarın artık erkenden uyanırım sanki çok uyuyomdaaa

hadiii bakalımmm sağlıklıca gör gel yavrunuuu semoşcummm

offf benim daha varrr yaaa
ayın 13 ündeee

ayyyy ben 6.sıradayımmmmm
sahalardaaa
6.doğurcammm inşallahhhhhh
sıramı kimseye vermemmmmmmmmmm :lepi:

sibel açtığım topikteee
verdiğim,iz doğum tarihlerinn listesiii

Kızlar benim suyummu geliyor ne,
çamaşırımı değiştireli yarım saat bile olmadı , ıslak , zaten birkaç gündür çok akıntım var
doktorumu arıyım bir sorayım
inşallah psikolojiktir

Kızlar benim suyummu geliyor ne,
çamaşırımı değiştireli yarım saat bile olmadı , ıslak , zaten birkaç gündür çok akıntım var
doktorumu arıyım bir sorayım
inşallah psikolojiktir

canım o su öle gelmiyo birden patlıyo ve ardından kanaman oluyo doğum suyu olsa kaç gündür akıyo diyosun kanamanda olurdu bendede oluyo o akıntından sanırsam

aman şeker kızz
durrr yawwww
ne suyu muyuuu
korkutma biziiii
yat uzan cnmm

kızlar yaaaaa sabahtan bakmıştım topiğe şimdi bi fırsat buldum bide ne görim ilk doğum gerçekleşmiş.....
Allah analı babalı büyütsün hemencecik taburcu olurlar inşallah...
ayyyyyy çok heyecanlandım ya mayıs anneleri bitmeden haziran anneleri başladı
şurda ne kaldıki .......
Allah ım çok güzel ya hepimize zamanında hayırlı doğumlar olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…