kızlar doktoru aradım suyum geliyor galiba diye, gel bakayım dedi
eşim geliyor almaya, dua edin lütfen bana nolur
emelim korkma kuzum inşallah su değildir dularımız seninle
kızlar pınarla konuştum şimdi aradı beni batuşumuş 2600 olmuş ama suyu 17 olması gerekirken 12 çıkmış dopplerdeki dr u 10 günlük suyu kaldı demiş dr ama kendi dr u na henüz göstermemişş şimdi onu bekliyomuşş bakalım ne dicek dr u çok tatlıydı batuş diyooo doplerdeki dr çok güçlü bi bebek demiş 37 doldurmak istiyolarmış dua edin emii bakalm kendi dr u ne dicek size haber vermemi istediii pınarcımm
bende sizden batuş için dua istiyorum ki dayansın kuzucuk şu 37 yi doldursunalr ciğer gelişimi içinnnn
saadet ben anlamadım kız ne sınavı
kızlar pınarla konuştum şimdi aradı beni batuşumuş 2600 olmuş ama suyu 17 olması gerekirken 12 çıkmış dopplerdeki dr u 10 günlük suyu kaldı demiş dr ama kendi dr u na henüz göstermemişş şimdi onu bekliyomuşş bakalım ne dicek dr u çok tatlıydı batuş diyooo doplerdeki dr çok güçlü bi bebek demiş 37 doldurmak istiyolarmış dua edin emii bakalm kendi dr u ne dicek size haber vermemi istediii pınarcımm
bende sizden batuş için dua istiyorum ki dayansın kuzucuk şu 37 yi doldursunalr ciğer gelişimi içinnnn
canim sadece bugun deilki 2 haftadir boyle
hele soyunup yataga girince deliriyorum
ama sadece gece olunca oluyor:uhm:
dr solicem pazartesi
kuzum güzel haberlerini bekliyoruz..Canlarımmm günaydınnn ben hiç uyuyamadım saat 14 te detaylıya giricez suyum çoğalmıştır inşallah....siz napıosunuz??
çooook sevindim, inanılmaz heyecanlandım.kızlarrrr ceren54 bize haber getirmişşşşşş rüyalarımız çıktııııııı
Merhaba kızlarr,
bende haziranda nasipse anne olacağım minik kızımın yolunu gözlüyorum daha önce cicilerinin resimlerini eklemiştim buraya bazı arkadaşlar belki hatırlarlar.
Ben genelde başka topikte daha fazla online oluyorum arada da gelip sizin cicilerinize bakıyorum belki benim unuttuğum bir şey vardır diye.
Fakat bu gün gelme sebebim farklı. Bizim gibi haziran da doğum yapacak olan arkadaşımız menzil gülünden size haber getirdim. Normal şartlarda 2 haziranda doğum yapacaktı sezeryan ile fakat oğluşumuz daha fazla duramamış içerde ve dün dünyaya gelmiş bunun haberini vermek için geldim. Menzil gülü ve bebeğimiz iyilermiş sadece erken doğduğu için paşamız biraz minikmiş bizde onlara dua ediyoruz bir an önce toparlansınlar diye darısı sağlıkla bizlerin başına inşallah.
hayırlısı olsun yeşimcim, hepimiz için..ayyyyy sağolun kızlar ya ben herşeyde bir hayır vardır diyorum benim böyle bi deneyim yaşamam gerekiyodu.allah böle istedi.ama kısmetse bu kez meleğimi kollarıma alacağım inşallah.....
doktorum bana her an da alabilirim bebeği diyo tek ideali küveze girmesini engellemek şu durumda gelişimini tamamladığı an alıcam dedi bebeği riske atmak istemiyomuş diğerinin sebebi olmadığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?