2009 Haziran Anneleri!!

selam kızlar!
hepinizi okudum zaten hergün takipetmeye çalışıyorum sizleri.umarım sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi:Saruboceq:
biraz önce sağlık ocağından geldim nihayet kilo alabilmişim çok sevinçliyim.
ayrıca buradaki ebe ve hemşireler çok tatlı her gittiğimde moral veriyorlar.2 haftadır tansiyon problemim vardı ama bugün 13 e 8 çıktı fena değil dediler.ama tansiyonum yine 14 e 9 un üstüne çıkarsa dr fazla bekletmez 2 hafta sonra alır dediler.hayırlısı artık .

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
çpk özledim sizi.emel olmasa ben daha giremicem kk ya googleden yazıyorum girmiyo ben de saf saf oturuyorum açılmıyo diye sağolsun emel link gönderdi onla girdim emel msj attı tl uyuyomusun haziran annelei başladı doğıurmaya diyince şok oldum aradım hemen.
çokk heyecanlandım ya mezilgülü arkadaşımızı tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün.
offfff şimdi komşu aradı 10 dk gideyim geleyim.ço özledim sizi

kızlar doktoru aradım suyum geliyor galiba diye, gel bakayım dedi
eşim geliyor almaya, dua edin lütfen bana nolur

neyse kızlar bende çıktım işler duruyo kendinize dikkat edin doğurmaya başlandı artık devamı gelir ama zamanla gelsin hepsi hadi by by

ayy kızlarrr hamişlerden haberler bölümündekii topiğee
grdimmm menzil gülünün açtığııı
bilgilerii verdmm eklersiniz diyeeee
sınavlı topikmişşşş kaydirigubbakcemile3
sınava tabi tutuluomuşuzzz
geçersekk ekliolarmışşşş
dua edin geçimmm kızlarrrrrr delikafadulden
yoksaaa naparımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

naniknanik :roflol: laelaelaelaelae kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
gülü gülü sadoşum bak hep uğurluyorum seniii

havvacım bende seni merak etmiştim sabah sordum emele ii dedi hadi bakalım git de gell

kızlar bi muhtar seçsek mayıs annelerinde vardı mesela hep o haber verdi hani herkesin teli vardı mesaj atıyolardı o yazıyodu bizde de gönüllü çıkarsa böle olabilirrrrr

canım benim inşallah sorun yoktur güzel haberlerle gelirsin ama korkma kötü bişey olucak diye allahın izniyle olmıcak zamanında doğucak inşallah menzilgülü doğurduktan sonra hepimizi bi korku sardı inşallah zamanla gelir bıdıklarımız

emelim korkma kuzum inşallah su değildir dularımız seninle

kızlar pınarla konuştum şimdi aradı beni batuşumuş 2600 olmuş ama suyu 17 olması gerekirken 12 çıkmış dopplerdeki dr u 10 günlük suyu kaldı demiş dr ama kendi dr u na henüz göstermemişş şimdi onu bekliyomuşş bakalım ne dicek dr u çok tatlıydı batuş diyooo doplerdeki dr çok güçlü bi bebek demiş 37 doldurmak istiyolarmış dua edin emii bakalm kendi dr u ne dicek size haber vermemi istediii pınarcımm

bende sizden batuş için dua istiyorum ki dayansın kuzucuk şu 37 yi doldursunalr ciğer gelişimi içinnnn

dualarımmm batuşla semoşummmm
maş. batuşaaaa
kilosuna boyuna posunaaa
bende çıkamadım bi türlüü bu sefer kaçtımmm
hoşçakalınnnnn

canım korkma inşallah suyun değildir..
dualarımız seninle..

ay semuş bende konuştum şimdi..
inşallah doldurur 37. haftasını dediğin gibi..
bakalım kendi doktoru ne diyecek..
inşallah hayırlısı olsun..

saadet ben anlamadım kız ne sınavı

bende anlamadımm cnmmm
laf söylendii ne sınavı yazdım gerisi gelmediii
ceren 74 mü ne o yazdııı işteee
her geleni eklemeiolarmışşş
sınava tabi tutup ekliolarmışşşşş
amannnn neseee ben çıktımmm boşşş işlerrrrrrr bunlarrrr kaydirigubbakcemile3

hakkımızda herşeyin hayırlısını isteyerek başlıyorum.ilk doğumumuzda gerçekleşmiş maş.menzilgülüne allah yardımcısı olsun.
şekerkız sende güzel haberlerle gel cnm
pınarcım dualarımız seninle hepimizle allah zamanında nasip etsin kuzularımızı.

emelcim umarım herşey yolundadır.büyük ihtimal su değildir o.bende de çok yogun akıntı oluyo bazen altım ıslanınca korkuyorum bende.dualarımız seninle canım.iyi haberlerini bekliyoruz.
allah hepimizi 37.haftaya kadar korusun. allah yardımcımız olsun

canım ya inşallah düzelir o 10 gün içindede su içecek çogalır inşallah suyu.bebişde gününde saglıkla dogar:Saruboceq::Saruboceq:

ya semoşunda dediği gibi artık dogumlarda başladı.aramızda bi kişi olsa haber verebilecegimiz.dogum yaptıgımızda en azından ona msj atarız.valla bende dogursam eve gelene kadar size haber verebilcek kimse yok.bide ilk haftalar telaşdan nete falan giremeyiz herhalde.bu arada evdede net yok bizim ama haftaya neti çektircem.çok işimi görüyo internet.illa lazım

ne oluyoruz hanımlar önümüz açıldı diye heveslenmeyin hemen tamm bebişleri bir an önce kucagımıza almak istiyoruz ama:asigim: daha erken inşallah bişeyin yoktur canım.

kızlar siz doğurmaya başladığınız gibi bizde telaş başlıycak diyodum..menzil gülü arkadaşımız dogurmus sanırım, Allah analı babalı büyütsün inş...

canim sadece bugun deilki 2 haftadir boyle
hele soyunup yataga girince deliriyorum
ama sadece gece olunca oluyor:uhm:
dr solicem pazartesi

özlemcim bendede çok oluyor özellikle uykuya dalmadan önce, dr'um bana huzursuz bacak sendromu diye bir teşhis koydu.. adı çok komik ama gerçekten öyle bir rahatsızlık varmış, ne yaptıysam geçmedi hamileliğin bitmesini bekliyoz tatlım:))
istersen netten bi araştır bakalım senin şikayetlerinle uyuyor mu*?

Canlarımmm günaydınnn ben hiç uyuyamadım saat 14 te detaylıya giricez suyum çoğalmıştır inşallah....siz napıosunuz??
kuzum güzel haberlerini bekliyoruz..

çooook sevindim, inanılmaz heyecanlandım.
çook tebrik ediyorum menzilgülünü, Allah analı bablı büyütsün miniği inşallaahhh..

hayırlısı olsun yeşimcim, hepimiz için..
inşallaah sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza...

semoş saol canım haber verdiğin için, pınarcııım inşallaah güzel haberlerini alıcaz..
maşallaah batuşumuzun boyuna kilosuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…